Звездни Компромати - Юни'24

• 364 062
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 210
В книгата си "Открито" Андре Агаси разказва един епизод от брака си с Брук Шийлдс.
Намира снимка, залепена на хладилника и пита Брук коя е тази жена, а тя му отговаря, че това е жената с най-красивите крака на света.
А въпросната е била Щефи Граф.
Поличба.
Много ги харесвам двамата, бяха истински звезди в тениса, а цената, която Андре плаща за успехите си, е огромна.

# 211
Не знам какви са им драмите на Гущерова и този, но ако се страхуваш толкова много, едва ли ще висиш в ИГ да публикуваш обяснения. Ако наистина е толкова сериозно, да беше качила снимки поне за доказателство. Да видят хората дали е така. Къде е мъжът й? Нали и охрана имаше?

# 212
Заинтригувахте ме с краката на Щефи Граф.
Ето ги:
Скрит текст:

# 213
Краката на Щефи са 100! Благодаря за снимката!

# 214
  • Стара Загора
Новак Джокович   

Скрит текст:

# 215
В книгата си "Открито" Андре Агаси разказва един епизод от брака си с Брук Шийлдс.
Намира снимка, залепена на хладилника и пита Брук коя е тази жена, а тя му отговаря, че това е жената с най-красивите крака на света.
Поличба.
Много ги харесвам двамата, бяха истински звезди в тениса, а цената, която Андре плаща за успехите си, е огромна.

Ако са били само краката на снимката, ще повярвам, ама топ тенисист да не познава друг топ тенисист и да трябва да му обясняват кой е - звучи абсурдно Joy

# 216
Само краката са били. И аз си го спомням този момент от автобиографията му. Брук тренирала тогава и като таргет си сложила краката на Щефи за стимул на хладилника.

# 217
  • София
Интересно ми е кой е източникът на историята в самолета, която е цитирана тук, виждам, че е директен български превод. Съмнително ми е малко поради няколко причини. В тоалетната няма свидетели, така че Анджелина може да си говори каквото иска, нейната дума срещу тази на Брад. Ако имаше данни за престъпление наистина щеше да е арестуван, както отбелязаха. Няма логика Анджелина да го буди да го информира, че се махат, в подобни моменти жената хваща децата и бягат уплашени, така ги виждам аз нещата. И последно - къде е персоналът на самолета и в крайна сметка тези показания са преразказ на Анджелина или на очевидец.

# 218
  • При семейството си
Доколкото разбирам, това са разкази, сведения на Анджелина:
(Например): https://www.latimes.com/entertainment-arts/story/2022-08-19/brad … te-plane-incident

# 219
Брук винаги много съм я харесвала. Притежава истинска красота, като на кукла.

# 220
  • София
Надежда Нейнски
Скрит текст:
Джейсън Стейтъм
Скрит текст:
Някой знае ли коя е моделката?
Скрит текст:
Мерелин Монро родена на 01 юни 1926 година
Скрит текст:
Дженифър Анистън щяла да пише книга за брака си с Брад Пит
Скрит текст:

и с подобна рокля през 2000 година

# 221
Горкият Брад Пит.

# 222
На Надежда карето й отиваше повече. Този стайлинг а ла гарсон ми е повече за някой около 20те.
Норма Джеймс... тъжно, че е имала такова детство, а е родена на 1 юни. Може би по някакъв начин цял живот си е останала наивна по детски. Такова излъчване има по снимките и според мен този лолитски вайб е част от славата й.
Харесвам Дженифър, но последната зализана коса не й прави услуга, изглежда като сираче, излязло от басейна с дрехи.

# 223
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

Лили Колинс
Скрит текст:
Розамунд Пайк
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

Роми Стридж
Скрит текст:

Тео Джеймс
Скрит текст:

Оливия Кук
Скрит текст:

Лупита Ньонго на корицата на Glamour
Скрит текст:

Дакота Джонсън
Скрит текст:

София Карсън
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:

Блейк и Раян
Скрит текст:
Елизабет Олсън
Скрит текст:

Робърт Дауни Дж. и Джоди Фостър
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 11:33 от lilyofthevalley

# 224
Поличба.

Ако са били само краката на снимката, ще повярвам, ама топ тенисист да не познава друг топ тенисист и да трябва да му обясняват кой е - звучи абсурдно Joy

Не помня буквално цитата. Затова сега си направих труда да го издиря.

Общи условия

Активация на акаунт