Звездни Компромати - Юни'24

• 364 434
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 750
Ммммммммиро. Приятно изненадана съм.

# 751
Точно края на дружбата му с Азис за мен беше ясен знак, че Хррриси го е закъсал финансово.
Василка е от стара коза яре, той случайни приятелства няма. Свикнал е всичко да му е ол инклузив. Достатъчно е 2 пъти да го накараш той да плати сметката и повече няма да му видиш очите.
Много интересно с какво ще бъде прилъган след първия път. 🤣

# 752
Обаче колко жени се наливат с алкохол😳
Плашещо е положението.

# 753
Досега мислехме таксата за училище на Марая, сега започваме и таксата за 4-те деца на Светлана, в основата пак е Гущеров, тоя човек ни съсипа 🥲

# 754
МНого глупава снимка на Миро. Сигурно и той не моеже да се познае.

# 755
Тъжно ми стана като видях тези кадри,
Скрит текст:
,,

# 756
Миро е написал под снимката, че е от периода 2020-2022, когато е бил долу горе в подобна форма и сега ще започва наново тренировки, за да се върне към нея.

# 757
Аз на формата не обърнах внимание, а на това че се е анимирал.

# 758
Аз го харесвам тук, за съжаление няма как да се върне времето:

https://www.youtube.com/watch?v=Z9q2-BhQvDo

# 759
Ами да запишат децата в държавна градина-там такси няма.

# 760
  • При семейството си
Тук няколко клюки/теории за случилото се и случващото се с Гущерови:
https://kliuki.bg/razkritia/svetlana-gushterova-bita-pred-decata … -gushterov/224597
Ако са верни, Хриси не само е отварял гаражната врата, ами май е бягал през нея.

# 761
Цялото семейство Гущерови хич не ги жаля за имотите- както дошли, така отишли, има едно поговорка. За децата ми е жал и то не защото няма да имат диори и вютони или частни училища, а защото както писа по- горе една съфорумка живеят в неадекватна среда с алкохолик и комарджия, майка истеричка. Това е огромен стрес за малки деца.
Колкото и да са ми антипатични Мария, Светлана и всички подобни, между двете има огромна разлика, Мария има мозък. Светлана е една пълна шматка.

# 762
Мария също няма много мозък и търпи бой, с което дава отвратителен пример на детето си.

# 763
  • Наблизо
Да видим дали ще се изнесат в чужбина,то и за там трябват пари или да работиш.
А Старши Гущера,ако е вярно,че синът му е разпродавал имуществото с фалшиви документи,едва ли ще ги вземе при себе си.
Палуна върви с майка си ,това са четири много малки деца,едва ли може да се грижи адекватно сама.
Но лека полека всички статии в нета почнаха да се потвърждават.

# 764
Добре, а Мария и той в крайна сметка защо се разделиха? Нали той много е страдал за нея, тя пък на интервюто, което даде след раздялата им само дето не се разплака. С родителите също са имали страхотна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт