Звездни Компромати - Юни'24

• 364 302
  • 3 250
  •   2
Отговори
# 1 065
Синът на Мария Цветкова от Динев беше за малко в нашето училище. Бащата не съм го виждала никога, тя беше много хубава и хубаво облечена. Но беше отдавна.

# 1 066
Ето това е една от дъщерите им - изглежда сравнително нормална.
https://www.instagram.com/__dineva__/

# 1 067
Точно тоя Ванко е на Зорница и Данчо, той май беше с доста проблемно поведение.
Но тя и майката има някакви проблеми, дано сега е по- добре.

# 1 068
Синът на Мария Цветкова от Динев беше за малко в нашето училище. Бащата не съм го виждала никога, тя беше много хубава и хубаво облечена. Но беше отдавна.
Тя (М)Ария нали беше доста дълго със сина на Миню Стайков - Стайко, който пък беше женен за Александра Арабаджиева?
Имаше някакви ексцесии, затвори, какво стана с тая сага там не съм проследила...

# 1 069
  • Down south
Ама, как правите резки завои!
Тъкмо разбрах, че всички Диневи не са свързани, но има време да се свържат и вие прескочихте на други "звезди"
Joy
Няма наваксване Sunglasses

# 1 070
Daylily, лудница, нали Laughing
Така са се оплели като чревца, че не е истина...

# 1 071
Аз съм впечатлена какви неща знаете 😳😆🤗

# 1 072
  • Down south
Аз опитвам да навляза в "материята" чат-пат (ле-ле, какви изрази помня) питам кой, кой е.
И в повечето случаи има някоя добра душа да ми каже, коя звезда бива обсъждана в момента Blush

# 1 073
Тя генеалогията на Диневи изчерпване няма да има тука скоро, както взеха да изскачат нови факти. Дядото се жени, синовете и те бръмчат, само внучетата наблюдават засега.

# 1 074
Тя (М)Ария нали беше доста дълго със сина на Миню Стайков - Стайко, който пък беше женен за Александра Арабаджиева?
Имаше някакви ексцесии, затвори, какво стана с тая сага там не съм проследила...

А преди него с Павел на Преслава.

# 1 075
А брат Динев, (не този, който сега ще се жени) беше дълго време с тази жена - Анна Андронова.
Предполагайки какви еднотипни жени, ала плеймейтки, се въртят около тях, си е направо проява на добър вкус.
https://www.instagram.com/annyandronova/
Скрит текст:

# 1 076
Един тийнейджър, дето беше с една звезда Пенелопе/Петя, която пък участваше в на Мегз онова псевдо-инфлуенсърско шоу ?
Скрит текст:
За него не знам, но тя живот си живее. Роди дете и обикаля доста по света.

# 1 077
Скрит текст:
Един тийнейджър, дето беше с една звезда Пенелопе/Петя, която пък участваше в на Мегз онова псевдо-инфлуенсърско шоу ?
Скрит текст:
[/quote] За него не знам, но тя живот си живее. Роди дете и обикаля доста по света.
[/quote]
Да, в Мексико живее, изглежда много добре, уредила се е.
Скрит текст:

# 1 078
  • софия
На братята що листа ще им трябват, ако решат да правят родословно дърво на наследниците...

# 1 079
  • Down south
Къде в Мексико?

Общи условия

Активация на акаунт