Звездни Компромати - Юни'24

• 364 434
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 765
Мисля, че Хрриси е искал наследник, а Мария не е забременяла. Отделно пишеше, че е кръшнала, ама не вярвам да е била и чак толкова глупава.

# 766
Никога не съм го разбирала това да зарежеш някой защото не може да те дари с дете, дали мъж или жена. Не мога да преценя как бих постъпла аз, защото си имам свое и не съм била в тези обувки. Но сякаш това не би било повод за раздяла при мен в никакъв случай.

# 767
Аз знам, че Мария си е много шавлива и му е изневерявала на мечо. Не вярвам нещо в голямата им любов. Порева си тя в биг брадър, защото беше останала без участия, без кола, без пари, но май беше ходила при онзи, който почина свинаря ли какъв беше за да закърпи таксата. Тя Мария и на първия си мъж беше изневерила с Ники Михайлов ако не се лъжа.

# 768
Чудно защо ще изневерява за такса, след като вече е попаднала в богато семейство....Същото се питам и за ситуацията с първия мъж. В Идолите я даваха от някакво Бентли май беше слизаше. ТОзи който ѝ го е осигурил тогава, едва ли е свързвал двата края някакси. Кой я знае.

# 769
Чудно защо ще изневерява за такса, след като вече е попаднала в богато семейство....Същото се питам и за ситуацията с първия мъж. В Идолите я даваха от някакво Бентли май беше слизаше. ТОзи който ѝ го е осигурил тогава, едва ли е свързвал двата края някакси. Кой я знае.
Тя при свинаря беше след като я изгони Гущеров

# 770
Тя при свинаря беше след като я изгони Гущеров

Ооо, за похожденията при Свинаря с Мегз какви скандали си спретваха в Брадъра! Съща компроматна война.

# 771
Мария се раздели с първия си мъж, защото той и изневери с нейна приятелка, която му роди две деца и е настоящата му съпруга
Гущера я хвана да изневерява, затова я нарита. А защо го е направила...тя си знае. Сигурно не е за пари, имала си е при него. Може просто да е от физиологични нужди. Как да спиш с това нещо?!

# 772
  • софия
То па това, което беше избрала, беше "чудно"...

# 773
Мария не изневери ли с Георги Станоев - Малката Бирма? Не че е бил страшен красавец, но не е зле като Хрррисито и Свинаря.

# 774
  • Враца
Леле, в тоя статия се развяват толкова милиони... все едно за джанки се говори! Как милион, пък 2 милиона... колко от вас са виждали, просто виждали, такава сума накуп? Пък общо били профукани 20!?! Това е трудно даже да си го представиш!
Ние първо тук обсъждахме едни 300 хиляди, не че са малко
Но тази колосална сума, ако е вярна, значи Християн и Светла са имали невероятни следства, с които разполагат! Как е възможно да си толкова, толкова, ТОЛКОВА голям б.клук, за да загубиш на хазарт такава сума, която тякой ти е дал наготово?!??!
Дъно! ДЪНО!

# 775
То в статията пише и за жесток побой и как ѝ забил юмрук в лицето. Жесток побой не е единичен удар в лицето, а и е нямало такъв според видеото. Та кой знае и милионите колко са.

# 776
Малина вчера чукнала 57... гледах й клипчета от участия скоро, страхотно тяло.
Скрит текст:

# 777
JoyКак си е глътнала корема 57 годишната Малина.

# 778
ХАЗАРТА е зависимост, болест...
Много богати, зависими, са профуквали милиони на хазарт.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 14:30 от monii

# 779
Малина е страхотна!
Не ми харесва сценичният ѝ имидж, но изглежда много готина като човек, има много добро излъчване. Бях ѝ гледала скоро едно интервю и разказа, че в рамките на 1-2 месеца е загубила и майка си, и брат си. Много мъчно ми стана за нея.

Общи условия

Активация на акаунт