Звездни Компромати - Юни'24

• 363 825
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 920
На мен във ВБ най-лошо впечатление ми направи как я караше да правят секс, а тя не искаше пред камери заради родителите ѝ, и той ѝ насаждаше чувство за вина и тя се чувстваше супер зле. Страшен манипулатор беше този човек. Алекс и да му е изневерила с иналианеца, е направила най-голямата грешка, че се е върнала пак при него.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 13:42 от Анонимен

# 1 921
Точно Александра  се набута при него, за да стане известна. По същия начин и при Ваня Щерева. Щерева си каза, че тя не ѝ обръщала внимание в Биг Брадър ,а Александра започнала да търси  компанията ѝ , като ѝ цитирала стихотворения. Хитруша е, знае къде да се завърти.
Покрай него изгради положителен имидж. Ако не се бяха събрали щеше да ѝ се носи славата, като на Николета и Златки.

# 1 922
Гущерова качила стори, рекламирайки крем върху кантара, след което отмества крема и ни показва , че е 43 кг.Laughing

# 1 923
  • Наблизо
Много,бе..
Явно чете тук.

# 1 924
  • Deutschland
Сашка да си беше останала с онзи симпатяга, французин ли, италианец ли беше.... Милион пъти по-симпатичен от Петкан, ако последния изобщо може да се нарече такъв.

# 1 925
Как пък все биологичните дъщери на Анджелина се харесват в размъкнати, широки, мъжки, в убити цветове дрехи, като момчета и нито едно осиновено. И все майка им напред бляскава, изпъкваща, а двете момиченца свити, невидими, изтикани. На бас, че след години ще четем книги от тях описващи тази "прекрасна" майка.
Биологичните дъщери на Анджелина и Брад имат около 100 г. разлика в развитието и себепознаването си. Шайло е красавица, несъмнено, но беше трудно на семейството й да допусне мама да бъде засенчена от отрочето, а мама отдавна не е онзи секссимвол - тя изгоря и залезе набързо, за това роди на Пит 3 деца и още три осиновени, но май по принуда... А Вивиан просто не е красиво дете и толкова.
ПП: Аз съм фен на Захара, ама и тя си стои мирно.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 14:32 от FreakOnALeash

# 1 926
# 1 927
Ами ако и да не ми е симпатична, в този и пост има доза истина.

# 1 928
Ами...аз тук ще се съглася с Мариана.

# 1 929
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сашка да си беше останала с онзи симпатяга, французин ли, италианец ли беше.... Милион пъти по-симпатичен от Петкан, ако последния изобщо може да се нарече такъв.
А дали са я искали за сериозна връзка в Италия?

# 1 930
За всеки влак си има пътници.
Както се вижда, ангажименти има предостатъчно, вероятно и мъж по свой вкус ще си намери.
Нали не мислите, че само мъжете са в позиция да избират.
А такава обсесия от чуждите интервенции, определено е интересна, да речем.

# 1 931
Италианците обичат източноевропейките без да се женят за тях. Те си имат съпруги, не се развеждата ей така за едната любо, че ще останат голи като пушки. Александра си ги знае тези неща, забавлява се и после чао! Преди 1-2 години на римското летище Чампино имаше голям постер с нейна снимка, с предишния нос, облечена в рокличка и карирана престилчица, нещо кухненско рекламираше. Мисля си, познавам я, ама от къде и после се сетих.

# 1 932
Тя Александра също може да се е забавлявала с италианеца .
Много жени имат корекции , имат и мъже , и деца , и работа и приятели 🤣 ако не знаех за кого с е пише щях да реша , че коментирате момичета с най -много корекции в България .

# 1 933
Във Вип брадър Богданска броеше с колко мъже е изневерявала, а не колко пъти е правила секс с италианеца. Едва ли помни, колко точно пъти е преспала с италианеца. Отделно си мисля, че това не беше някаква любовна афера, а по-скоро, че е заработвала като ескорт.

# 1 934

Права е Мариана във възмущението си, ама тази любов към въпросителните е малко прекалена. Напляскани на съобщителни изречения доста бодат очите.

Общи условия

Активация на акаунт