Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на публиката за пиесата „Дишай“?
Кои представления са отменени в Народния театър през юни поради заболяване на актьор?
Какво е мнението за „Капан за самотен мъж“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на публиката за пиесата „Дишай“?
Пиесата "Дишай" получи смесени отзиви от публиката. Някои зрители оцениха актьорската игра и емоционалното съдържание, докато други критикуваха използването на цинизми, които те смятаха за неподходящи. Освен това някои зрители изразиха разочарование от организацията в театъра, като например необходимостта да обменят електронния си билет за хартиен такъв при пристигането си, което доведе до допълнителни неудобства.
-
Кои представления са отменени в Народния театър през юни поради заболяване на актьор?
Пет спектакъла в Народния театър са отменени през юни 2024 г. поради заболяване на актьор. Те включват „Капитал(на) грешка“, „Когато гръм ударят, как ехото заглъхва“, „Лисичета“, „Нора“ и „Наблюдателите (Хипотеза за отвъдното)“. Зрителите могат да презаверят своите билети за друг спектакъл или да получат възстановяване на стойността.
-
Какво е мнението за „Капан за самотен мъж“?
-
Какви представления ще се играят това лято?
-
Какво мислят хората за пиесата 'Идеалният мъж'?

Понеже пишеше голяма сцена, пък няколко десетки места като на сцена Апостол Карамитев, някак си не ми се връзваше. Но било "нов вид театрално изкуство", публиката щяла да бъде сред артистите, правостояща в продължение на час и половина. Без мен. А ми се гледаше.