Звездни Компромати - Юни'24

• 363 880
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 770
Е, няма начин да не е консултирана от майка си...Grinning
Как иначе щяха да са и двете в цвят умрял тюркоаз!?  Който съвсем затваря Анджелина. А  материя и кройка на роклята  -  заемка от завесата на Скарлет О'Хара.
Мда. А вчера гледахме една комедия с Дрю Баримор и Адам Сандлър, в която поради бащинска завеяност и липса на време, момичето ходеше облечено и подстригано като момче, та покрай героинята на Дрю се превърна в красива девойка. Този филм сигурно вече няма да е много политкоректен, като се замисля.

# 1 771
Вивиан на Джоли на момче прилича с тези дрехи. Все повече разбирам защо Брад Пит е полудял. Много ли е трудно едно момиченце да бъде насочено от майка си да не се облича така провокиращо и генериращо коментари и съмнения за сексуалността. Явно ефектът е търсен от Анджелина Джоли.

# 1 772
Е, помните като Шайло се появи с рокля и прическа как медиите и хората само нея обсъждаха. Никой и не обърна внимание на Анджелина тогава. Сега и Вивиан с тези грозни костюми - не е нужно да е с късо рокле, но има начини да изглежда по-добре детето.

# 1 773
Не знам защо и аз оставам с едно чувство от снимките на Анджелина, че използва децата си, за да провокира по всякакъв начин и за някаква лична вендета. То и като погледнеш, почти на всяка снимка, тя е изпъчена на преден план, а детето едно свитичко почти зад нея. Защо изобщо държи да ги мъкне навсякъде със себе си, като личи да не им е много комфортно на самите деца?

# 1 774
Роклята на Анджелина е прелест и комплиментите ми за нея се изчерпват до там. На снимката не се вижда, но гледах клип как застават да позират. То няма такъв страх, това детенце така уплашено гледаше на околния свят и стиснало ръката на майка си, че ако я беше пуснало, щеше да хукне през глава. Дресирала ги е,  че светът е лош, а тя най-добричката. Тоалета... мама каквото каже. Тези деца не са самостоятелно мислещи и чувстващи личности, а нейно продължение и отмъщение. Проми им мозъците. Кой знае, дали някога ще успеят да се откопчат от майка си. Не му трябва много на човек да разбере и защо Шайло още като навърши 18г. пожела да си смени бащината фамилия. Щото мама...така.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 09:42 от mariposa_viv

# 1 775
Нито джуките, нито мъжкия костюм са подходящи за двете момичета. Но пусти нови времена.
На мен ми прави впечатление как Анджелина е хванала за ръката Вивиен, като че ще я води в детската градина.
Впила се е като кърлеж и не оставя децата да пораснат, уж оставяйки ги да изразяват свободно себе си.
За съжаление щетите върху психиката им от последните 10 години сигурно вече са непоправими.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 10:03 от dariVale

# 1 776
Но пък за сметка на това Захара е винаги със страхотно самочувствие и с най-хубавите рокли. Тя е привилегирована. Биологичните, бели деца са с насаден комплекс за малоценност.
Иначе за костюма - на предишното събитие на което пак бяха двете, Джоли беше с мъжки костюм, та може да иска да е като нея

# 1 777
  • Пловдив
Едно помня от времето, когато аз бях на 15 - 15-годишните може да искат да се обличат и като момчета, и с размъкнати дрехи, и да им харесва точно така, макар че на 30 се чудят защо.

Нещо повече - има момичета, които на 15 съзнателно искат да приличат на момчета или дори, предполагам, да бъдат момчета, и после им минава. Особено ако го няма внушаването в насока "биологията е нищо, полът е самосъзнание".
Та не знам кой от родителите какъв, аз Анджелина също не я харесвам, но това описаното е възможно и без тях.

# 1 778
Ама Джоли беше с костюм и нарисувана вратовръзка на предното събитие

# 1 779
На мен Анджелина винаги ми е била по-симпатична от Брад Пит. Красив мъж, но през годините не съм чула да каже нещо смислено, нещо запомнящо се и човешко. Като празна опаковка ми е малко той. Харесвах я и с удоволствие съм гледала нейни филми. Обаче в последно време рязко ми опротивя.

# 1 780
Нито Брад, нито Анджелива са ми любимци, но той ми е много анти покрай алкохола и насилието към децата му.
Анджелина дори не ми е в топ-а на красавиците, примерно майка ѝ и едната ѝ дъщеря са много по-красиви от снимките, които са пускани в темата.

# 1 781
Като казахте Гушерови. Ето една клюка за още един богаташки наследник с (може би) недолюбвана от свекъра жена - сина на Спас Русев, известен бизнесмен, посредник и богаташ:

https://hotarena.net/laifstail/spas-rusev-stana-dyado-ne-iska-da … WR1bW15MTZieXRlcw

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 12:54 от Beauty queen

# 1 782
  • София
Радина е пуснала стори, как празнува рд и Деян присъства.

# 1 783
Ей, няма отърване за Радина от тоз човек.

# 1 784
  • Пловдив
Уайлд попи, никъде не съм твърдяла, че мъжки дрехи и размъкнати дрехи е едно и също. Казах единствено, че и едното, и другото може да са по причина, че момичето така се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт