Звездни Компромати - Юни'24

• 361 874
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 025
Да не забравяме, че преди Джорджина Роналдо беше с Ирина Шейх дълги години.

# 2 026
  • в пералнята
Аз пък не разбирам къде е окръглена Джорджина. Тя има такъв тип тяло - по-кръгло дупе, но пък коремът й е плосък. Супер е.

# 2 027
Може да има импланти.

# 2 028
Как го постигат тоя корем с такова дупе? Сигурно с липосукции.

# 2 029
Или и двете Smile

# 2 030
Миро вчера преди концерта си в Пловдив... готин..Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 2 031
Отминава тенденцията от последните години на дебеличките, замаскирани с високи талии и оувърсайз. Вече даже Кимката и Дженката са слаби.
Дженката не ми се вижда слабичка от хубаво, но дано не е нещо неприятно, нали тя вкара модата на сочните дупета... Кимката даже не съм я гледала, ако не сте вие да ме информирате, хич не ги следвам тези звИзди.

ПП1: Плосък корем и дупе нямат нищо общо като ген и трупане на мазнини. Аз трупам на корем и сиси, но на дупе трудно, а имам прителки без никакъв корем и със завидни задни части, това е при латиносите повече, де.

ПП2: Миро, въпреки всичко, което не харесвам в него чисто личностно, много добре изглежда тук. Само да махне вече тези очила, че нещо ми е много хепи с тях...

# 2 032
Аз имам такава позната - испанка. Голямо дупе и плосък корем.
Джорджина въобще не е ячка, вие пък.

# 2 033
Във филма й споделя, че обича да си хапва. По частните самолети въртяха и плата с бая мезета Simple Smile (п.с. Туй за Джорджина)

# 2 034
Аз имам такава позната - испанка. Голямо дупе и плосък корем.
Джорджина въобще не е ячка, вие пък.
Точно това  казах малко по-напред - Джорджина си е типична латиноска- дребна, пищна от към крака и дупе, но без корем, по нашите ширини сме други - бели, по-високи и лишени от пищен ханш. Хубава е госпожата.

# 2 035
  • Враца
Джеинфър Лопес и Бен, тя доста е отслабнала, а той се дразни на папараците..

https://www.instagram.com/p/C7wx5o8NAEC/
Дженката е толкова отслабнала, че на мен ми заприлича на Вики Бекъм (която си е клечка).
Как бее!!! И аз искам такива бедраа!!!

# 2 036
А, има си всякакви структури. Аз ако се отпусна ще кача на дупе, но коремът ми е плосък. И не съм латина 😂. Организъм.

# 2 037
А, има си всякакви структури. Аз ако се отпусна ще кача на дупе, но коремът ми е плосък. И не съм латина 😂. Организъм.
Завид, завид (благородно)! Simple Smile

# 2 038
  • в пералнята
Във филма й споделя, че обича да си хапва. По частните самолети въртяха и плата с бая мезета Simple Smile (п.с. Туй за Джорджина)
И какво като обича, по-добре да яде цял живот риба и марули като Бекъм и да е все кисела.
Екстра си е тя.

# 2 039
И какво като обича, по-добре да яде цял живот риба и марули като Бекъм и да е все кисела.
Екстра си е тя.
Нищо не съм казала. Аз ги харесвам и двете. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт