Звездни Компромати - Юни'24

• 363 715
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 175
Расисти са, мога да потвърдя

# 2 176
Само дето устата на Анджелина е естествена.

Да де, нейната си е истинска. Но киборгите, които се опитаха да си направят като нейната, не можаха да постигнат съвсем същия резултат.

# 2 177
Златка явно добре гледа Карен старши
Скрит текст:

# 2 178
  • Варна
Златка явно добре гледа Карен старши
Скрит текст:
Златка как издържа с това вакло руно на плажа не я знам.

# 2 179
Малката дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел на Леони  на 14 години, не е взела нищо от майка си за съжаление..

https://www.instagram.com/p/C8bj1WWCzTO/

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 16:07 от SHE_IS

# 2 180
Много харесвам Дензъл Уошингтън като актьор.
Наскоро гледах някакво негово интервю, в което твърди, че чернокожите режисьори правят различни филми заради културата си на чернокожи. Много расистко ми се стори, винаги съм смятала, че точно чернокожите са най- големите расисти.

Прав е. Засичала съм филми, комедии, само с черни актьори, и изобщо не ме грабват. Тъп хумор, жените се държат като на пазара, мъжете като сводници и пр.

# 2 181
Прав е. Засичала съм филми, комедии, само с черни актьори, и изобщо не ме грабват. Тъп хумор, жените се държат като на пазара, мъжете като сводници и пр.
Поради същата причина не гледам филми, които са основно с чернокожи актьори. Тъп им е хумора, просташки. Нямам проблем с черни актьори в нормални филми.

# 2 182
The Colour Purple на Опра/новият гледах два пъти, велик черен филм

# 2 183
Забравила съм да го напиша, ама черен актьорски каст означава, че и режисьори и сценаристите са черни. Явно това им харесва на черните. В "нормалните" филми режисьорите и пр. не са черни, та може би затова са и нормални и персонажите дори на черните актьори са разбираеми за бели. Особено ме втриса да гледам как пеят в църква и всички изглеждат пред епилептичен припадък. Страшно ще се изненадам, ако черни направят филм за "Оскар".

# 2 184
Малката дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел на Леони  на 14 години, не е взела нищо от майка си за съжаление..

https://www.instagram.com/p/C8bj1WWCzTO/
O, не мен ми харесва много повече от сестра си! В това момиче има живот и нещо индивидуално. Докато майка й и сестра й за мен са красиви, но някак бездушни. Като фотьойл и табуретка. Но, много красиви фотьойл и табуретка.

The Colour Purple на Опра/новият гледах два пъти, велик черен филм
Старата версия на филма е много, много добра! А на книгата плаках почти през цялото време. Много рядко плача на книги.

# 2 185
  • До морето
А какво стана с Клайв Оуен? Къде се загуби тоз човек? В ранните '00 беше набрал супер скорост, участваше в доста хитови заглавия и изведнъж изчезна от А-листата.
Да не би да е кенсълнат за нещо и той?

# 2 186
  • София
Анджелина я харесах в Бон колектор. Писна ми с образа от книгите.

# 2 187
Ох, и Опра ли стана актриса? Тази жена ми е на всяка манджа мерудия.

# 2 188
Ох, и Опра ли стана актриса? Тази жена ми е на всяка манджа мерудия.
Че тя в първия филм направи страхотна роля!

# 2 189
Не я харесвам и не знам как е омагьосала Американците, защото има статут на абсолютна звезда и икона там.
Интервютата ѝ за мен са пълни с фалшива състрадателност, но може пък в киното да е по-добра актриса.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 17:32 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт