Хайде на театър - 12

• 52 360
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
Малее, ама много различни мнения за една и съща постановка.Bowtie След последното ми изживяване и мъчение с Нашенец, отивам на постановки, за които всички са съгласни , че си струват. Та : Грамофон на Калев досега само хвалебствия чувам, но да питам и вас - доволни ли сте? Или поне повечето...Grinning Благодаря!

# 166
Не е лошо за запълване на време.Малко по- разширен репертоар от изпълненията му в Шоуто на Слави.Или по-скоро свързано всичко  накуп.

# 167
А отзиви за Какво си спомняш, когато забравяш във Възраждане?

Утре ще ходя.

# 168
Хора какво мислите за моноспектакъла " Жената е странно животно " ?? Попринцип не си падам кой знае колко по монолозите ,  и театралните постановки , който се играят само от един човек !! Но много хора пишат в социалните мрежи че е доста хубав .. Но все пак искам и истинско и откровено мнение . 😊😊

# 169
" Нашенец" - харесва ми да гледам Мариус Куркински и винаги се възхищавам на таланта му! Да, спектакалът не е за летен театър, губи се връзката с него и някак се разпилява енергията му, но той е велик! Положителен отзив от мен!

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 11:51 от a.nik

# 170
  • София
Лисичета е едно от любимите ми представления в Народния, заедно с Богът на касапницата и Козата, или коя е Силвия. Гледала съм и трите по 2-3 пъти през годините.
Жегата явно не помага за изживяването Simple Smile.

# 171
Малее, ама много различни мнения за една и съща постановка.Bowtie След последното ми изживяване и мъчение с Нашенец, отивам на постановки, за които всички са съгласни , че си струват.
Мисля, че не съществува такава постановка и "Лисичета" е живият пример. Grinning
А иначе е много хубаво, когато има различни мнения и се обсъжда. Ето сега например с densi ми е изключително интересно, че сме буквално на диаметрално противоположни мнения за първи път, досега съм забелязала, че имаме сходен вкус и усещане за театър. Simple Smile За мен това е една от най-силните роли на Духовникова. И тя, и Христо Петков, и Дарин Ангелов бяха във вихъра си. Като една обща спойка, буквално слели се с образите си и един с друг. Личи си, че е много изгладено и играно с години.
За климатика съм съгласна, много беше силен и шумен, на моменти заглушаваше артистите при по-тих говор. Както вече казах преди - или ще е жега, или студ по българските театри, средно положение няма. Animal Hear No Evil
Някой тук с отзив за "Заешка дупка"?

# 172
Актьорската игра си е на ниво, на мен не ми харесва Духовникова, че винаги крещи. Христо Петков си е топ, Дарин нещо не ми хареса. Боршош и Джукелова перфектни.
Вероятно е до настроение, защото в тази жега и лято което е по-лежерно по принцип, видях толкова тъга. Мразещи се семейства, майки и деца, мъж и жена, братя и сестри. Болен тормозен мъж. Само омраза и разруха.

# 173
  • София
Алиса, Заешка дупка е много хубава, но и тежка пиеса.

# 174
densi, разбирам защо си се почувствала така. HugТежка е темата действително.
Благодаря, Olive. Hug

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 12:02 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 175
Писала съм преди тук за "Заешката дупка"...хареса ми , но много тежка тема...В последния момент ме поканиха ....доста преди ковида беше и тогава не си направих труда да прочета за какво е... Отидох главно заради Елена Телбис...

# 176
  • София
За "Заешка дупка" прочетете анотацията и тогава решете... ако търсите лежерна постановка за приятно изкарване на времето, това абсолютно НЕ е правилната.
"Жената е странно животно" има доста положителни отзиви в темата. Набелязала съм си я, ама все нещо се разминаваме Simple Smile

# 177
За "Заешка дупка" прочетете анотацията и тогава решете... ако търсите лежерна постановка за приятно изкарване на времето, това абсолютно НЕ е правилната.
"Жената е странно животно" има доста положителни отзиви в темата. Набелязала съм си я, ама все нещо се разминаваме Simple Smile

За тези, които не четат после ще кажат аууу ужасна постановка излязох си на 10-тата минута....

# 178
Всеки има право да казва каквото си поиска и да излиза когато иска.

# 179
Малее, ама много различни мнения за една и съща постановка.Bowtie След последното ми изживяване и мъчение с Нашенец, отивам на постановки, за които всички са съгласни , че си струват. Та : Грамофон на Калев досега само хвалебствия чувам, но да питам и вас - доволни ли сте? Или поне повечето...Grinning Благодаря!
Аз преди години (много 15-20) ходих на Самият човек на Мариус в Сатирата… излязох си на 30тата мин…. Ужасно беше… две години по късно така стана , че пак отидох с една приятелка… съдрах се да рева беше като съвсем друго представление… нищо общо с онова , което бях гледала… страшно ми хареса…

Общи условия

Активация на акаунт