Звездни Компромати - Юни'24

• 364 476
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 585
Той тати трябва да се намеси, все пак има деца в цялата история. Ако старият Гущеров чете тук😉, аз му предлагам да им отпусне някаква издръжка и да ги назначи в някоя фирма. Документи да подреждат, телефон да вдигат… нещо леко и безобидно, което няма да навреди на бизнеса. Тези олигофрени(Светлана и мъж) трябва да бъдат държани на къса каишка. Да не правят бели.

# 586
  • Berlin
Ще се намеси той…. след като е позволил да се пропилее всичко това (ако е вярно), след дъжд качулка. Сега поне медиите има с какво да се занимават вместо с предстоящите избори, направо като подарък им дойде.

# 587
За това кой какво представлява може да се съди по възпитанието на децата, на които е дал/не е дал. Не знам защо човек, който е получил куфар с пари се смята за успешен бизнесмен. На мен Гущеров старши ми изглежда като типична мутра от 90-те. И като се види какво е сътворил като наследник - съвсем се допълва картинката. Аз не мисля, че медиите ще се занимават с мутро-чалгарския случай на Гущер и Гущеровица. Колкото се занимаваха с безскрупулното семейство на Мис Крокодил и съпруг...

# 588
Оставам с впечатление, че и при стария Гишер положението не е розово. Сега разбира се тука хора, които имат достъп до сметките му, ще обяснят веднага, че той не е прост и е скътал едни милиарди за черни дни. Аз не казвам, че няма пари да поддържа приличен стандарт и дори да издържа челядта на сина си,  но май вече изобщо не по този начин - с майбаси и вюотони. Май с общи усилия изгориха златните пръчки в камината.

# 589
  • Пловдив
Съдът не е отнел колата на Нойзи…А уж трябваше
https://btvnovinite.bg/bulgaria/sled-shofiraneto-s-nad-2-promila … ata-na-nojzi.html

# 590
Гледах клипчето  без цензура и наистина Светлето си го наплю  два пъти - един път преди да и хване косата и да и забие главата, втория път след това.
Ненавиждам насилието особено над жени. Случката е ужасна и мисля, че децата не трябва да виждат такива неща. Но смятам, че децата не трябва да гледат и как майка им буквално плюе по някакви хора.

Иначе не ги мислете, не са умрели от глад. Младия гущер има над 10 фирми на негово име, които си работят.
Той впрочем даде интервю и показа документи, че всъщност на него му дължат пари.

За колата на Нойзи е срам за съдията издал това решение. Това, че е известен не означава, че е богопомазан.

# 591

Той впрочем даде интервю и показа документи, че всъщност на него му дължат пари.

А какви документи показа?

# 592
Аз също мога да покажа документи, според които съм превеждала суми някому. Това не прави отсрещната страна длъжник Simple Smile. Несериозно е и няма кой да му се хване. Пълен цирк.

# 593

А какви документи показа?

https://pik.bg/христиан-гущеров-ексклузивно-пред-пик-след-екшъна-между-светлана-и-бореца-кирил-терзиев-да-news1232610.html
Най-отдолу има "разпечатки" 😁
За мен това са суми, които той е връщал.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 15:51 от Анонимен

# 594
  • Варна
Аз ще си призная, че никога на живо не съм виждала някой да заплюе някой. Дори съм забравила, че съществува такова "деяние"......

# 595
Платежните са от Гущеров по сметката на Терзиев. Извлеченията са, за да покажат, че е надвнесъл пари по кредита си, които онзи трябва да му върне. Поне така си го тълкувам аз показаното и написаното на разпечатките.
Но пък изказването му в интервюто, изобщо не се връзва с документите. По думите му той е дал кредит на Терзиев, а извлечението показва друго. То и тъпо е формулирано на документа.

# 596
https://www.dnevnik.bg/v_pamet/2024/06/06/4634623_pochina_pevica … chobox=1717676946
 Починала е  Маргарита Радинска , ако  я помни някой динозавър.

# 597
Видеото без замазване е ужасно
В крайна сметка Кирил Терзиев лъже.
А, и екстеншъни не се слагат отгоре, на главата, където са отскубнатите кичури, отскубано е “на живо”

И скубането и удар в зъбите са много болезнени, а и едно е да те плюват, друго е да те удрят. Дано лъжеца си понесе последиците.
Жал ми е за Светлана и какво била в миналото няма нищо общо с настоящата ситуация, никоя жена не заслужава да е беззащитната / и слаба страна в конфликт
Ми наплюй я и ти бе, мухльо
Ненавиждам такива нещастници, които удрят, знаейки, че жената не може да се защити
напълно съгласна съм с всичко написано в поста.

# 598
https://www.dnevnik.bg/v_pamet/2024/06/06/4634623_pochina_pevica … chobox=1717676946
 Починала е  Маргарита Радинска , ако  я помни някой динозавър.
Помня. Да почива в мир.
Съчуствам на Ангел Заберски - син.

# 599
Това с плюенето през прозорците, скубането на улицата и панаирите са истории на истински маргинали, сцени, които човек вече не може да види дори на женския пазар. Пълен потрес.

Но четох, че е записвала цялата случка със заплахите, затова мисля дали донякъде не е било осъзнато, с цел да получи максимална публичност и да накара заемодателя поне известно време да стои настрана.

Общи условия

Активация на акаунт