Звездни Компромати - Юни'24

• 364 456
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 735
  • До морето
Е, Васил просто спира да вдига телефона и като паразит с опит, просто се прехвърля на друг приемник. Нищо не го задържа, обвързва, задължава.
Светлана с ЧЕТИРИТЕ деца и да усеща, и да не усеща - какъв избор има?!?! Натиска си парцалите и се моли за чудо.

# 736
  • гр.Пловдив
Онзи палат в Драгалевци  в който търкаше полюлеите продаден и профукан ли е ,за да отидат на бул"България" или най-вероятно заложен и изигран ?

# 737
На Богдански и остава съвсем малко да се заличи. Много беше симпатична като себе си, а сега с безличен нос и овал като на Глория, почти не я разпознавам(само леко по усмивката).

# 738
  • София
Богданска става все по красива.

# 739
А приятелството с Азис сигурни ли сме че е приключило? Защото аз нямам вътрешна информация и съдя по липсата на снимки с него в инстаграм
Boco chic изглежда като да е запозната. Кажи само гей ли и или не е?
Все си мисля, че все пак са имали чувства Мария и Мечо. И за двамата раздялата е била много тежка...

# 740
Той е страдал доста за Мария , писала съм и преди .

# 741
  • софия
Като е било такова страдание, защо са се разделили?
Ако я е хванал и толкова страда, да си я беше задържал.

# 742
Ама вие мислите, че Светлана много е разсъждавала, като се е хванала с гущера ли?! Някакъв вървежен там на момента, според техните разбирания де, натирил е цяла Мара, на която преди това е купувал шанели и плащал частни училища, баща с известно състояние, и толкоз. Колко му трябва на един патешки мозък да избере бащата на децата си. Вие чак и да мисли... Ще мисли после, като дойде време да си удря главата в стената. Но заради децата аз също ѝ съчувствам и ѝ пожелавам да почне да се ъпгрейдва и умствено, не само откъм зъбИ. Не е непосилно, записваш курсове, правиш си абонамент в библиотеката... Има начин, дори и за тиквички като нея и черната Златка, другата с блестящ акъл.

# 743
Не са стигнали до просешка тояга Гущерови. Имат три фирми, пижамките й се купуват, въпреки че май не си дават много зор с производството и новите модели и бройките... има хора, които само от инстаграм изкарват много добри пари, а тя има и известността, и звездния статус (колкото и да не ви харесва). Фирмата Гущеров и син, май си изкарва доста добра печалба, така че гладни няма да останат, нито голи, нито бездомни, нито те, нито - децата им. Има хора, които и това нямат. При тях драмата е, че са свикнали да живеят на много по-нашироко, хората да им целуват краката щото са милионери, а сега май даже пари за охрана нямат....
Детската градина не знам как я плащат. Всъщност, тя досега никога не е казвала къде ходят децата на градина, и много ме учуди го сподели в инстагарм. Да не се окаже, че рекламата на градината ще им изплати един- два семестъра

# 744
  • Пловдив
И аз не мисля, че такива хора са стигнали до просешка тояга, просто нямат акъл и дупе да ограничат разходите за разкош.

Идеята за четене и курсове не ми се вижда подходяща. Акъл от друг вид и трябва на нея - от оня, дето му викат здрав разум. За библиотеки, учене и академични постижения не става, дори да назубри нещо на ниско ниво, ще се получи в най-най-добрия случай само поредната претенциозна кифла зубрачка с претенции за образованост и тапии.

# 745
  • Sofia
Някъде бях чела или чула нейно интервю в което каза,че била учила право,но не го завършила 🤔
🤣

# 746
  • София
Богданска съм я виждала на живо съвсем отблизо. Съвършено красива е наистина.

# 747
Естествено е, когато някой ти дължи пари да си търсиш правата по съдебен ред.
Нецивилизовано, но по-естествено е мъж да се сбие с друг. Ама мъж спортист срещу 40 кг жена с 3,4 деца е направо нечувано. На този всякакви титли трябва да му отнемат. Особено тази на представител от мъжки пол.

Е, те цивилизовано ли са взели парите? Светлана казва в телефонното интервю, че бил лихвар, ама нямал разрешително (?!). Естествено, че няма да има. Ама тези хора, за да дават пари, са се подсигурили, че ще им бъдат върнати. Всички знаем д какви методи. Аз се чудя Светлана супертъпа ли е, нагла ли е, на хитра ли се прави...? 300к са много пари, за 1000 лева се намират наемни убийци, за по-малко хора, които чупят крака и ръце, къртят зъби и каквото се сетиш, не само на длъжниците, но и на близките им. Замесиш ли полицията, положението се влошава. А нея я оскубали...

# 748
Аз се чудя Светлана супертъпа ли е, нагла ли е, на хитра ли се прави...?
И трите.

Аз се чудя каква е тази гаражна врата, която се отваря ръчно, вече всичко е дистанционно. Колко услужлив Мечо има, да отиде да отвори...Само да не се окаже, че си е нанкал сладко в леглото, докато Светлана е защитавала семейната чест. Sunglasses

# 749
  • Sofia
Миро
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт