Термин Ноември 2024 - 2 тема

• 42 085
  • 871
  •   1
Отговори
# 135
Моят риск за прееклампсия преди 37 г.с. е 1:586 и АГ ми каза, че риска е нисък, съответно нищо не ми е предписвала. Кръвното принципно ми е ниско, но на последния преглед го измериха като по книга 120, може би долната граница ми е малко по-ниска.

# 136
Onirique, стискам палци да е все така! И аз го меря, въпреки че според АГ преди 20 г.с няма много смисъл. Засега е даже леко ниско. Ще следим и кръвните показатели АСАТ/АЛАТ и белтък в урината ежемесечно Hands Pray

# 137
И аз така знам, че преди 20 г.с. няма смисъл, но съм генетично предразположена и за всеки случай. Утре влизам в 20 г.с., на половината път съм, юхуу. 😀 Моля се да се чувствам все така добре. И не само аз, а и всички вие.😍

# 138
Аз съм с тромбофилия и си боцкам клексан всеки ден, също бях мега стресирана какъв резултат ще излезе, но моят риск е 1:2086. Това все пак са статистически резултати, аз вярвам, че при вас всичко ще е супер. Ще следите показателите и спокойната. А Акард-а същата работа ли е като аспирана? Една приятелка него приемаше.
Onitique, юпиии, поздравления! Айде така до финал! На мен приложението ми показа, че днес влизам в 16та, ще видим другата сряда какво е положението 🥰
Стискам и аз палци всички да сме добре! 🍀 дай боже да си изкараме едно прекрасно лято! После ще мислим за памперсите 🤣

# 139
Момичета вие имате ли някакви неразположения, аз нямах но от скоро започна да ми се обръща нерв като с миналата бременност и е ужасно през нощта, спомням си тогава ми изписаха магнерот ще споделя на следвашата ЖК, отделно днес ме заболя кръст но отстрани като бъбреци и то силно изведнъж и отмина, може ли да е бъбречно скоро пусках урина преди няколко дни,  всичко е наред. Четох че може от раширяване на таза та дано да е това 😖

# 140
Здравей аз съм в 16 седмица и днес ме боля кръст и леко корема като пред цикъл и аз скоро давах урина и всички беше наред…полежах и ми помина като цяло имам по добри и ужасни дни все още с гадене и повръщане…чакам с нетърпение да отмине

# 141
Аз съм в 18г.с повръщането отмина вече, но гаденето остана на моменти примирих се че може и да е до края ха-ха. Днес ме заболя и се стреснах но дано не са бъбреци, гледам да пия повече вода и така …

# 142
  • София
Very Berry_27, привет
Rouse123, и моят младеж върви седмица напред, чак АГ-то се чуди къде го събирам.

Излизат ми разни мацки в Инстаграм, снимали си коремите в различни седмици, та като се сравнявам, май изоставам.

Аз продължавам да нямам никакви усещания, нито гадене, нито киселини, нито бебе, и се радвам на всеки такъв ден.
Но сутринта се смях много като лежейки по гръб си пипнах корема и усетих как от едната страна - от пъпа надясно определено е по-издут и реших че сигурно там е главичката.

BTW - Нормално ли е от пон. до днес да нямам резултати от цитонамазка и микробиология Thinking

# 143
Аз сякаш нямам неразположения, спря повръщането, въпреки че имах 1-2 случая вечер след вечеря да върна храната, явно нещо не се харесваше 😂 но сега съм добре. Супер странно ми е, че нищо не усещам още, то точно затова с нетърпение и чакам прегледите, поне да ми кажат, че всичко е наред 😅
Снощи като лежах на лявата страна нещо ме заболя леко откъм ребрата, явно не съм била в удобна поза, въпреки че съм вече с такава възглавница за бременни… то не знам вече и как да спя, опитвам се там да спазвам някакви съвети да спя на лявата страна предимно, ама как да стане това по време на сън, когато човек си се върти.. 😂
А за корема, аз чак се филмирам някои дни, че е спаднал 😂 особено сутрин като се събудя. Ще трябва днес да си видя килцата, дали са се качили.

# 144
Привет, аз пък днес получих резултатите от цитонамазка и са следните: РЕЗИДЕНТНА МИКРОФЛОРА, НЕ СЕ ИЗОЛИРА CANDIDA SPP, някой има ли идея какво означава, защото тотално нищо не разбирам аз Smile

# 145
Rouse, доколкото съм запозната всичко е наред с цитонамазката.

# 146
Rouse, доколкото съм запозната всичко е наред с цитонамазката.

Много благодаря Relaxed А някой има ли проблем с хемоглобина. Моя не е крайно нисък, 110 е, но аз и преди бременността имах нисък хемоглобин. Пуснах Феритин, но той си е в норма, таа гинеколожката ме изпрати на хематолог, да видим от къде идва това разминаване. Надявам се да не е голяма драма, че хич не ми се обикалят още доктори, хаха.

# 147
И на мен резултатите ми изглеждат супер. А за хемоглобина наистина най-добре хематолог, той ще погледне всички кръвни показатели и ще каже какво да приемаш. Аз точно заради тромбофилията всичко си следя с хематолог.

# 148
  • София
И аз нищо не усещам, изобщо от първия ден до днес. Но се успокоявам, че ако има проблем, той веднага ще се усети по някакъв начин и си казвам, че бебето си е добре

Аз сякаш нямам неразположения, спря повръщането, въпреки че имах 1-2 случая вечер след вечеря да върна храната, явно нещо не се харесваше 😂 но сега съм добре. Супер странно ми е, че нищо не усещам още, то точно затова с нетърпение и чакам прегледите, поне да ми кажат, че всичко е наред 😅
Снощи като лежах на лявата страна нещо ме заболя леко откъм ребрата, явно не съм била в удобна поза, въпреки че съм вече с такава възглавница за бременни… то не знам вече и как да спя, опитвам се там да спазвам някакви съвети да спя на лявата страна предимно, ама как да стане това по време на сън, когато човек си се върти.. 😂
А за корема, аз чак се филмирам някои дни, че е спаднал 😂 особено сутрин като се събудя. Ще трябва днес да си видя килцата, дали са се качили.

# 149
Venyan, и аз така се успокоявам и ММ си ме връща малко в реалността като изпадна в някакви филми 😅

Общи условия

Активация на акаунт