Звездни Компромати - Юни'24

• 363 966
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 800
Дори и там не ми хареса много. Беше дървена като Порция и препечена. Ролята изисква бяла аристократична кожа, а тя червена като рак.
Не се усмихва никога по никакъв повод, вк . на 10 минутните аплодисменти. Всемирната скръб. Как не даде една полуусмивка на харесващите я хора. На първи ред бях и виждах отлично, гледаше като мумия постоянно.
Поздразни ме ,че излиза и последна след Самуел Финци, който е безспорен талант, за аплодиментите.

Ей това ми е мнението и на мен за Вюитона. Преди години влязох в техен бутик в Щутгарт. Завлякох и Половинът да погледаме "Мерцедеса на чантите". Ами отблизо, на живо и в оригинал картинката ми наподоби горната снимка. Че и доста по-хард пейзажи от родните петъчни селски пазари.
За това са ми смешни превъзнасянията на родните хай персони.  За мен не е ценно нещо което има милиарди евтини имитации и ако не му виси етикета с цената няма да го различиш.
Отделно оригиналите не ми се видяха нещо уау по-различно от показаното на снимката. Дори на кожа не миришеха. Но е възможно и аз да не разбирам.
Определено проблемът е във вас. Това е световно известна марка от много години и качеството е безупречно.

# 1 801
Бръчки по челото ми се струва по-естествено, отколкото вена-гигант.
А това лице при Хилъри от какво се получава?

# 1 802
  • 🌊
Проблемът не е в нея, даже си има термин - Снуки ефектът.

# 1 803
  • Варна

Прилича ми на Арнолд Шварценегер от "Зов за завръщане" ,когато се беше пременил в една лелка.

# 1 804
𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇, виждам повече кг, възраст, корекции и фотошопът е мазал отгоре - отчетливо се вижда по челото и бузите.

Jess!, за мен ВИрсачи.

# 1 805

От старост. 😜

# 1 806
Интернет за пълната промяна във външния вид на Калина Сакскобургготска, има и колажи Преди и сега - https://www.boredpanda.com/princess-kalina-of-bulgaria-stuns-the … WR1bW15MTZieXRlcw

Един коментира, че това не е същият човек, друг - че сигурно тя пази бодигардовете си.

# 1 807
  • Glasgow
И на мен ми излезе това от bored panda във фб, коментарите са топ . Била си сменила и расата

# 1 808
Не съм изчела последните 200 и няколко коментара, но идвам с това Neutral Face
Скрит текст:

# 1 809
😂😂😂

Златка е малко Гущерова вайб - гради, гради, гради имидж на примерна майка, съпруга, бизнес дама, примерна и възпитана, и изведнъж изпляска нещо, та се чудиш дама ли е тя сега, или…

# 1 810
Човек външността си мени, но душицата никогиш Simple Smile Топ сте, ма! Simple Smile

# 1 811
В този коментар има и друго, което прави впечатление. Моника Валериева е била в уж сериозна връзка с Карен (баща на дете #2 на Златка). Някъде бях чела, че Моника е кръстила тигровата си котка (не съм наясно с породата) на него. Та Моника и Златка не се долюбваха до скоро. Явно ще демонстрират друго вече.

# 1 812
Да разбирам, че четириъгълникът Николета-Николай-Валери-Алисия не е единствен?! Simple Smile

# 1 813
В този коментар има и друго, което прави впечатление. Моника Валериева е била в уж сериозна връзка с Карен (баща на дете #2 на Златка). Някъде бях чела, че Моника е кръстила тигровата си котка (не съм наясно с породата) на него. Та Моника и Златка не се долюбваха до скоро. Явно ще демонстрират друго вече.
Човешко е да си делиш спонсорите.

# 1 814
Да разбирам, че четириъгълникът Николета-Николай-Валери-Алисия не е единствен?! Simple Smile
Да, а да не забравяме и че двата четириъгълника са свързани и те по между си. Златка също е била с Божинката, нали се плюха и публично с Алисия Animal Speak No Evil

Общи условия

Активация на акаунт