Хайде на театър - 12

• 50 544
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
Какви са отзивите за "Фермата на животните"? За тийнове интересно ли ще е? Повечето са чели книгата.
И последно колко продължава?

# 466
Купих с голямо желание билети за " Една испанска пиеса", защото съм чувала хубави думи, а и е събран каймакът на актьорската гилдия. Вчера обаче гледах трейлъра в ю тюб и много ме подразни според мен излишното крещене на актьорите. Някак не ми направи добро впечатление режисурата, но и аз  никога не съм била особено фен на Бина Харалампиева. Та струва ли си пиесата според вас, или само имената на актьорите са причина за хубавите отзиви?

# 467
Виждам, че са обявили премиерните дати за "Медея" в Народния театър.
Интересното е, че пише, че местата са правостоящи, а като влязох да разгледам цените през сайта, билетите са по 100 лв. Astonished
Мислех, че е грешка, но не би. Joy Понеже пишеше голяма сцена, пък няколко десетки места като на сцена Апостол Карамитев, някак си не ми се връзваше. Но било "нов вид театрално изкуство", публиката щяла да бъде сред артистите, правостояща в продължение на час и половина. Без мен. А ми се гледаше. Simple Smile

# 468
"Кафе с претенция" в Армията, страхотни игра и сюжет, хумор и свежи идеи, върна ме в младостта Simple Smile

# 469
Като чета отзивите, явно само аз изобщо не харесах "Кафе с претенция". Едвам издържах до края на постановката.

# 470
  • София
Приятно беше, но изобщо не е такъв УАУ, за който и аз чета. 😀

# 471
Ооо, много ми беше мило (и смешно): тематиката ("забивки", ама неуспешни; соца; отношения - приятелски, семейни); актьорският състав - брилянтен. Много, много силни като присъствие и игра Wink

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 08:20 от alen mak

# 472
  • София
Здравейте, знам, че темата не е за това, но имам 3 билета за представлението "Не бях аз" в Сълза и смях (продължение на филма "Вчера") на 27 септември, петък. Няма да можем да ползваме билетите. Купила съм ги за 35лв, но не им искам пълната цена, предпочитам някой любител да се възползва. 20-25лв макс, както се разберем.

Ред. Билетите си намериха собственик Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 09:33 от Бърди

# 473
Включвам се да ви препоръчам "Боклук" в Театър 199. Много емоционална и тежка пиеса (аз си поплаках)! Актрисите са фантастични, много добри образи изградиха. Текстът на Елена Телбис е силен, разтърсващ, докосващ! Историята съвсем накратко - 3 сестри се събират да разчистят апартамента на наскоро починалата си майка. 3 сестри, но израстнали по различен начин, с различни съдби, и тези три свята се сблъскват, за да си кажат всичко, таено години наред.
П.С Лично мое мнение е, че на мъже не би им било интересно. Още повече пък на младежи. За мен си е изцяло женска пиеса.

# 474
  • София
"Боклук" е страхотна постановка наистина, много сме я коментирали и препоръчвали тук в темата. Не съм съгласна обаче, че не е подходяща за мъже. Моят беше страшно впечатлен от нея.
И аз влизам с питане за "Медея". Някой има ли представа дали тези цени са само за премиерните дати? Виждам, че пише, че за тях конкретно няма да важат отстъпки.

# 475
Привет, аз с питане за "Рожденият ден на Рупърт" в Младежкия - някой гледал ли е?

# 476
"Боклук" е страхотна постановка наистина, много сме я коментирали и препоръчвали тук в темата. Не съм съгласна обаче, че не е подходяща за мъже. Моят беше страшно впечатлен от нея.
И аз влизам с питане за "Медея". Някой има ли представа дали тези цени са само за премиерните дати? Виждам, че пише, че за тях конкретно няма да важат отстъпки.
За мъжете - може и така да е, от мнения след това мъжете не бяха много докоснати от пиесата. Може и такава да е била публиката просто.
За Медея - до колкото разбрах цените ще си останат такива и след премиерните дати. Евентуално следващия сезон ще ги намалят. Все пак ставало въпрос за Деклан Донелан... Thinking

# 477
Търся два билета за Не бях аз, но за 01.10. За съжаление не знаят кога пак ще има постановка, а много искам да я гледам

# 478
  • София
Търся два билета за Не бях аз, но за 01.10. За съжаление не знаят кога пак ще има постановка, а много искам да я гледам

За друга дата и на друго място:
https://grabo.bg/sofia/ne-biah-az-0n46dr

# 479
Много благодаря!!!! Златна си Heart

Общи условия

Активация на акаунт