Термин Ноември 2024 - 2 тема

• 41 899
  • 871
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, от скоро имам проблем със съня, все едно на мозъка ми не му се спи 😳, е да ама тялото е изморено.😂 С триста зора заспивам, към 2-3 посред нощ се будя и край. Почва се едно въртене наляво-надясно, истински ужас. Сутрин ставам рано, кафе не пия, и пак не мога да спя. Някой друг с подобен проблем? Пречи ми тази липса на сън, изгледах всички сезони на Двама мъже и половина. 😀
Аз го имам, но мисля, че не сме единствените. Много мои познати се оплакват от безсъние. Едно мога да ти препоръчам - не си гледай телефона, таблета и телевизора поне 1ч преди сън. Сложи ги по-далече от леглото. Пробвай с книга (може и аудио, ако харесваш аудио) вместо със сериала. Със сериал и да ти се спи, пак има шанс да не заспиш.
При мен проблемът със съня е променлив - ту го имам, ту го нямам.
Заспивам добре, но ставам рано и не заспивм повече.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 12:03 от Anniey

# 76
Пречи ми тази липса на сън, изгледах всички сезони на Двама мъже и половина. 😀
Съчувствам ти Hug Дано скоро се оправи сънят ти. Много жени имат този проблем с напредването на бременността. Дотогава мога да препоръчам "Приятели", "Отчаяни съпруги" и "Хотел Елеон" Grinning

# 77
Аз също имам подобен проблем- заспивам, но сутрин като се събудя към 4-5 и после няма заспиване час и нещо. Все едно съм се наспала 😅
Момичета, от скоро имам проблем със съня, все едно на мозъка ми не му се спи 😳, е да ама тялото е изморено.😂 С триста зора заспивам, към 2-3 посред нощ се будя и край. Почва се едно въртене наляво-надясно, истински ужас. Сутрин ставам рано, кафе не пия, и пак не мога да спя. Някой друг с подобен проблем? Пречи ми тази липса на сън, изгледах всички сезони на Двама мъже и половина. 😀
https://

# 78
Аз със съня отдавна си имам проблем. Но доксиламинът, лекарството против гадене, помага и за заспиване. Та с него ми е доста по-добре

# 79
Аз винаги съм била с много здравословен сън, заспивах и ставах по часовник съвсем до скоро, явно си е от бременността безсънието. Затова ми е и нетипично и страдам сега. 😀 Да не говорим, че май и трудното намиране на удобна поза допринася. Не е болка за умиране, предполагам, че тепърва ще се появяват и по-големи неразположения. Живи и здрави да сме, това са бели кахъри. Както казват, майка лесно не се става.
Утре съм си на контролен преглед, тръпна в очакване да видя човечето колко е пораснало. Вече и на мен ми личи, почнаха да ми отстъпват място в градския, ама само млади жени засега. 😀 За мъжете не знам какво да кажа.... Онзи ден един господин щеше да ме пребие, шмугна се между мен и седалката, преди да разбера даже какво става. Дори и без бременност това е недопустимо, да не сме добитък!

# 80

На мен от една седмица, в момента в който легна на леглото носа ми спира да функционира, запушва се и всичко приключва, та и аз не мога да спя, много е тежко положението. Четох, че е хубаво да има овлажнител в стаята, някоя от вас дали използва или знае дали има смисъл от овлажнителите. Ако имате и друг лек, моля да споделите. RelaxedRelaxed

# 81
  • София

На мен от една седмица, в момента в който легна на леглото носа ми спира да функционира, запушва се и всичко приключва, та и аз не мога да спя, много е тежко положението. Четох, че е хубаво да има овлажнител в стаята, някоя от вас дали използва или знае дали има смисъл от овлажнителите. Ако имате и друг лек, моля да споделите. RelaxedRelaxed
Ползвам от преди бременността, но сега много ми помага. Моят е от Дотера,  но продават на много места,  включително и в Лидл.  Запушва ми се понякога едната ноздра,  но за кратко. Помага за съня.

# 82

Ползвам от преди бременността, но сега много ми помага. Моят е от Дотера,  но продават на много места,  включително и в Лидл.  Запушва ми се понякога едната ноздра,  но за кратко. Помага за съня.

Ооо страхотно, то аз имам същия, но мислех, че това няма да върши работа, а си трябва някаква специална машина. Супер ще продбвам довечера, много благодаря!

# 83
  • София
Само да добавя,  че само водичка наливам, без масла, и работи на интервали цялата нощ. Има си такава програма 😊

# 84
Ох, аз пък тук съм наопаки. От октомври до към май месец съм нон стоп със запушен нос, пуста задна хрема. Като стане по-топличко ми отпада този проблем, дано не почва да се проявява пак заради бременността и в топлите месеци, че ще го закъсам. И аз имам овлажнител и пречиствател, откакто се снабдих с тях, се чувства носа по-добре. 😀

# 85
Към работещите дами:
Момичета, докога смятате да сте на работа? Имате ли планове?

# 86
  • София
Към работещите дами:

Аз планирам, ако всичко е наред до края на септември. Засега се чувствам добре, работя седнала на компютър. А и мъжът ми e home office, отсега изпадам в ужас как двамата ще сме нон-стоп у дома заедно Grinning.

GrinningGrinning

И аз съм в групичката, която се буди през нощта, тази сутрин в 5 и не съм убедена дали спах след това. Последната година и малко имах страшни проблеми със съня, тъкмо се радвах, че откакто съм бременна спя много и наваксвам и почна това, засега не е всяка нощ.

# 87
Към работещите дами:
Винаги началото на септември излизам отпуска и мисля сега след нея направо болничен, до тогава ще си работя.
Скоро си чакам заместничката, да я обуча, отделно колегите и аз вкл. Си имаме отпуски лятото, не ми се ще да ги прецаквам, ако взема по-рано. Пък и ми е скука 😁

# 88
Мами, работя в училище и днес едно от децата ме стисна силничко през корема. После имах съвсем лека болка, но не знам дали е от това или от крампите заради разширяването на матката. Има ли за какво да се притеснявам според вас?

# 89
Към работещите дами:

Излизам в 45-дневен болничен някъде средата на септември. Мисля от началото на септември да изляза отпуска, преди това ще идвам някакви дни в офиса, когато ми е удобно хоум офис, малко отпуска юли и август и ей сега ще мине

Общи условия

Активация на акаунт