Звездни Компромати - Юни'24

• 363 833
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 3 090
Ухх, не я следя тази Мила Михова, но ми е антипатична. Дразнят ме и като започнат да слабеят с О. Тя сама призна, че има ИР, при Ир се пият други лекарства, а О. е за хора с диабет, които бяха в недостиг, заради такива като нея.

# 3 091
Аз виждам високи скули, красиви устни и симпатично носле. Всъщност много ми харесва.
И аз харесвам много хора, но не ги наричам красиви.

# 3 092
Сара-Джесика ми е чаровна грозница... Има такива. Не е красива, но свикваш с нея и образът те превзема.

Но Шарлот визуално ми е най-красива от 4ката. То реално другите не бих нарекла красиви. Кристин, дали наистина е имала забежка с Биг ? Много сладки и двамата.

# 3 093
Не я следя, но щом си позволява да изказва свободно мнението си, то шапка долу.
А защо да не? Тя все едно е известен политик или артист на световна сцена?

Именно, защото беше позволена критика за това. Не деля хората на известни и неизвестни, харесвам, когато свободно с или без трибуна изказват мнението и позицията си.

# 3 094
  • На топло

Ниско чело, широко и грубо лице с мощна челюст, къса шия. Костна структура на истинска красавица.
Скрит текст:
Снимката не е подбрана "нарочно лоша", а е от профила й, тоест тя си я харесва.
На тази снимка е направо красавица 😆
В Ютюб е страшна 🤐

https://youtu.be/9w6cE1P7aXo?si=qMUNYFj4Wti8YbmJ

Не съм слушала как пее, но ми е интересно как се става оперна певица от днес за утре?

# 3 095
Какво значи от днес за утре? Тя е завършила Академията и пее от поне 10 години. За първи път съм я слушала преди около 5.

# 3 096
Оф като почнат така как са израснали с музика. Михова сама е казвала, че е отгледана от баба си и дядо си, които са били обикновени хора, баща й малко е участвал във възпитанието.

# 3 097
В ютуб е просто пълна.
Пълните хора страшни ли са? Може би да...

# 3 098
  • На топло
В ютуб е просто пълна.
Пълните хора страшни ли са? Може би да...
Не съм казала нищо за наднормено тегло. При Мила е излъчване и тези огромни претенции 😄

# 3 099
  • гр.Пловдив
Ниско чело, широко и грубо лице с мощна челюст, къса шия. Костна структура на истинска красавица.
Скрит текст:
Снимката не е подбрана "нарочно лоша", а е от профила й, тоест тя си я харесва.

С Пам Велидис и Яна Донева си бяха лика-прилика в коментарното тип махленско-селско мохабет студио Ергенът 3 Smiling Imp Трио невзрачност...
Каквито и  заложби и "постижения" да има Михова -ами сори-не се откроява по нищо от изброените и изобщо какви са тия напъни и за кой?

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 08:49 от teddynm

# 3 100
Оф като почнат така как са израснали с музика. Михова сама е казвала, че е отгледана от баба си и дядо си, които са били обикновени хора, баща й малко е участвал във възпитанието.
Това е симпатично
Но аз съм попадала на смешни претенции, промотира аукционна къща и личи какъв дълбок профан е.
Да си разказва за баба и дядо на село е по-истинско и би спечелило повече симпатии - щом е автентично

# 3 101
Майка й, Дарина Такова, съм я запомнила с едно пространно интервю, в което не спря да се хвали, себе си, кариерата си, как била топа на топа и накрая скромно завърши, че знаела две и двеста, но дори когато била без пукнат лев си купувала парфюми за 440 лв и ядяла гурме кухня. Това е един много типичен манталитет.

# 3 102
Като ви чета, добре че не знам тези 2те кои са Grinning

# 3 103
Недей че сега ще те почнат не знаеш ли коя е Такова и щом не се будиш и лягаш с нейните изпълнения си пълен профан.

# 3 104
Алармата ми сутрин е с "Мария Стюарт" на Такова, моля ви се... 🤩
Ако някой истински се наслаждава на оперното изкуство - чудесно, но да се правя, че нещо ми харесва, само защото е елитарно, това говори за много селски комплекси.

Общи условия

Активация на акаунт