Хайде на театър - 12

• 50 463
  • 780
  •   1
Отговори
# 450
Изпревари ме. Hug Веднага се сетих за тези двете. Изключително разтърсващи, силни, дълбоки постановки. До момента нищо не е успяло да ми въздейства повече от "Синът", а все търся и чакам нещо да ме грабне и докосне повече, но не. Просто перфектно във всяко отношение.
Little Queen, ако не си, гледай и филма с Ал Пачино, щом толкова ти е харесала постановката, до голяма степен се припокриват с една разлика (Явор Гърдев е избрал на едно място леко да кривне от Шекспировия сюжет). Simple Smile

# 451
Филмът е невероятен.
Аз съм скоро на “Пистолет в торнадо” и нямам търпение.

# 452
  • София
Пуснати са билети за премиерата на Куклен дом, втора част в Народния, режисура на Ясен Пеянков:
https://nationaltheatre.bg/bg/novini/kuklen-dom-vtora-chast-bile … te-sa-v-prodazhba

Ще се радвам на отзиви, ако някой отиде, датите са ми неудобни, но се надявам по-нататък да видя пиесата.

# 453
Поправям се и ще помоля за препоръка за нещо още по-добро.

Красотата на театъра е, че това "нещо по-добро" е различно за всеки човек. В зависимост от това какво харесва и какво не, колко театър е гледал, през какво е преминал в живота и т.н. Синът и Бащата са чудесни спектакли (Синът за мен беше много по-силно и докосващо емоционално). Но пък не смятам, че са по-добри от Венецианският търговец. Гледайте театър и правете вашата класация. Hug За мен представленията, които смятам за по-добри, отдавна вече не се играят...

# 454
  • София
"Отчаяни съпрузи" за утре е отменено.

# 455
Някой с отзиви за постановката "Арт" на Камерна сцена в Младежкия театър?

# 456
Здравейте, моля, кажете нещо супер забавно като за младежи Simple Smile Както се казва - да заобичат театъра Simple Smile

Благодаря предварително Simple Smile

# 457
"Двубой" в Народен, изобщо няма да очакват, че може да се играе такава нещо на тази сцена. И наистина е забавно.

# 458
Здравейте, моля, кажете нещо супер забавно като за младежи Simple Smile Както се казва - да заобичат театъра Simple Smile

Благодаря предварително Simple Smile

Младежи бих завела на "Ало, ало!" в театър Възраждане. Аз като бях, имаше много тийнове, че и по-малки деца с родители, и всички искрено се забавляваха. Blush

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 20:44 от buldoka1

# 459
  • София
Камерна сцена "Миракъл" в ТБА вътре в сградата на театъра ли е?

# 460
Да, на последния етаж.

# 461
  • Beyond the stars
Препоръчвам “За свободата и смъртта” - моноспектакълът на Елисавета Белобрадова - доста смислено, истинско и добре балансирано откъм политически идеи.
Имаше и смях, и тъга, и вдъхновение.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 08:27 от Вълшебство

# 462
Вчера ходихме на The Lords of the Sound в НДК. Свириха филмовата музика на Hans Zimmer. Знам, че не е театър, но да предупредя. Не бях чела предварително и се изненадах, че оркестърът е украински. Което няма значение за свиренето, но явно имаше за частите с пеенето. Изпълнителите пееха ужасно на английски, с акцент. На едно от изпълненията имаше и танц, който също беше доста нелеп. Разваляха цялото удоволствие от музиката. Начинът на представяне на всяка композиция също беше мега зле. Оркестърът свири прекрасно иначе. Но като цяло се радвам, че билетите ни бяха от ниския ценови клас.

# 463
  • София
Гледах вчера "Басейнът" в ТБА. Ами средна работа беше. Имаше смешни моменти даже Асен Кобиларов застана пред мен и ми зададе няколко въпроса. Grinning  Не знам дали беше част от представлението или импровизация. Grinning Някак си много теми се бяха опитали да вкарат и нямаше достатъчно време да се разгърнат добре всичките. Също така ми липсваше "Басейнът" в декора. Оценка 3/5.

Малко по организационната част: - Влиза се от входа в ляво, но няма никаква табела за тази зала. Пускат ни, качвам се горе и понеже бях с електронно купен билет ме питат дали съм била до касата. Казах, че не съм- трябвало там да отида, за да ми го чекират, но нямало проблем да съм влизала. В залата няма номерация на столовете. Един път като знаеш как се броят столовете е лесно, но не е ок да няма написани места според мен.

# 464
Виждам, че са обявили премиерните дати за "Медея" в Народния театър.
Интересното е, че пише, че местата са правостоящи, а като влязох да разгледам цените през сайта, билетите са по 100 лв. Astonished

Общи условия

Активация на акаунт