Звездни Компромати - Юни'24

• 364 470
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 690
Христиан не е бил бебе , когато се развеждат родителите му .

# 691
Хриси беше голям, когато родителите му се разведоха и не, не е бил възпитаван само от баща си, а и от майка си. И не, тя не е останала гола и без пари от развода.Майка му е била и на сватбата на Хриси с Мария, има снимки.

Може да е така,не споря!Аз не ги познавам но знам хора, които познават Добромир и те използваха за майката на Християн буквално думата "низвергната"след развода.

# 692
Алек Болдуин и съпругата му обявяват участието си в посветено им реалити по TLC през 2025 г...

https://www.instagram.com/p/C7zLlVbOKuO/

# 693
Вчера мернах страшно хейтърско заглавие за риалитито на Болдуин - наричаха Хилария "фейк испанка" и "фабрика за бебета" и още в този дух. За първи път виждам такова заглавие и се зачудих дали социалните мрежи няма да наложат някакви рестрикции на изданието.

# 694
  • Glasgow
Ами тя е фейк испанка и не е Хилария 😂 за другото не знам.

# 695
Уф Аз без връзка се сетих да напиша нещо 😀
Слушах малко от подкаста на comedy club, или нещо такова. И там един от участниците беше много възмутен от Пепето, и изобщо агитираше да не се "коментират хора, които раждат деца за content"
Та явно не го мислите само вие

# 696
И тук имаше коментари колко деца е родила Светлана .

# 697
И тук имаше коментари колко деца е родила Светлана .

Не Светлана, това е за Пепето

# 698
Написах го във връзка с коментарите за Хилария , няколко страници назад има такива коментари и за Светлана , за Пепе е ясно .
Ако нямат хората деца защо нямат , ако имат над 1-2 пак се възмущават хората 🤣 . Няма угодия

# 699
Аз пък съм си пуснала На кафе за пръв път от много време и кринджвам с една репортерка, която е уникално зле и няма никакво поведение за камера - някаква Гергана Змийчарова. Тя да не е на мястото на Ася? Не знам как ги избират все такива там - Зейбне, Бандата, Патрашкова...

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 18:59 от Анонимен

# 700
  • Sofia
Актриса е Змийчарова.
1 път седмично май е там.
Аз пък харесвам разказите ѝ за шано туризъм 😏
И гласът ѝ в Сторител също.

Казаха ли нещо за пияното Асе 🥴?

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 17:10 от Doli

# 701
Написах го във връзка с коментарите за Хилария , няколко страници назад има такива коментари и за Светлана , за Пепе е ясно .
Ако нямат хората деца защо нямат , ако имат над 1-2 пак се възмущават хората 🤣 . Няма угодия
Аз също нямам против броя на децата, даже мисля, че трябва повече хора да имат поне по три. Но с уговорката, че тези деца ще бъдат възпитавани и формирани като достойни хора с личен пример в първите седем години, а не да се разчита на платено скъпо обучение след тях.
Майка, която плюе като лама в скандали пред децата си, но с амбиции образованието им да е в Кеймбридж.

# 702
Богданска на някакво събитие на Армани бюти в Хърватия.
https://www.instagram.com/p/C76EAqsAyHJ/?img_index=1
Много ми харесва топът ѝ
Скрит текст:

# 703
  • Добрич
Скрит текст:
Доли Партън е израснала в абсолютна бедност в подножиетo на Апалачите с още четири сестри и седем братя. Отгледани са в едностайна дървена колиба без течаща вода и електричество. Любимата ѝ песен описва действителен епизод от детството ѝ. Изстрадан епизод. Семейството едва свързвало двата края и често нямало пари дори за хляб, а малката Доли ходела на училище с протъркани панталонки и скъсани обувки. Веднъж някой подарил на семейството кутия с разноцветни парчета плат. Било е късна есен и тъй като момичето е зъзнело, майка ѝ решила да ѝ ушие връхна дрешка от подарените парцалчета.
Получило се палто от многоцветни кръпки. Не особено симетрично. Не съвсем по мярка. C прекалено дълги ръкави и разбира се, с напълно несъвпадащи цветове.
Явно малката Доли е знаела дори тогава, че няма по-хубаво и по-топло палто от това, ушито от майката; че материалите са без значение за кройката на любовта. Затова разочарованието ѝ било съкрушително, когато съучениците ѝ я обсипали с подигравки и обиди заради особената ѝ дреха.
„Не можех да ги разбера – пееше Доли, – защото се усещах богата, и реших да им разкажа за обичта, която мама втъка във всеки шев, за нейните думи и за това как моето многоцветно палто струва повече от всичките им дрехи.
Но те така и не ме разбраха и аз се опитах да им покажа, че човек е беден само тогава, когато той самият избере да бъде беден.
Вижте, знам, че нямахме пари, но аз бях толкова богата в моето палто от многоцветни кръпки, което мама ми уши.”
Ето и линк към цялата статия, за на когото му е интересно.
https://offnews.bg/nashite-avtori/edna-lilava-vrata-567616.html?page=2[/spoiler]
Изключително затрогващ разказ, и изключителни жени- и Доли Партън, и Джесика Лонг.
 Защо забравихме да бъдем човеци и вечно съдим?
Ще си позволя да сложа още един цитат от тази статия:

"Забелязали ли сте колко лесно е станало да съдим хората? Особено в днешно време. Все по-често го правим на момента – с крайна категоричност, без да знаем всичко и без да се замисляме за последствията. Изведнъж светът се напълни с повърхностни съдебни заседатели. С уикипедийни експерти. С лишени от човечност академици на омразата. Нека не се превръщаме в гвардейци в тази армия на некомпетентността и агресията.

Толкова е примамливо да раздаваме критика във всички посоки с интернетна нетърпимост. Толкова е лесно да редактираме решенията на другите от хладния пиедестал на своите монитори. Толкова е удобно и необмислено да повярваме, че хората са просто черни или бели. Никой не е просто черен или бял. Самият живот не е черно-бял. Животът...този стар негодник, е направен от безбройни многоцветни кръпки. Понякога не е особено симетричен. Понякога няма да ви е по мярка. Може и ръкавите да бъдат твърде дълги, и цветовете, разбира се, да не съвпадат. Но ех, ако успеете да втъчете по малко обич във всеки шев, ще бъде хубав, топъл, стойностен живот."

# 704
  • София
Много хубава Богданска на тези снимки. На моменти, например последната снимка, в усмивката ми прилича на Глория.

Общи условия

Активация на акаунт