Хайде на театър - 12

• 50 479
  • 780
  •   1
Отговори
# 435
Подарявам билет за Народен театър - Идеалният мъж за днес на първи ред. Билетът е електронен.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 17:36 от фрох

# 436
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Още едно интересно предложение, което няма да можем да гледаме. Sad

https://www.segabg.com/category-culture/nina-dimitrova-postavya- … teliya-teatur-199

# 437
От създателите на Аз и Ти Преди ние . Чакам с нетърпение , да видя каква ще бъде тази постановка . Актъорите са страхотни , от един много мой любим сериал . Йоанна Темелкова и Мартин Димитров и Радослав Владимиров изиграха едни от най любимите ми образи в Братя . За Неда Спасова обаче имам малко противоречиво мнение , но със удоволствие ще чакам да пуснат пиесата , за да мога да ги видя тези хора на живо , Йоанна Темелкова успях , но ми се иска да видя и другите . RelievedRelieved

# 438
Здравейте! Мнение за Разделям двойки по домовете?

# 439
Здравейте! Мнение за Разделям двойки по домовете?
Хубаво е. Френска комедия.

# 440
Хора на 2 октомври съм на постановката " Перфектни непознати " Някой от вас гледал ли е ?? Дали е интересна ?? Не съм най големия фен на Неда Спасова , но заради Лили Маравиля , И Мартин Димитров бих отишла да я видя , но ми е интересно дали си заслужава или не , тъй като винаги в социалните мрежи  е привличала вниманието ми . Благодаря предварително ако ми отговорите . 😉😉

# 441
  • софия
Ние ще открием сезона със "Светици и перверзници", силно повлияна от вашите отзиви.

Много бих искала да успеем да отидем на "Оръжията и човекът" и внимателно ще следя за билети.

# 442
Хора на 2 октомври съм на постановката " Перфектни непознати " Някой от вас гледал ли е ?? Дали е интересна ?? Не съм най големия фен на Неда Спасова , но заради Лили Маравиля , И Мартин Димитров бих отишла да я видя , но ми е интересно дали си заслужава или не , тъй като винаги в социалните мрежи  е привличала вниманието ми . Благодаря предварително ако ми отговорите . 😉😉

На мен много ми хареса.

# 443

На мен много ми хареса.
Благодаря . 😊😊

# 444
  • София
Звънче, и аз ще гледам - ако видиш, че са пуснали, свиркай! Аз също Simple Smile

Жасмина, много забавна пиеса е Перфектни непознати, ако не си гледала филма, препоръчвам и него.

# 445
Звънче, и аз ще гледам - ако видиш, че са пуснали, свиркай! Аз също Simple Smile

Жасмина, много забавна пиеса е Перфектни непознати, ако не си гледала филма, препоръчвам и него.
Благодаря !! Със сигурност ще видя и филма . 😊😊

# 446
Минавам да похваля Венецианският търговец. Страхотна актьорска игра и интерпретация на Шекспир, може би най-добрата постановка, която съм гледала досега.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 01:00 от Little Queen

# 447
Премиерата беше през май, точно тогава го гледах аз. Също ми хареса, макар и да съм гледала още по-добри. Simple Smile

# 448
Поправям се и ще помоля за препоръка за нещо още по-добро.

# 449
  • София
"Синът" и "Бащата". 😃

Общи условия

Активация на акаунт