Звездни Компромати - Юни'24

• 364 032
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 715
Жената, която разследват заради смъртта на Матю Пери, била Брук Мюлер, бивша съпруга на Чарли Шийн. Уж му била доставила кетамина, с който е предозирал.

https://www.intouchweekly.com/posts/brooke-mueller-questioned-in … hew-perrys-death/

# 2 716
За смъртта на Матю Пери преди всичко си е виновен Матю Пери. На мен защо никой не ми доставя кетамин? Сякаш зорлем някой е направил наркоман Матю Пери. Човекът по собствено желание е тръгнал по лош път, от който много често изходът е точно такъв с предозиране.

# 2 717
Е той специално твърди, че още като бебе са го нливали с някакви сиропи с опиати. Обсъждали сме го тук.

# 2 718
18г брак за Никол Кидман и Кийт Ърбан.

Скрит текст:

# 2 719
Мина ми през ФБ фийда тази новина...

Легендарна атлетка разбра на живо в ефир, че мъжът ѝ изневерява
Съпругът на Бланка Влашич разказва за Евро 2024, а зад гърба му... женски крака

https://btvsport.bg/evro2024/legendarna-atletka-razbra-na-zhivo- … chobox=1719300643

# 2 720
Е тук съм съгласна, ако някой наркоман предозира никой не го е “убил”. Да, нека бъдат съдени дилърите, разпространителите, но чак да са го убили.

# 2 721

https://btvsport.bg/evro2024/legendarna-atletka-razbra-na-zhivo- … chobox=1719300643
Ей това е голяма излагация.

# 2 722
Човек, когато не иска да разберат, че не изневерява - не иска. Когато иска - иска.
(Това по Божиновски казано Grin ).

# 2 723
  • софия
Ако не е обработвана тази снимка, евала на Николета за светкавичното възстановяване и отличната фигура
Скрит текст:
В профила ѝ има клипче как "тренира" на терасата. Снимано е по-отдалеч и е с другия чифт крака.

Четох вчера. Съпругът бил доста шавлив. Живеели отделно - тя в Хърватия, той в Белгия. Това била притежателката на краката.
Абе, доста тъпо се е издал.

# 2 724
Преди много години, роден спортист беше сниман в публиката с дама, която коментаторът представи за съпруга. Само че съпругата видя и чу това по телевизора Flushed Нищо ново под слънцето.

Не е ли нормално на почивка да си вземеш двата чифта крака?😀 Това за Николета

# 2 725
  • Glasgow
Това дето тренира на видеото на Николета е Никол (няма гърди)

# 2 726
  • софия
Това дето тренира на видеото на Николета е Никол (няма гърди)
Да, тя е. То си и пише, ама кой да чете. Извинявам се на "дългокраката" госпожа. Значи е само с дългия чифт на почивка.

# 2 727
  • София
София Буш с гаджето
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Ева Грийн
Скрит текст:
Ема Стоун
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

# 2 728
Кара като се поизмие, среше и понаправи е нещо друго вече - хубавица!
Мила ще я канселирам. Сори, ама ако за клипчето със знамето можех да ѝ намеря някакво нищожно извинение, че е недомислила, следващото с п@@ката пред децата вече ми дойде прекалено. Нека да го видят и онези във съседната тема, дето пищят, че сме били хейтъри неразбиращите.

# 2 729
Кара ми е много неприятна, не е от косата.
Риана ми харесва тук, поне си е оправила косата, че напоследък се появява само неоправена. Видях, че срещу гаджето ѝ ще има дело, бил стрелял по някакъв негов приятел. Тя го подкрепя.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 08:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт