Звездни Компромати - Юни'24

• 364 299
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 050
А каква е връзката между Коко Динев и братя Диневи, че там изобщо не съм наясно с родословието им ...

# 1 051
  • До морето
Засега нямат, но никога не е късно да се залюбят помежду си.

# 1 052
  • софия
Засега нямат, но никога не е късно да се залюбят помежду си.
Не бих заложила на това. Там не е ясно кой кум, кой сват, кой на булката брат. Едни и същи мухи бръмчат около тях.

# 1 053
Коко Динев не е ли брат Динев?Flushed

# 1 054
Хахах, Барбалена, верно ли мислеше, че са братя? Те са само баджанаци

# 1 055
Вършеят в една и съща дисциплина просто. Коко Динев в столицата, а братя Диневи в морските вилаети.

# 1 056
Дебеличкият Коко Динев едно време опрашваше поп-фолк певици, че и деца създаваше от тях. Скоро сякаш не е попадал в светските хроники, вероятно е фалирал.

# 1 057
Ахаааа...ц ц ц...срамота! Пропиляла съм толкова години в тази тема без да разбера тази съществена разлика Head Band Аз и не мога да свържа лицата с тези имена, но се образовах. Ето нагледно:

Коко /Константин/ Динев
Скрит текст:

Братя Диневи
Скрит текст:

# 1 058
Твърди се, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са имали четиричасова среща в неделя в семейния дом на стойност 60 милиона долара.Всъщност са наели брокер да го продадат по последни слухове.Смята се, че той живее отделно от нея в имот под наем за 100 000 долара на месец в Брентуд, на две пресечки от бившата му съпруга Дженифър Гарнър.
Но в неделя вечерта той се е върнал в имението и остана там с нея от 17:00 до 21:00 часа, информират източници на Page Six.
Обмислят и закупуването на отделни домове. 
„Джен и Бен живеят отделен живот, но все още не са се разделили официално“, каза източник .  „в този момент те просто си вършат работата. те започнаха връзката си много оптимистично и смятаха, че нещата могат да се променят, но не са.
Източникът продължи: „Джен обикаля къщи и пазарува за собствения си дом.  През този преходен период тя разчиташе на майка си, сестрите и децата си.
 „Бен е тъжен за всичко това, но се фокусира върху работата си, да бъде страхотен баща и да се грижи добре за съвместното родителство с Дженифър Гарнър.  Той разчиташе на Мат Деймън и близкия му кръг от приятели.  Мат винаги е до  Бен и го подкрепя. 

И от днес Бен с Джен Гарнър и майка му
Скрит текст:

# 1 059
Ахаааа...ц ц ц...срамота! Пропиляла съм толкова години в тази тема без да разбера тази съществена разлика Head Band Аз и не мога да свържа лицата с тези имена, но се образовах. Ето нагледно:

Коко /Константин/ Динев
Скрит текст:

Братя Диневи
Скрит текст:
И аз все си мислех, че имат някаква родствена връзка ...

# 1 060
Май не са роднини, но заедно всички покриват успешно кажи-речи почти целия поп-фолк жанр. Плюс няколко плеймейтки за разкош.😆

# 1 061
А какво стана със сина на единия брат Динев  - Иван?
Един тийнейджър, дето беше с една звезда Пенелопе/Петя, която пък участваше в на Мегз онова псевдо-инфлуенсърско шоу ?
Изглеждаха супер нелепо заедно и май доста се шумеше около тях.
Направо и аз се чудя как съм запомнила такива факти LaughingLaughingLaughing
Скрит текст:

# 1 062
Сигурно много е харесвала тоя пъпчив пубер.

# 1 063
  • Glasgow
Единият син на Динев, дето майката е Зорница, имаха кампания по времето, когато идваха първите украински бежанци, настаняваха дали в тях, дали в хотели. От несебърските групи помня Но аз вече ги омотах кой кой е. Май точно този лошия.

# 1 064
Защото държавицата им плащаше, не от добро сърце. Зимата баш как ще изкарат парици?!

Общи условия

Активация на акаунт