Звездни Компромати - Юни'24

• 364 252
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 375
Според мен няма никакъв секс между Светла и бореца. Всичко е само за пари.

# 376
  • в пералнята
Доста е тъжно, когато не можеш да си управляваш финансите. Да стигнеш от вила в Китцбюл и Майбах до дългове... Трябва наистина да си се постарал да копаеш дъното.
Но не се учудвам особено, той не блести с някакъв интелект, едва ли се е напъвал да учи или да работи, а то без това не става, колокото и пари да имаш.

# 377
  • Наблизо
Някой се беше възмутил от прякорите,които му дават хората ...При него не е до килограми,а до цялостна визия.И поведение.
А този е една алкохолизирана амеба.С извинение.Или без.

# 378
Много от нас не си дават сметка, но точно скъпите имоти, хотели и коли водят и до много високи допълнителни разходи и  поддръжки.
Големите къщи тип дворец изискват персонал със заплати и т.н. Ако си съсредоточен в това, ще се справиш. Но залитнеш ли по ултра скъпи коли или хазарт, нещата могат да се сринат точно за броени месеци. Не знам за какви суми става въпрос, тъй като никога не съм се движила в подобни кръгове. Огромни явно. Недомислието води до трупане на сметки, до взимане на пари от съмнителнио източници, вместо от проверени банкови институции и ето го резултата.

# 379
Ами тук се беше завъртяла сумата от 50 000 (лева или евро) за комплект куфари LV. Нали се сещате, че и само с един подобен разход месечно 10 млн. не се харчат трудно, ако нямаш големи свежи приходи.

# 380
Вилата в Кицбюел не е ли на дъртия Гущер? Хррриси едва ли има дори ключ от нея, камо ли пък документи, за да я ипотекира, продава и т.н.
Светлето ако беше с избити зъби, щеше поне да фъфли. Дори някакви временни да са ѝ сложили- пак. В интервюто по телефона дикцията ѝ беше нормална като за нея.
Синът ми (15 г), който хал хабер си няма представа коя е въпросната личност, слуша с мен включването на Тъпото при Николаев. Като свършиха, ме попита дали вярвам на чутата току- що история, звучала му някак измислена.

# 381
Като взимаш от лихвари и си се съгласил, ако не ги върнеш, да те бият и по-лошо, си е вид договор. Няма нужда да викаш полицията, нали си знаел за последствията.

# 382
Възрастният Гущеров е подал сигнал до Прокуратурата, че синът му е подправил подписа му и така незаконно е заложил и загубил вилата в Кицбюел. Поне така пише навсякъде.

# 383
  • Наблизо
Вилата в Кицбюел не е ли на дъртия Гущер? Хррриси едва ли има дори ключ от нея, камо ли пък документи, за да я ипотекира, продава и т.н.
Светлето ако беше с избити зъби, щеше поне да фъфли. Дори някакви временни да са ѝ сложили- пак. В интервюто по телефона дикцията ѝ беше нормална като за нея.
Синът ми (15 г), който хал хабер си няма представа коя е въпросната личност, слуша с мен включването на Тъпото при Николаев. Като свършиха, ме попита дали вярвам на чутата току- що история, звучала му някак измислена.
То няма никаква логика,а и Тъпото И Хрррриссси не са се сетили,че служебните отношения стоят в интернет,а и самият разказ е съшит с бели конци.Защо той има тяхна кола,явно е заложена или защо си продадоха къщата,щом им била тясна,а сега се бутат в апартамент с 3 стаи.И как рязко спряха лъскавите снимки на Светлето,а мъжот й съвсем го няма.

# 384
4 броя деца със слаба вероятност за светло бъдеще. Тъжно. За глупавите им родители ми е все едно.

# 385
За децата винаги има шанс. Родителите изглеждат безнадеждни.

# 386
Родителите са си поживели добре дотук. Да се спасяват по-нататък в живота. За децата - имат си майка, баща, баби и дядовци. Семейството трябва да се погрижи за тях.

Било е грешка старият Гушер да прехвърли всичко на сина си, защото вече и да вижда, че пропада, не може да му го вземе. Трябвало е да му остави една щедра издръжка, без да прехвърля имотите и самите бизнеси, но и Гущеров старши едва ли е очаквал това.

# 387
Дълбоко се съмнявам да му е прехвърлил каквото и да било.

# 388
Ами не виждам какво е продал и профукал, ако не му е прехвърлено.

# 389
Прочетох версията на бореца и съм склонна да вярвам на него. Светла хич няма да я чета и гледам ясна ми е. Този ми е непознат, но думите му звучат съвсем нормално, а тя не е за вяра. Горките деца с такива родители, ще затънат.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 15:43 от *Амбър*

Общи условия

Активация на акаунт