Звездни Компромати - Юни'24

• 364 479
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 675
Ако ги осъди и спечели, може да изкара някой лев и временно да върже бюджета.

# 676
С какви пари точно ще осъди жълтия сайт?

Жълт живот, жълт сайт. Какво иска Светлана? В "Ню Йорк Таймс" ли да я споменават?

# 677
Той единствено дете ли им е Хриси, като че ли съм виждала снимки на старши с други, но може да са на новата му жена
Да ,с дъщерята на втората му жена
Майката на Хриси е лекар

# 678
  • Пловдив
Не съм много съгласна за дъното и в двата случая, но разни мнения. В темата дойдох да чета за Светлето - в тая двойка явно и капка акъл със свещ не може да се намери. Dizzy Face

# 679
  • софия
Светлето защо не се смири малко?! Най-малкия проблем й е жълтият сайт, на който не споменава името. Ще го осъди, ама друг път. Вместо да се кротне след тази излагация и да си гледа децата, тя бълва глупости и се прави на важна. Ама, не е!
Вярно, че глупостта не е престъпление, но е неприятна и много дразнеща, когато простият човек е и нагъл.
Защото между ушите ѝ има въздушен коридор.
Ако питаш мен, не е въздушен коридор, а е напълно безвъздушно пространство.

# 680
  • София
Парис Джексън
Скрит текст:
Риана и Роки
Скрит текст:

Камила Мендес
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:
Мери Джей Блайдж и Фифти Сент
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:
Брадли с детето
Скрит текст:
Каролина Куркова
Скрит текст:
Зендая
Скрит текст:
Дженифър Анистън
Скрит текст:
Доли Партън
Скрит текст:

# 681
Хрисито е продукт на бащата си. Той не се е родил мързелив и склонен към зависимости. Някой дълги години го е неглижирал и резултатът няма как да е много по-различен. Така че старият гущер съвсем основателно си заслужава срама и загубата на вилата.

# 682
Като видях Доли Партън се сетих за нещо много трогателно, свързано с  детството ѝ, разказано от Иво Иванов във негова статия за параолимпийката Джесика Лонг. Слагам в скрит текст тази история в пълен противовес на битието на Гущерите:

Скрит текст:
"Не ви ли се струва, че най-хубавото изкуство е изживяното, изстрадано изкуство... Всъщност много хора биха казали, че единственото изкуство е изстраданото изкуство.

Легендарната Доли Партън е написала над 3000 песни през кариерата си. Много от тях са станали хитове, при това не само в нейно изпълнение. Има една от тях обаче, която самата Доли обича повече от всички останали. Казва се „Многоцветното палто” (Coat of many colors).

Доли Партън е израснала в абсолютна бедност в подножиетo на Апалачите с още четири сестри и седем братя. Отгледани са в едностайна дървена колиба без течаща вода и електричество. Любимата ѝ песен описва действителен епизод от детството ѝ. Изстрадан епизод. Семейството едва свързвало двата края и често нямало пари дори за хляб, а малката Доли ходела на училище с протъркани панталонки и скъсани обувки. Веднъж някой подарил на семейството кутия с разноцветни парчета плат. Било е късна есен и тъй като момичето е зъзнело, майка ѝ решила да ѝ ушие връхна дрешка от подарените парцалчета.

Получило се палто от многоцветни кръпки. Не особено симетрично. Не съвсем по мярка. C прекалено дълги ръкави и разбира се, с напълно несъвпадащи цветове.

Ако се вслушате внимателно в гласа на Доли, ще усетите колко истинска и скъпоценна е нейната песен/спомен:
„Мама заши парцалите един за друг и втъка любов във всеки шев, за да ми направи палтото от многоцветни кръпки, с което толкова се гордеех…

Може би това палто ще ти донесе късмет и щастие, каза тя, а аз нямах търпение да го облека и мама го благослови с целувка…
И въпреки че нямахме пари, аз бях толкова богата в моето палто от многоцветни кръпки, което мама ми уши.”

Явно малката Доли е знаела дори тогава, че няма по-хубаво и по-топло палто от това, ушито от майката; че материалите са без значение за кройката на любовта. Затова разочарованието ѝ било съкрушително, когато съучениците ѝ я обсипали с подигравки и обиди заради особената ѝ дреха.

„Не можех да ги разбера – пееше Доли, – защото се усещах богата, и реших да им разкажа за обичта, която мама втъка във всеки шев, за нейните думи и за това как моето многоцветно палто струва повече от всичките им дрехи.
Но те така и не ме разбраха и аз се опитах да им покажа, че човек е беден само тогава, когато той самият избере да бъде беден.

Вижте, знам, че нямахме пари, но аз бях толкова богата в моето палто от многоцветни кръпки, което мама ми уши.”
Колкото и да е невероятно, легендарната певица е успяла да запази палтото през годините и днес то може да бъде видяно в цялото си кръпкоцветно величие в музея Chasing Rainbows в Тенеси.

След като майка ѝ почина през 2003 година, Доли спря да изпълнява песента, защото установи, че не е в състояние да я завърши, без да се разридае на сцената."

Ето и линк към цялата статия, за на когото му е интересно.

https://offnews.bg/nashite-avtori/edna-lilava-vrata-567616.html?page=2

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 12:35 от Анонимен

# 683
  • Бургас
Във ФБ тече кампания срещу Робърт Дениро.Защо го канселират?Какво е направил?

# 684
  • Countryside
Светлето и мъж са се намерили, и по красота и по интелект. Тоя третия, лихваря, е същия капацитет, ще скубе екстеншъни от жена. Смешник. Да го арестуват и да му повдигнат обвинения. А Хриси да не се обяснява като ученичка по телевизиите, а да си оправя дълговете, че жена и деца има да храни. Дано децата им не приличат на тях.

На мен ми се чини, че стария Гущер като си отиде един ден, Хрисито ще го фалира за месец и като нищо някой ще му тегли ножа. А Светлето ще мине на помощи с тая многолюдна челяд, та ни Харвард, ни Кембридж ще види. Най ще види на геврека дупката.

# 685
Сякаш да спрем да окайваме поне децата Гущерови. На Хриси като всичко му е било подсигурено защо е на тоя хал? Може пък бедността и проблемите да направят малките твърди и целеустремени.
Майката на Християн да не би някой да я е спирал да се погрижи за него. Ама и тя май е гонила кариера или карез/обида/ след развода. И се е успокоявала, че Хриси живее богато.

# 686
  • София
Джесика Алба
Скрит текст:
сем. Хилтън
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Ана де Армас
Скрит текст:
Хелена Бонам-Картър
Скрит текст:
Райли Киоу
Скрит текст:
Кейти Пери и Орландо Блум
Скрит текст:
Дакота Джонсън
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:

# 687
  • София
Хриси е много глезен от малък и то от баща си.От сигурен източник знам.И последствията налице.

# 688
Хриси беше голям, когато родителите му се разведоха и не, не е бил възпитаван само от баща си, а и от майка си. И не, тя не е останала гола и без пари от развода.Майка му е била и на сватбата на Хриси с Мария, има снимки.

# 689
Значи, с пари и връзки взима детето от жена си, но после вече не му е интересно и го зарязва да се възпитава само, а той с новата женица си живее живота. Така си е възпитал сина, абсолютен продукт на баща си. Малко му е продадената вила в Швейцария.
Явно само с пари не става.

Общи условия

Активация на акаунт