Звездни Компромати - Юни'24

• 361 800
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 75
  • Наблизо
Много ми е интересно кой й е спонсор?Или е на хонорар като Бактериева?

# 76
  • Glasgow
Това на Мегз филтър ли е или някаква нова практика, дето ние с ниските вибрации не разбираме?
Бившият на Мел Б (дано не ги бъркам Мелките, Спорти спайс) е завел дело за клевета и уронване на престижа за 5 млн, заради твърденията и че е насилник. Тези смс-и дето някой постна в предната тема били от доказателствата. Казва, че е имала зависимости и т.н. Не му било за сумата, щял да я дари за благотворителност, но да си изчисти името.

# 77
Емилия много я харесвам в последните години. Този цвят и прическа много й подхождат. Дано е щастлива жената, изглежда ми добър човек.
Мегз е покъртителна, абсолютен кукумицин.
Нинова ме кефи - има си висок стандарт - угажда си. То не беше Ван Клийф колиета (поне за нея смятам, че носи оригинали).

# 78
  • Glasgow
Да не е нещо като калните бани, в България ходехме в Ахелой и Поморие на кални бани, уж има позитивен ефект (и неописуема смрад)

# 79
Харесва ми цвета на Емилия, само екстеншъните ми идват малко в повече (много коса, много нещо). Лично мнение, разбира се.

# 80
  • Bayern
Джена Дюън с дъщеря си
Скрит текст:

Алек Болдуин с дъщеря си Айрланд и нейното бебе
Скрит текст:

# 81
Като срещна съвременен нелицемерен политик,ще пиша.
Болдуин какъв сладък дядо е само!

# 82
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

и някъде в Дубай...
Скрит текст:

И Мегз ли е бременна или само така изглежда?

# 83
  • España

Бившият на Мел Б (дано не ги бъркам Мелките, Спорти спайс) е завел дело за клевета и уронване на престижа за 5 млн, заради твърденията и че е насилник. Тези смс-и дето някой постна в предната тема били от доказателствата. Казва, че е имала зависимости и т.н. Не му било за сумата, щял да я дари за благотворителност, но да си изчисти името.
Спортнната спайска е Мел Си 😉. Мел Би е по-тъмничката….

Благодаря за новата тема и прекрасната корица също ! 💐

# 84
  • Враца
Не им върви на Спайските с мъжете.
Само Вики има дълга връзка май. Другите- все драми (не съм сигурна за Бейби Спайс как е).
Мел Б преди години роди дете от Еди Мърфи. И там имаше големи проблеми и дела.
Гери пък сега с нейния мъж и разни слухове за любовници... Мел Си с нейния- домашно насилие и дела също...
Жалко!

# 85
  • Варна
Не искам да си представям на какви ниски страсти и на какво е подложена Мегз в Дубай, за да си изкарва прехраната, щом има вопиюща нужда да си вдига вибрациите с какви ли не начини и средства.

# 86
  • Наблизо
Там има много конкуренция,така че трябва да влезеш в някаква търсена ниша.
Почнаха да ми излизат сцени от Реквием за една мечта,като те прочетох ,Мис.

# 87
  • Glasgow
Объркала съм съвсем спайските, тъмната спайска е с токсичния бивш, който я съди. Дето има и дете от Еди Мърфи

# 88

и някъде в Дубай...
Скрит текст:

И Мегз ли е бременна или само така изглежда?

И на мен ми изглежда бременна, и то доста по-бременна от Емилия. Към седми месец може би.

# 89
Не ми изглежда бременна Мегз, само с доволно количество кал натрупан на корема. Когато се увеличи снимката се вижда по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт