Звездни Компромати - Юни'24

• 363 744
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 3 030
  • на село
Не че нещо, ама и Венета е с юридическо образование. Даже е била на стаж в районна прокуратура, при Кържев, ехее, преди стотина години.

# 3 031
На Вулева предаванията бяха да напада агресивно хората, които снимат и да им задават супер нетактични или просташки въпроси. Винаги съм се изумявала на  самочувствието и,  ще кажеш, че тя е идеална!

# 3 032
"И най-умният си е малко прост"-Александър Островски. Simple Smile

# 3 033
И двете юристки, а аз никаква клюкарка не съм Stuck Out Tongue Winking Eye

Но "Горещо" беше нива над "Сигнално жълто". Воторото избиваше на брутална простотия.

Ивайло Колев е като медената питка в лице, напомпан като мадама, сега по БТВ.

# 3 034
Има ли нови новости за Бен и Джен? SANDS Simple Smile?

# 3 035
Такива времена бяха ,сигнално жълти ,след дългото сдържане и пазене благоприличие поне пред хората.
 сега сякаш има лека непримиримост и жълто-кафявото не се тачи. То си е  признак на простащина.

# 3 036
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Има ли нови новости за Бен и Джен? SANDS Simple Smile?
https://www.foxnews.com/entertainment/ben-affleck-jennifer-lopez … s-out-home-source
Май приказката свърши...

# 3 037
Мила Михова по бТВ. Не изглежда като в Инстаграм. Май след отслабването, доста си е напълнила лицето и изглежда грубо и несъразмерно на малкото й тяло.

# 3 038
  • София
Мила Михова по бТВ. Не изглежда като в Инстаграм. Май след отслабването, доста си е напълнила лицето и изглежда грубо и несъразмерно на малкото й тяло.
Това предаване е старо.

# 3 039
Даже Ло се посъстари с това отслабване, да.
Боже, хора, от кога юридическото образование е някакъв фактор или критерий ....

# 3 040
Мила Михова да ме прощава, ама днес в предаването(макар и старо) в един момент по външност и стойка ми напомни на Наталия Грейс(Странния случай на Наталия Грейс):
Скрит текст:

# 3 041
  • Glasgow
Ох, задавих се 🤐😁

# 3 042
Мила Михова си е върнала част от килограмите. Явно, трябва да си цял живот на оземпик, за да поддържаш ниските килограми. Или цял живот на диета.

# 3 043
Връщам се отново на Гала 😀🫣, но момичето - фен я постави на мястото, със спокоен тон и каза, че се случват такива неща, но тя подпали фитила и си изля гнева. Отдавна съм на мнение, че е лицемерна и прикрита. Определено мрази качествено, а относно бившата съпруга на благоверния и Стефан се носят митове и легенди какво и ги е писала в СМС-  и!

# 3 044
Даже Ло се посъстари с това отслабване, да.
Боже, хора, от кога юридическото образование е някакъв фактор или критерий ....
Някой по-горе пита какво образование има Албена, затова отговорихме какво има.

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 19:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт