Термин Ноември 2024 - 2 тема

• 41 901
  • 871
  •   1
Отговори
# 60
Внимавайте и с това, което Didi Y е писала за тъмните петна по лицето, сестра ми направо съсипа своето.
Аз почнах 50 фактор слънцезащита и даже BB крем с фактор отгоре, в момента в който видях слънце. И това извън моретата. За там тази година ще пасувам, но ще сбъдна на мъжа ми мечтата вместо на море, да отидем в някой хубав хотел в планината да починем, плюс шезлонг за мен да хвана и малко тен.

И ние сме така аз обожавам да ходя на планина лятото, повече си почивам от морето, но и то си има своите плюсове. Сега хем не ми се рискува, хем не искам да се мъкна по жегите. Даже утре потегляме.

Аз си поръчах сега някаква минерална слънцезащита за лице, била подходяща и по време на бременност уж, поне една инфлуенсърка каза, че я използвала през цялата си бременност. Отделно СС кремът, който използвам е с 50 фактор също.
За тяло ще отида да си взема нещо също, че и аз обмислям да си полежа малко на шезлонга поне.
Иначе и аз обмислям вече другия месец да съобщя, понеже следващите седмици ще си работя от вкъщи и няма да ме виждат много

# 61
  • София
miaa7, коя е тази слънцезащита, би ли споделила? Може и инфлуенсърката де, че аз на повечето им нямам вяра. 😀

# 62
miaa7, коя е тази слънцезащита, би ли споделила? Може и инфлуенсърката де, че аз на повечето им нямам вяра. 😀

Още не съм я пробвала и не мога да дам отзиви. И състава не съм гледала, защото в сайта не пишеше. Направо качвам скрийншота, който си направих, на него се вижда и инфлуенсърката 😅

# 63
Здравейте, 17гс. Вчера бях на зумба, добре си потанцувах. Обаче на единият ми крак ми се появиха леко болезнени капилярчета на свивката отзад. С тия вени усещам, че ще си имам проблеми, не знам какви превантивни мерки да взема.
Имам си коремче и вече се зачудвам как ще се навеждам до земята и свивам да си вържа обувките.

# 64
Ние опънахме басейна на двора, нямам търпение да се напълни и да се стопли водата Nature Sunny

# 65
Здравейте и от мен. Аз отдавна до нося широки прохладни панталони, дънките с ципове отдавна ги спрях, както и дълги полис висока талия с маратонки и от тениската горе ме се забелязвам още. Обаче тази сутрин на огледалото в банята се уплаших от петна по лицето. Бях като тинейджър, който вечерта си е стискал пъпките. Намазах се със слънцезащитен крем на Woodenspoon  натурален със семки от малина и си ходя бяла като гейша и не ми пука. Аз неглижирах слънцето, но вече ще бъда по-внимателна.

# 66
Момичета сега се връщам от прегледа. На 90% девойка 🥰🎊🎀💖
Направо място не мога да си намеря от кеф. Първото ми дете е момченце 🎊

# 67
Привет, някой да ползва кремове за (превенция на) разширени вени? Днес на профилактичните прегледи интернистът ме посъветва да си взема някакъв, но не каза конкретен модел. Ще попитам разбира се и АГ, но ако някой тук ползва нещо такова ще ми е от полза Simple Smile Аз имам вече на единия крак- след първата бременност, и знам, че кремовете няма да помогнат за подобряване на състоянието, но поне да не се влошава значително...

# 68
Привет, някой да ползва кремове за (превенция на) разширени вени? Днес на профилактичните прегледи интернистът ме посъветва да си взема някакъв, но не каза конкретен модел. Ще попитам разбира се и АГ, но ако някой тук ползва нещо такова ще ми е от полза Simple Smile Аз имам вече на единия крак- след първата бременност, и знам, че кремовете няма да помогнат за подобряване на състоянието, но поне да не се влошава значително...

Аз смятам да пробвам крема за разширени вени на ИнаКозметикс, български са, натурална козметика.
Не съм ги ползвала досега и не правя реклама.
Спрях се на тях, защото пише, че са подходящи за бременни.
Ако друга дама вече ги е ползвала, нека да сподели.

# 69
Аз вече я имам линията на корема ми. Даже мога да се похваля, че вече усещам бебка. Heartpulse На едно и също място се усеща да рита, особено като съм по гръб.(няма как да са червата, защото е отляво на едно и също място) Като си хапна сладичко и легна по гръб тогава е по-буйна. Sweat Smile  Аз съм в 16+5г.с. Ние също мислим да ходим на море, като съм си запазила за нашето Черноморие за началото на юли месец. Не съм говорила още с моето АГ дали е съгласна. Надявам се да няма проблем. След ин витро съм и всеки месец си пътуваме на прегледи до Плевен и мисля, че няма да има проблем. Даже до София пътувах с нейно разрешение и нямах проблем.
Вярно е затихнала.

На други момичета появи ли ви се една тъмна лентичка на корема през пъпа? Аз я забелязах вече и в приложението ми точно за тази седмица (17-та) пишеше, че е често срещана

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 09:41 от roscheto

# 70
С кола изобщо не е драма, особено, ако бременността е спокойна. Ще спирате повечко, ще си почиваш, ако трябва и отзад може да си полегнеш. Аз като знам как си летят и със самолет без проблем повечето жени, дори не се замислят като нас 🤪 да си изкарате супер!
Ние сме в Родопите този уикенд на почивка, това ми беше най-дългото пътуване, откакто разбрах за бременността и мина перфектно без никакви драми, та, май сега ще почнем по-честичко да излизаме извън града.

# 71
Здравейте, изследванията които АГ ми пуска се изследва хемоглобин, но не и отделно желязо. Сами ли си пускате желязото? Възможно ли е хемоглобина да ми е в норма, но реално желязото да ми е ниско?

# 72
Здравейте, изследванията които АГ ми пуска се изследва хемоглобин, но не и отделно желязо. Сами ли си пускате желязото? Възможно ли е хемоглобина да ми е в норма, но реално желязото да ми е ниско?

Моето АГ вече втори път ми пуска.
Ако не ти назначава, пусни си.
При мен желязото беше към долна граница, но в норма, но хемоглобинът е нисък.

# 73
При мен хемоглобинът е в норма, дори висок, но желязото ми беше малко ниско. Не съм го изследвала, преценявах по това, че ми причерняваше, когато се изправя рязко. Пих билкова кръв 3 дни и се оправих. Скоро мисля да пусна изследване на витамини, че пия доста неща по своя преценка и да сверя часовника Wink

# 74
Момичета, от скоро имам проблем със съня, все едно на мозъка ми не му се спи 😳, е да ама тялото е изморено.😂 С триста зора заспивам, към 2-3 посред нощ се будя и край. Почва се едно въртене наляво-надясно, истински ужас. Сутрин ставам рано, кафе не пия, и пак не мога да спя. Някой друг с подобен проблем? Пречи ми тази липса на сън, изгледах всички сезони на Двама мъже и половина. 😀

Общи условия

Активация на акаунт