Звездни Компромати - Юни'24

• 364 171
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 460
Не я помня тази история с Естер Канядас, иначе моделката - да. Студена и интересна беше.
Въобще не съм изненадана, че Бекъм не е верен, то другото би било далеч по-изненадващо, при толкова слава, пари, че и хубавец. Нещата от живота.

# 2 461
Кой е написал книгата?

Tom Bower. Преди е бил разследващ журналист, сега пише биографии.

За изневерите на Бекъм едно време се пишеше постоянно, говореше се, че след всяка по-сериозна изневяра Виктория раждала по още едно дете. Бяха и изтекли  смси, в които Бекъм и някаква негова любовница наричаха жена му Уенди, а помежду си се наричали Питър Пан и Менче-Звънче, нещо ѝ се подигравали, а Виктория тогава беше бременна май с второто. Виж какви неща помня...

# 2 462
Мислех, че Уейн Руни и неговата Колийн държат първенството, ама...

# 2 463
  • Glasgow
Чета драми из threads. Мила Роберт излязла на сцената на прайда с рокля в цветовете на българското знаме, която съблича и хвърля на земята и остава с рокля в цветовете на дъгата. Публикувала е на стори съобщения, които и пращат (заплахи и обиди ) и казва, че не искала да оскверни знамето, а да хвърли светлина върху проблема с омразата (???). Малко е предобрила с провокацията ми се струва

# 2 464
Много противна и тотално объркана ми е тази Мила

# 2 465
Ако беше направила обратното щеше да е по- добре

# 2 466
Днес беше в Култ и моя мъж без много, много да се интересува от звездите ни, като я видя казва - Тая май по шашава от майка си.

# 2 467
  • Glasgow
А, осъзнала е, че не трябвало и генерира омраза

# 2 468
  • Пловдив
"Остави ги, няма да те разберат" е работата. Grinning

# 2 469
  • Пловдив
Аз пък никъде не бях и зорлем да ме карат, ще избягам. Сори за офтопика. Wink

# 2 470
Много противна и тотално объркана ми е тази Мила

повече и от майка си, което е много. мърлява работа.
чуди се какви глупости да измисли и тя. никой не я гони, ама бяга и я е страх. куха лейка.

# 2 471
Прави се на интересна и се чуди с какво да я забележат.

# 2 472
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Пак ще докладват всеки един пост, в които не се леят захари за дъгата. Иначе са много умни, прогресивни, модерни и разбира се раздаващи любов и светлина. Ама само някой да посмее да каже нещо, което на тях не им харесва и е различно от обичайните промиващи мозъка клишета и ще го разкъсат с огромна наслада.

# 2 473
Не съм гледала последната изцепка на Мила, но като цяло мога да кажа, че от всички т.нар. бг звезди тя и майка и държат моето лично първенство за антипатични особи. Бездарни, но много нахални и натрапващи се.

# 2 474
  • София
Ето видео как Мила съблича роклята:
https://www.facebook.com/share/v/7Urz7NnsPa5ipGwT/

Общи условия

Активация на акаунт