Звездни Компромати - Юни'24

• 363 872
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 935
И "отврЪщавате" също.

# 1 936
  • София
С Мариана и аз съм напълно съгласна.

# 1 937

Права е Мариана във възмущението си, ама тази любов към въпросителните е малко прекалена. Напляскани на съобщителни изречения доста бодат очите.
Права друг път. Който не иска да учи - може да ходи на полето - там е спокойствие и почивка.
Вярно е, че имахме по 6 уч.часа, но след това имаше кръжоци, спорт, организирани занимания. Имаше в пъти повече домашни и самоподготовка. Понеже сега няма дисциплина за това - има задължителни часове.
Като има родители като Попова, които да са отвратени от училището и да го споделят гръмко - какво очаквате да е отношението на учениците?
На Поповата най-вероятно са й нарушили някой морски воаяж до Гръцко, за това се е разрипала така.

# 1 938
Не съм очаквала тази толкова претенциозна жена да пише по този начин, та тя има по 5 грешки във всяко изречение.
Определено не са ѝ били достатъчни 6-те часа в училище.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 09:01 от Анонимен

# 1 939
Е, те някои учителки пишат така, вие искате от Мариана да е безгрешна. Все пак тя е певица. В интерес на истината, разглеждайки профила ѝ във ФБ, а и в Инста, повече ми прави впечатление ангажираността ѝ с различни каузи. Не ми е най-любимата, но пък и не смятам, че заслужава такъв хейт на фона на разни разкекерчени кухавели от рода на т.нар. "Палуна".

# 1 940
Глория и внучка..
Скрит текст:

# 1 941
Много са хубави, ама да го беше гушнала това дете с чувство, а не като да позират за фотосесия.
На втората снимка имам чувството, че ѝ държи ръчичките, като предпазна мярка да не се покатери по нея или да не я гушне силно, за да не ѝ развали косата.

# 1 942
  • София
Затова сега имат по 8 часа - поне да се научат да пишат 🤣 Не си спомням аз като ученичка да съм имала по-малко от 7, това с 11 клас е било преди 100 години, сега повечето училища имат подготвителен.
Проблемът е в абсолютните безсмислици, сложен синтаксис, дискриминанти, волове, каруци и куп други неща, които са в програмата. И са абсолютно излишни.
Е, чак преди 100 🤣.
Не виждам наличието на толкова часове да е ограмотило по-голямата част.
Все още има частни уроци, курсове, школи и какво ли не, за да може да се продължи в някой по-нормален университет, а не във филиала на нещо си в Сусурлево.

# 1 943
Много са хубави, ама да го беше гушнала това дете с чувство, а не като да позират за фотосесия.
На втората снимка имам чувството, че ѝ държи ръчичките, като предпазна мярка да не се покатери по нея или да не я гушне силно, за да не ѝ развали косата.

Много често в сторита пуска клипове като си гушка внучката и и пее детски песни, така че няма грешка... Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 15:47 от SHE_IS

# 1 944
Сашка да си беше останала с онзи симпатяга, французин ли, италианец ли беше.... Милион пъти по-симпатичен от Петкан, ако последния изобщо може да се нарече такъв.
А дали са я искали за сериозна връзка в Италия?

В някакво интервю беше казала нещо от сорта, че нямало силни чувства от нейна страна, иначе много "са я искали". Но си обичала Петкан по онова време и това си е!

# 1 945
Джорджина честити рождения ден на големият им син с Роналдо..

https://www.instagram.com/p/C8W4kiFIVYE/?img_index=2

# 1 946
Чета, че Джъстин Тимбърлейк бил арестуван в Хамптънс за шофиране в нетрезво състояние.
https://abcnews.go.com/GMA/Culture/justin-timberlake-arrested-dw … tory?id=111211530

# 1 947
  • Viena
Е ,страшна торта извади Джорджина🤣🤣🤣

# 1 948
Да и аз тъкмо това гледам.Много жалко, харесвах го много до сега !

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-13542705/justin-ti … dwi-hamptons.html

# 1 949
  • Sofia
Е ,страшна торта извади Джорджина🤣🤣🤣

Младежът е тинейджър, сигурно не иска торта с украшения Simple Smile Моят тинейджър едва издържа символичната тортичка в хепи Wink
На тази възраст някои деца искат да се дистанцират от детските празненства, вече се считат големи Simple Smile
Обаче подаръкът куфар Луи Вютон ли е, че не видях добре? Сигурно е получила съвет от Палуна Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт