Звездни Компромати - Юни'24

• 363 765
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Glasgow
Предната седмица хич не изглеждаше бременна

# 2 011
Джесика Алба на фестивал на креативността в Кан... Heart

Скрит текст:

# 2 012
Е, наистина, много е хубава и младолика Джесика Алба! Добре облечена винаги, поне аз и в ежедневието й не съм виждала клошарски изпълнения (в стил Кейти Холмс), и с много приятно и дружелюбно излъчване.
Тя в последните години май повече на семейството си се отдаде и не снима много или греша?

# 2 013
Е, наистина, много е хубава и младолика Джесика Алба! Добре облечена винаги, поне аз и в ежедневието й не съм виждала клошарски изпълнения (в стил Кейти Холмс), и с много приятно и дружелюбно излъчване.
Тя в последните години май повече на семейството си се отдаде и не снима много или греша?

Джесика Алба има своя голяма бизнес компания HONEST https://www.honest.com/ на която до скоро беше творчески директор, а сега е в борда на директорите.. Преди дни излезе и премиера на новият филм с нейно участие Trigger Warning
https://www.instagram.com/p/C8IPvswPKvi/?img_index=1

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 10:15 от SHE_IS

# 2 014
От кой да е бременна Тейлър Суифт, а и турнето? Не ми се вярва

# 2 015
Лили Ангелова и обработените снимки

Кака ви Лили и Мисис Пловдвив спечели преди седмица-две, въпреки пухкавия си вид. На конкурса имаше доста по-елегантни дами с присъстви. Понеже я срещам често в Пловдив, висока е около 160 и е над 55 кг, пухкава и с къси крачета, коремче, ама ухилена. Нищо общо с обработените снимки.

# 2 016
От кой да е бременна Тейлър Суифт, а и турнето? Не ми се вярва
От приятеля си, евентуално. Ще питам по- късно дъщеря ми, чела ли е тази новина, че в момента има матура Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 017
Е от оня спортиста сигурно, но пък...то при нея всичко е толкова показно, не вярвах в тази връзка, честно казано:)

# 2 018
Глория и внучка..
Скрит текст:
Е, много са хубави баба (да не се обижда баба Гло) и внучка.Two Hearts

# 2 019
Лили Ангелова изглежда ужасно жадна за внимание.

# 2 020
Тя си беше пищна Джорджина. Малко от махалата са да, с чаветата покрай тях. Иначе Роналдо мн го харесвам. Стана ми смешно, че Вюитони подаряват като наша Палунка.

Джесика Алба е страхотна.

Лилито от Пловдив на мен ми харесва. Хубава е и сладуранка, нищо че не е 2 метра кобила като Богданска напр.

Глория изглежда страхотно. Simple Smile

Радвам се, че ще махат оприте.

Много ми е позитивен поста. Затова ще напиша и малко бг селебрита, които като видя и сменям канала. 🤢
- Сашо Кадиев и майка му, Мария Илиева, Божана Кацарова, Ваня Щерева и щерка, Ирини, Богданска, Славена Вътова, Марияна Попова и Плачков, Мария Игнатова и нейния, Александра Сърчаджиева, Женската Джаферович, Бандата.. има и още, засега толкоз.

# 2 021
Бреййй, Гала ще става баба. Не знаех.
https://www.youtube.com/watch?v=3zGY1TygFGM

# 2 022
Отминава тенденцията от последните години на дебеличките, замаскирани с високи талии и оувърсайз. Вече даже Кимката и Дженката са слаби.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 12:08 от Анонимен

# 2 023
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Джорджина си се харесва така, явно и Роналдо ги предпочита пищни. Джакпота уцели тя с мъжО, екстра живот си живее. Не съм фен на Роналдо, но го уважавам като спортист и заради благотворителните му каузи, готино, голямо, шумно, португалско семейство.

# 2 024
Аз не виждам нищо лошо в това, и не, не харесвам веяни скумрии припадащи от глад, но и тези пазви и задници не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт