Звездни Компромати - Юни'24

• 364 444
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 615
Николета истинско реалити няма да покаже , нали участва и в “Къртицата” нищо не показа от себе си , сега пак висчко ще е режисирано и със заучени реплики .

# 616
  • Glasgow
Николета истинско реалити няма да покаже , нали участва и в “Къртицата” нищо не показа от себе си , сега пак висчко ще е режисирано и със заучени реплики .
показваше на младини, имаше едно предаване със Сантра дето проследяват един нейн ден, беше много криндж. Валери дето разказа по време на вечеря с още няколко души как се изплющяли по време на полет 😂

# 617
Николета и раждането  си щеше да показва по тв.

# 618
  • Враца
Имаше май и едно риалити за футболните съпруги- БГ вариант.
Но за Николета не съм 100 процента сигурна дали участваше.
Със сигурност беше русата Симона нещо си, и Асдис Ран.

# 619
Ау,хванали репортерката на Гала да шофира след употреба на алкохол :
https://www.flagman.bg/article/322999

# 620
Е тя Николета живее за да имитира Ким, която сама по себе си не блести нищо освен с брилянтен ПР, маркетинг и едно дупище, но карай ще имитираме нищото, когато не можем да измислим друго. Тя не издаде ли и биография или нещо подобно, което мина и замина- 30 годишна плеймейтка- биография. То звучи като виц.

А на Светлана децата аз лично ги съжалявам, защото при родители примати какво ще получиш като грижа и внимание? То не всичко е дрехи и коли. Всъщност много по- важни за това да си щастлив са отношението към теб и между родителите. Пък те- единият пиян и комарджия, другият плюе хора по улиците- грозна картинка.

# 621
Аз гледам видеото и не спирам да се чудя и да се мая как такова поведение е допуснато, ако наистина децата са ѝ били в колата и са гледали всичко. Надявам се да е излъгала и да е била сама, че иначе наистина нямам думи.
В същото време ги използва, за да манипулира и да предизвиква съжаление чрез тях, но на видеото аз виждам две агресивни човечета.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 19:26 от Анонимен

# 622
Светлана в борда на директорите на някаква фирма - виц ли е това?! Grinning Ще фалира де що може заедно с не особено умния си съпруг.

# 623
А пък другата й фирма с три запора.

# 624
Днес ми върви на жълти клюки само 😂😂😂😂
Сега наред е голямата писателка😁

Ако мъжът й не е милионер щеше да е само
бедна !!

# 625
  • на пистата
Позицията На кафе

# 626
Стрина през какви ли не амплоата мина, вече съм забравила всички. Беше готвачка, беше интелектуалка, снимаше видеа от гробищата, духовно гуру, а сега е лято и е на вълна бохемка и "blue mind".

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 18:04 от Анонимен

# 627
А пък на Нойзи не му отнемат колата, защото съдията не харесвал закона.

Шах и мат.

# 628
Те всички са прекрасни хора, тези разлигавени богаташчета и потенциални убийци.

# 629
Обаче колко жени се наливат с алкохол😳

Общи условия

Активация на акаунт