Звездни Компромати - Юни'24

• 364 442
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 705
Гала каза ли нещо за Асето или се направи на приятно разсеяна, тя и е любимка.

# 706
Колко изкуствено седи Богданска до двете естествени красавици.

# 707
Богданска е разкошна, има много симпатично излъчване.
А кой колко деца да има си решават единствено родителите. Стига да си ги гледат и да не лежат на помощи от държавата. Еднакво грозно и невъзпитано е да се коментира кой и защо има 5 деца или кой трябва да има поне 3.

# 708
  • Враца
Богданска е разкошна, има много симпатично излъчване.
А кой колко деца да има си решават единствено родителите. Стига да си ги гледат и да не лежат на помощи от държавата. Еднакво грозно и невъзпитано е да се коментира кой и защо има 5 деца или кой трябва да има поне 3.

На мен пък ми се струва съвсем нормално да бъде обсъждана всяка популярна личност заради личния й живот, ако го излага на показ.
Грозно ми е например разни звезди, които имат несъмнени успехи и талант, като се държат надуто или грубо с феновете си или с фотографите. Пример- Бен Афлек, който все прави физиономии. Имаше и някой, в  момента не се сещам, който показваше средни пръсти като го снимат.
Като не искаш да си известен- работи като лекар, примерно.
Има и вариант да правиш изкуство, но да си криеш лицето- Сиа, Дафт Пънк, Банкси, Кисс и още много популярни личности взимат най-доброто от двата свята.
Специално трите цитирани личности с много деца от години драпат да са популярни, не им е паднало от никъде.

# 709
  • София
ДЕцата са си деца, независимо дали са богати или не. И на гущерови децата плачат, страх ги е. Ако растат в нестабилна среда, ако слушат караници, не виждат баща си, майка им е истеричка- страдат и изпитват страх от неизвестното. И са деца и думите "Не ги мислете" са малко грозни. Това, че са го облекли и го возят в скъпа пола, не му спестява да се тормози вътре в себе си.

# 710
  • Countryside
Е сега, аз ли да нося отговорност как Хриси и Светлето си гледат децата? Като им е толкова акъла да ги стресират, ами техен проблем си е, ще си берат гайлето някой ден. И да, определено не ги мисля, отдавна нямам амбиции да оправям "световни" проблеми като техните.

# 711
Ако под толериране се разбира неприемането на насилието под каквато и да е форма...
Да, каквато и да е, никой няма право да я бие. Точка.

# 712
Снимала се е гола някой има право да я бие ли ? Страшна логика .

# 713
Аз лично не се подигравам за броя на децата,даже винаги съм се възхищавала на многодетни семейства как смогват.Зачудих се конкретно на Светла с кой акъл  раждаш 4 деца след като семейството  има финансови проблеми,мъжа ѝ има проблем с хазарта и алкохола и вероятно след всичко изброено може да не растат в толкова добра среда ..Аз не бих!
Децата не ги ожалвам, защото съм сигурна, че нито ще ги оставят гладни, нито голи и боси.Сега,че няма вероятно да учат в Австрия и Швейцария и може вече да не живеят в палат  в Драгалевци не е болка за умиране, повечето деца и те не са там.
Дано само растат в здравословна среда и пак ще са щастливи,те са малки,а малките деца привикват бързо към различна среда.

# 714
Естествено, че децата са невинни. Но когато се създават и им даваш личен пример с образование, възпитание и трудолюбие. Когато разчиташ на чужди пари, свекъри и лихвари, нещата отиват към една друга група, свикнала да се възползва.

# 715
  • София
Собственият дядо на децата не се е трогнал. Само от това се налага изводът колко стока са тия двамата.

# 716
Собственият дядо на децата не се е трогнал. Само от това се налага изводът колко стока са тия двамата.

Той па щото е стока, нали. Какво поколение се очаква да създаде точно този. Тук баш се е получила приказката "Крадецът вика, дръжте крадеца".

# 717
https://kliuki.net/kliuki/alisiya-slozhila-silikon-s-parite-na-g … aferata-im/148999
Хриси на колко е бил като е имал връзка с Алисия?
От невръстна възраст харчи по жени неприлични суми, които естествено не е спечелил сам. Важно му е жените с които е да са известни, което издава големи комплекси...

# 718
Той, ако поддаде, ще го занулят.
Предполагам, че няма да остави внуците неизучени, но ако положението е такова, каквото изглежда, едва ли ще остави и едно евро да мине през родителите на тези деца.

# 719
Ами аз мисля, че чисто по мъжки я харесваше. Изобщо нямам предвид някакви намерения или нещо подобно. Тя тогава беше по-млада, обличаше се с шанели, не се носеше полугола и ако си го навие на пръста, Мара може да се държи възпитано и да се хареса. Не казвам, че става по-умна, но по-обрана и мила. Тя се държеше много почтително със свекъра и изглеждаше (не казвам, че е била) доста влюбена и мила с Хрриси.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 15:43 от Beauty queen

Общи условия

Активация на акаунт