Звездни Компромати - Юни'24

• 364 049
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 250
  • гр.Пловдив
Жалба за младост е това...На Ивана пищния период с Шампанско и сълзи и Като на 17 е точно преди 20г ..

# 2 251
Като гледам, сигурно и Ивана е отслабнала с някое магично хапче, инжекция или операция. Няма как такова драстично отслабване след десетилетия едни и същи наднормени килограми.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 23:21 от Анонимен

# 2 252
Има жени, които когато са пищни са красиви и откроими, просто им отива.

# 2 253
Аз например Геро не го харесвам сега. Днес забелязах, че лицето му е много слабо, а около талията и ханша все още има материал. Може и увиснала кожа да е.
Но ми беше по-симпатичен преди, колко то и не здравословно да е било за него самия.

# 2 254
Лени като кифла. По принцип го харесвам, но ми идва в повече тия лигави снимки, които пуска.

# 2 255
Вера Уанг излежда като човек, който поне теи денонощия не си е лягал преди да го изпие това кафе.
Въпреки че за 74 годишен човек, екстремно ми се струва вече за здравето да не си ляга с кокошките.
Покрай разговорите за ретро чалгата и една коюандировка наскоро, на която в ресторанта на хотела се празнуваше бал, и дънеше ретро чалга, чух едни забравени песни на певицата Деси, която се ожени за Ковачки. Какво стана с нея?
Не бяха лоши песничките ѝ. Освен оная простотия за ласмаги, джасмаги и нещо си там... Диджеят явно ѝ беше фен, че бая нейни песни извъртя Joy

# 2 256
Аз много ѝ харесвах Друг живот с Тони Стораро.
И на мен ми е интересно какво става с нея.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 05:46 от Анонимен

# 2 257
Сури Круз и гадже
Скрит текст:

# 2 258
Бая енергия е хвърлила Галена за новите си "проекти".
Златкиният цитат най ми изчерпва ситуацията-  Топ си ма!

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 00:46 от проксима

# 2 259
А ти защо се чувстваш задължена да пускаш нейни клипове и песни тук? Останах с впечатление че на никой от тук списващите не е интересна. За втори път се пускат нейни клипове. На мен даже не ми се е и гледат дори и с превъртане и без звук.

Такава е темата - за клюки. ( по-скоро новини )
Кой пръднал, кой кихнал, кой създал албум.
( а и много хора четат, но не пишат )

Изглеждат ми евтини клиповете на Галена, не схванах ( защото не се задълбочих ) - вади албума направо с клиповете ли? Влага много пари в клипове и дрехи, иновативна е, но певицата на народа винаги ще си остане Преслава. ( въпреки това, което си стори )

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 00:54 от Sugаr

# 2 260
Лени като кифла. По принцип го харесвам, но ми идва в повече тия лигави снимки, които пуска.

Сигме, той да си покаже пресата на фенките. Нищо друго в кадъра не е важно 😆

# 2 261
Има какво да покаже човекът.😅

# 2 262
Лени Кравиц наскоро в интервю каза, че се е зарекъл да не прави секс докато не е в сериозна връзка и не бил правил секс от 9 години. Thinking По духовни причини.

# 2 263
Звучи ми като едновремешната история на Брук Шилдс, че ще се омъжи девствена, докато тя си водела нормален полов живот, както се оказа по-късно.

# 2 264
Ема Стоун
Скрит текст:

Маргарет Куали
Скрит текст:

Блейк Лайвли
Скрит текст:

Джесика Алба
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:

Джоди Комър