Звездни Компромати - Юни'24

• 363 825
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 785
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Как пък все биологичните дъщери на Анджелина се харесват в размъкнати, широки, мъжки, в убити цветове дрехи, като момчета и нито едно осиновено. И все майка им напред бляскава, изпъкваща, а двете момиченца свити, невидими, изтикани. На бас, че след години ще четем книги от тях описващи тази "прекрасна" майка.

# 1 786
Уайлд попи, никъде не съм твърдяла, че мъжки дрехи и размъкнати дрехи е едно и също. Казах единствено, че и едното, и другото може да са по причина, че момичето така се харесва.

В случая коментираме конкретно мъжко облекло.

Иначе аз не се съмнявам, че те така се харесват. Съмнявам се, че са побутнати да се харесват така.

# 1 787
На стори на kaloyantriffonov (актьора от Отплата, който го помни) има видео от рождения ден на Радина, малко импровизирано тържество. Никъде не видях Деян. Има някакъв човек с шапка, който прилича на него, но не е той

# 1 788
Няма как след години някое от всички деца на Анджи, да не изкара някоя пикантна книжка. Така си го представям.

# 1 789
А някъде може ли да се чуе какво казва Вив за мюзикъла? Защото все на мама изказванията са заснети от това, което виждам?

# 1 790
Аз не мисля, че Джоли кара момичетата да се обличат така.
Първо, в момента тези движения са много популярни сред тяхното поколение, ако едно време нашето поколение се е бунтувало по един начин, сега го правят точно по този.
Второ, вашите да ти казват как да се обличаш го има само по нашите географски ширини. На запад тийновете имат повече права и свободи и от възрастните, да не говорим в ултра демократичен Холивуд.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 18:48 от Анонимен

# 1 791
Моника Цветанова (инфлуенсър, снаха на Бай Миле) с Леони Хан в Италия. Моника е с много красива рокля, искам и аз такава.
Скрит текст:

Леони малко пораздърпана е излязла тук…кичури висят, очила стърчат, пера се рошат, шал виси… но може просто от снимката да е.

# 1 792
Брук Шийлдс
Скрит текст:
Скрит текст:

Анджелина Джоли и продуцентът
Скрит текст:

Louis Vuitton паша-бутикът на българската аристокрация
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 14:40 от Анонимен

# 1 793
  • софия
Като казахте Гушерови. Ето една клюка за още един богаташки наследник с (може би) недолюбвана от свекъра жена - сина на Спас Русев, известен бизнесмен, посредник и богаташ:

https://hotarena.net/laifstail/spas-rusev-stana-dyado-ne-iska-da … WR1bW15MTZieXRlcw
Всички червени парвенюта с претенциЙ за аристократизъм. Забравили са, че са били обслужващ персонал на каскетите с цървули.

# 1 794
Хах, от същия сайт, клюка за Ники от сезон 2 на Игри на Волята, че бил хванат в дребни кражби в магазин за хранителни стоки:

https://hotarena.net/laifstail/kleptoman-spipaha-niki-ot-igri-na … -v-gashtite-video

# 1 795
Ей, няма отърване за Радина от тоз човек.
Тя не иска да се отървава, защото си е ок с него. Но ССФ е на друго мнение Wink

# 1 796
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Малей, вената на челото на Анджи живее собствен живот. Каква красавица беше в първия Томб Райдър и като Джейн Смит, сега няма и помен от преди.
Чета, освен за Ники Майонезата и, че Ергенът го спирали, кой намерил любовта, кой избягал това беше, цирка хлопна.

# 1 797
От ботокса е това с вената. Има такъв ефект. Иначе е най-нормалното нещо, че си е сложила ботокс, защото това високо чело ако се набразди с бръчки…

# 1 798

Louis Vuitton паша-бутикът на българската аристокрация
Скрит текст:

Ей това ми е мнението и на мен за Вюитона. Преди години влязох в техен бутик в Щутгарт. Завлякох и Половинът да погледаме "Мерцедеса на чантите". Ами отблизо, на живо и в оригинал картинката ми наподоби горната снимка. Че и доста по-хард пейзажи от родните петъчни селски пазари.
За това са ми смешни превъзнасянията на родните хай персони.  За мен не е ценно нещо което има милиарди евтини имитации и ако не му виси етикета с цената няма да го различиш.
Отделно оригиналите не ми се видяха нещо уау по-различно от показаното на снимката. Дори на кожа не миришеха. Но е възможно и аз да не разбирам.

# 1 799
  • софия
Радина е пуснала стори, как празнува рд и Деян присъства.
Ако става въпрос за това видео, Донков го няма. Всички са нейни колеги от "Венецианският търговец" (доста е добра, между другото, хареса ми).

Общи условия

Активация на акаунт