Звездни Компромати - Юни'24

• 363 784
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 995
  • на село
Бен е бил на лечение, Дженката се е стопила от нерви. Съчинявам си и аз по снимки, де.

# 1 996
Ох, Дженката що не вземе да си хване някой жребец, ами се занимава с тоя нацупен Бен.
Любов ли бе, да го опишеш!

# 1 997
Джулия Робъртс и Джордж Клуни
Скрит текст:

# 1 998
  • Варна
Душици 💕

# 1 999
Лили Ангелова и обработените снимки

# 2 000
Каква разлика в талията на първата и последната снимка на Лилето.

# 2 001
Просто влиза с климакс, оттам наедряването. Другите снимки са обработвани, ще ме прощава.

# 2 002
Понеже си говорим за корекции всякакви, исках да ви пусна класиката за сравнение, ма нюзфийда ми забута поста и останах само с 1 запазен снимка. Ще допълня утре, ако го намеря.
Мерилин Монро
Скрит текст:

# 2 003
Пак връщам на Джъстин.
Казал на ченгетата: „Не, няма да правя химически тест.  Отказвам!  Отказвам!' 
 Не можел да стои стабилно на краката си и се провалил на полевия тест за трезвост.  Ченгетата го наблюдавали как не успява да се придържа вдясно на пътя, преди да го спрат. 
Полицията описва Тимбърлейк с"кървави и стъклени" очи, миришещ силно на алкохол, забавен говор и неспособен да поддържа вниманието.
След кратко обвинение, при което му беше забранено да шофира за една година в Ню Йорк го  освобождават без гаранция.
 Обвинен е още  за преминаване на знак стоп и неуспех да остане в лентата си.   Следващия път ще се яви на 26 юли в съда.

Скрит текст:
С кървясали очи

С белезници

Криволичещ

# 2 004
Наистина е със стъклени, кървясали очи... Може да не е бил само пиян, ами и друсан.
Кенсъл.

# 2 005
Той беше пълен гипс и като го бяха снимали на някакво парти да държи ръката на негова колежка-актриса.

# 2 006
  • Down south
Е ,страшна торта извади Джорджина🤣🤣🤣
Тортата е символична, заради свещичките, пак че не е cup-cake Sunglasses
Как пропуснахте куфара на Louis Vuitton
Не се видя, или поне аз не видях, какво имаше в по-малкия пакет?

# 2 007
Просто влиза с климакс, оттам наедряването. Другите снимки са обработвани, ще ме прощава.
Не е ли още млада за климакс ?!

# 2 008
Не е ли още млада за климакс ?!
Млада е за климакс, 42-43, не че е невъзможно.
Да не е бременна?

# 2 009
Тейлър Суифт била бременна

Общи условия

Активация на акаунт