Термин Ноември 2024 - 2 тема

• 42 069
  • 871
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, аз да ви попитам, при вас има ли течение?
Аз като цяло си имам течение от началото на бременността, пускахме микробиология и цитонамазка- всичко е чисто, днес ми се стори, че бикините са ми малко по-мокри от обичайното, не е много като количество, не знам може и от жегата да е.. но нещо се филмирах да не изтичат води 😅 писах на АГ, и се чудя дали да не се пусна до спешното в Надежда да видим какво е положението, че съм на преглед на 19ти чак.

При чиста микробиология и цитонамазка и аз не мога да си го обясня при мен - при мен е белезникаво млечно, без мирис, но сравнително обилно. 😖 в 20 г.с. ще пускам пак изследвания и ще доложа

# 121
Аз ще ви го обясня - бременна сте. Напълно нормално е, никакъв проблем няма.

# 122
На мен АГ ми дава амбулаторен лист всеки път. Даже и на мейла ми го изпраща, много е удобно.

# 123
Течението е нормално по време на бременност, ако няма мирис и специфичен цвят, няма как без него при всичките хормонални скокове, както са казали вече другите дамите.

И на мен ми дават амбулаторен, отделно мога да си го изтегля от приложението на Надежда, понеже се следя там.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 08:45 от miaa7

# 124
На мен също ми дава всеки път.
В сайта им има и опция да видя всичко, плюс, ще качват и снимки на бебето.

# 125
АГ дава ли ви амбулаторен лист след всеки преглед? На мен нито един досега и се чудя дали е нормално.

Да, всеки път. Можете да си поискате всички документи със задна дата.

# 126
Привет от мен, вчера бях на преглед. Всичко е наред, даже младежа върви с една седмица напред, хаха. Относно газираното, моята докторка ми каза, че е категорично против, дори относно содата. Предписа ми за киселини Гаттарт, таблетки за дъвчене. Относно течението и аз съм така, докторката също каза, че е нормално. Relaxed Само с тези жеги не мога да се разбера все още, надявам се да привикна някак, хаха Smile

# 127
  • София
Момичетата, които се следите в Надежда, при кого сте се записали за ЖК? 🙂 Аз ще се прехвърлям там също с пакета от 24г.с., минах “опознавателен” преглед при д-р Бътева-Христова и ми допадна, но събирам и други мнения.

# 128
Аз се записах при доктор Едвард Михайлович, четох изключително положителни мнения за него и аз се присъединявам към тях също.
Стига да искате да сте при мъж де, има жени, които не искат. Аз си го бях харесала още миналата година, чаках само да забременея 😅
Иначе той ми отговаря на всеки въпрос по вайбър, дори и да е някакъв супер глупав, почти веднага, изследванията ги коментирахме по вайбър също. За мен е изключително важно да имам връзка с лекарите си онлайн или по телефона.
Въпреки това всичко е до усещане с лекарите, ако си усетите доктор Христова си останете при нея. Според мен в Надежда всички са добри, но всеки търси нещо различно. Миналата година покрай неуспешната бременност се паднах два пъти и при доктор Данаил Илиев, някои го хвалят, други-не, на мен лично не ми допадна, защото ми се стори доста незаинтересован…

# 129
Аз съм ходила при Михайлович,докато беше в Щерев.
Положителни са ми впечатленията Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 12:37 от Elica7931

# 130
Дам, така е за всеки лекар, има и положителни и отрицателни мнения,  затова се доверете на вашето усещане и преценка 🥰

# 131
  • София
Да, д-р Христова също ми даде веднага номера си, същия ден ѝ пратих изследвания и веднага отговори. Доволна съм, да видим и нататък как ще е 😀

# 132
Да, д-р Христова също ми даде веднага номера си, същия ден ѝ пратих изследвания и веднага отговори. Доволна съм, да видим и нататък как ще е 😀
Супер! Вярвам, че си в правилните ръце, аз се влюбих в приложението им и системата изобщо.

# 133
Здравейте и от мен, включвам се в темата, бременна за първи път в 17+5 г.с.
Имам питане свързано с резултатите от БХС и по-специално за рискът от прееклампсия. Излезе ми резултат риск 1 от 690 (преди 34 г.с) и риск 1 от 149 (преди 37 г.с). Ако приемем и че изследването е статистическо, предполагам, че по-високият резултат е и от това, че имам диабет тип 1 с давност 14 години, доколкото разбрах и това е предпоставка. Според лекарката ми от ЖК няма риск, тъй като числото е трицифрено, но според лекарката ми на частно съм на границата…при вас какви са били стойностите, ако са ви предписали аспирин?
Проблемът е, че има вероятност да съм алергична към аспирин (в тинейджърските години приех веднъж и се подух цялата) и според лекарката дори и на тест за алергии да излезе отрицателен, никой алерголог няма да рискува да ми го предпише.

# 134
Very Berry, моят риск за прееклампсия излезна 1:111. Нямам придружаващи заболявания. Веднага тръгна докторката да ми изписва аспирин, но аз съм доказано алергична, не го пия. Следя кръвното всеки ден, сутрин и вечер, това е единственото което мога да направя. Засега е добре, даже долната граница ми беше ниска вчера. Дано се задържи така, пу пу.

Общи условия

Активация на акаунт