Звездни Компромати - Юни'24

• 364 470
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 600
Аз ще си призная, че никога на живо не съм виждала някой да заплюе някой. Дори съм забравила, че съществува такова "деяние"......
Същото си помислих и аз. Страхотна простотия.

# 601
Каквото е нивото на участниците, такова е и разрешаването на конфликти и спорове между тях.

# 602
  • София
Подробности за шоуто на Николета и Михайлов, щели да участват цялото семейство Михайлови - свекър, свекърва, зълвата, зетя 😂 плюс бившият мъж Божинката. 😃
https://www-flagman-bg.cdn.ampproject.org/v/s/www.flagman.bg/sho … Farticle%2F322795

# 603
Ужас 🥲
Иска да копира НиЛо KUWTK.

# 604
Не мисля, че ще е особено рейтингово. Вече е позабравена, позалялза, изчерпа се. Изтърва момента за подобно риалити според мен.

# 605
НиЛо взе да събира парички по всякакви начини. Тя много се надяваше на някакъв много богат спонсор като млада и се буташе чак до Роналдо или поне до Филип Плейн, но все пак се наложи да посмали претенциите и сега ще продава как избира торти с ултра претоплената история с нея, Михайлов и Божинката.

# 606

Той впрочем даде интервю и показа документи, че всъщност на него му дължат пари.

А какви документи показа?

https://pik.bg/христиан-гущеров-ексклузивно-пред-пик-след-екшъна-между-светлана-и-бореца-кирил-терзиев-да-news1232610.html
Най-отдолу има "разпечатки" 😁
За мен това са суми, които той е връщал.
Ама разбира се, че са връщани пари! То е ясно за всеки мислещ. Пращал е парите с рингс, значи много е бързал. При това от служебна сметка- влизат някакви фирмени пари и той бърза да ги нареди.

# 607
А какво е Рингс?

# 608
  • Glasgow
Система за банков трансфер

# 609
Разговорно казано бърз превод.

# 610
Името на Хриси видях, че е свързано с 7 фирми. Три от тях са замразени. Една от тях е фирмата за пижами, в която и двамата със Светлана са управители. В фирмата Гущеров и син, Светлана е част от борда на директорите.

# 611
Да, прочетох, благодаря.
Нещо ново е за мен, макар че имам сметка в българска банка.
В част от фирмите е и майката на Гущерова.
Пижамите много ли са зле, имам предвид откъм качество?

# 612
Водоустойчива, пижама ли искаш да си купиш?

# 613
  • Viena
Светлото беше пуснала стори преди седмица,че всичко от новата й колекция е изкупено за секунди😅😅😅

# 614
Демек - найлон, разбрах 😀.
Неее, не искам, нездраво любопитство проявих…

Общи условия

Активация на акаунт