Термин Ноември 2024 - 2 тема

• 42 059
  • 871
  •   1
Отговори
# 105
Може да спрат, не е нужно да са докрая. Аз имах една седмица, някъде към 15-та, и после спряха и от тогава - нищо. (На по-късен етап може пак да почнат,знам ли... сега съм 17гс завършена). Газирана вода ми помагаше на мен, от нея се подувах, но киселините минаваха.

Благодаря 🫶

# 106
  • Sofia
Може да спрат, не е нужно да са докрая. Аз имах една седмица, някъде към 15-та, и после спряха и от тогава - нищо. (На по-късен етап може пак да почнат,знам ли... сега съм 17гс завършена). Газирана вода ми помагаше на мен, от нея се подувах, но киселините минаваха.

Благодаря 🫶

Според мен наблюдавай при какви храни се появяват. При мен например се появиха от свинско,което и по принцип избягвам. Имах дни с киселини и от кисело мляко.

# 107
Привет, момичета,

а аз да ви питам нещо за растежа на корема: в 16+4 г.с. съм. Има дни, в които така ме “разцепва” от болки в ляво и дясно, даже по бикини зоната, сякаш нещо се скъса. Вчера цял ден лежах. Док смята, че е от разтягането на връзките там около матката. Само исках да знам дали има и други с такива оплаквания и как се справяте? Аз взимам Но шпа и Магнерот. 😒

А и друго - в петък съм на ЖК, но не мога да изтърпя до тогава; днес урината ми, която остава по тоалетната хартия след забърсване, е направо светеща от жълто 😵💫 на първата ми ЖК всякакви изследвнаия бяха топ. Някой с такъв опит?
Благодаря ви!

# 108
Здравей, аз от почти началото съм си с някакъв вид болки. Преди месец когато казах на лекарката, каза че мога да взимам Магнерот и Но шпа, разбира се спомена, че са нормални тези болки. Тъй като в бързината забравих да питам по колко Магнерот да взимам, прочетох в листовката, че за превенция се взима по 1, а и не исках да си назначавам по-големи дози сама. Но шпа за сега не съм пила. Със сигурност положението се подобри.

Към днешна дата продължавам да си имам придърпвания тук там, когато ходя малко повече веднага започва да ме приболва и кръста. Понякога ме боли корема горе долу около яйчниците, понякога много ниско долу, но гледам да не го мисля толкова, а да си втълпявам, че все пак всичко се променя и е нормално.

# 109
Здравей, аз от почти началото съм си с някакъв вид болки. Преди месец когато казах на лекарката, каза че мога да взимам Магнерот и Но шпа, разбира се спомена, че са нормални тези болки. Тъй като в бързината забравих да питам по колко Магнерот да взимам, прочетох в листовката, че за превенция се взима по 1, а и не исках да си назначавам по-големи дози сама. Но шпа за сега не съм пила. Със сигурност положението се подобри.

Към днешна дата продължавам да си имам придърпвания тук там, когато ходя малко повече веднага започва да ме приболва и кръста. Понякога ме боли корема горе долу около яйчниците, понякога много ниско долу, но гледам да не го мисля толкова, а да си втълпявам, че все пак всичко се променя и е нормално.

Много ти благодаря! И при мен е точно така.
Ами явно ще си търпим доколкото можем и трябва.

Да ти споделя моите дози - Но шпа взимам 3х1 от 80мг., при нужда, а Магнерот 3х1 като него го усилвам до +2 в тежките дни … док каза, че съм далече от тезата с токсичните количества.

❣🫶

# 110
И аз благодаря за информацията. Hug

Много ти благодаря! И при мен е точно така.
Ами явно ще си търпим доколкото можем и трябва.

Да ти споделя моите дози - Но шпа взимам 3х1 от 80мг., при нужда, а Магнерот 3х1 като него го усилвам до +2 в тежките дни … док каза, че съм далече от тезата с токсичните количества.

❣🫶

# 111
Момичета, в 16-та седмица съм, но при мен киселините  подраниха, доста преди очаквания от мен период 🤦🤣 Някой с подобни терзания? Ако да, как спасявате положението, защото имам чувството, че ще ми изгори трахеята. До тук нито веднъж не съм повръщала, имах гадене, но това чудо не знам как ще го изтърпя още от сега та до края.

Аз продължавам да си повръщам всяка вечер дори и по 2 пъти понякога. Старите хора казват, че бебето ще се роди с много коса, пък да видим. И киселини имам пия Квамател 40 мг. Определено помага, пробвай!

# 112
Аз киселини за пръв път в живота си получих първия семестър. Не знаех какво е това усещане. На мен ми се получи от много ядене на веднъж - манджа, после плодове. По принцип така си ям, но сега като съм бременна, разреждам и ям нещата на части.

# 113
Момичета, аз да ви попитам, при вас има ли течение?
Аз като цяло си имам течение от началото на бременността, пускахме микробиология и цитонамазка- всичко е чисто, днес ми се стори, че бикините са ми малко по-мокри от обичайното, не е много като количество, не знам може и от жегата да е.. но нещо се филмирах да не изтичат води 😅 писах на АГ, и се чудя дали да не се пусна до спешното в Надежда да видим какво е положението, че съм на преглед на 19ти чак.

# 114
Напълно нормално е да има усилено течение по време на време бременността. Типично е, все пак хормоните са високи. Не е никакъв проблем освен ако няма лоша миризма. Съмнявам се да са водите толкова рано.

# 115
Благодаря за отговора, АГ-то ми писа, че се филмирам излишно 😂 ако са води, ще текат  непрекъснато без да спират, та, просто си търся под вола теле явно 😅 чакам си прегледа, че сякаш от 2 месеца не съм ходила и вече искам да видя бебка и да чуя, че всичко си е супер

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 21:16 от miaa7

# 116
Аз като цяло си имам течение от началото на бременността, пускахме микробиология и цитонамазка- всичко е чисто, днес ми се стори, че бикините са ми малко по-мокри от обичайното, не е много като количество, не знам може и от жегата да е.. но нещо се филмирах да не изтичат води 😅 писах на АГ, и се чудя дали да не се пусна до спешното в Надежда да видим какво е положението, че съм на преглед на 19ти чак.
Течението е нормално по време на бременност (ако няма цвят като тъмно жълт, сив и/или миризма) и цели предпазването от бактерии и тн.

# 117
Да, много бистро течение и мирише на сапун, а аз сапун не ползвам там.  Всекидневно го има, не съм питала АГ все още, но ми се струва нормално.

# 118
Ако сте пускали микробиология и е чиста, значи няма от какво да се тревожите, за течението наистина е нормално. Аз днес се филмирах, защото ми се стори повече от обикновеното, но вече нямам нищо и се успокоих, както казва ММ само се стресирам за глупости 🤣

# 119
АГ дава ли ви амбулаторен лист след всеки преглед? На мен нито един досега и се чудя дали е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт