Термин Ноември 2024 - 2 тема

• 42 040
  • 871
  •   1
Отговори
# 855
Биозин мама спасява много положението 😀 аз започнах от месец да го приемам пак, точно заради наближаването на есента. ММ седнал да чете за биозина и ако тръгна нещо да кихна или да се задавя тича да ми носи блистера 🤣🤣🤣 много ни пазят тия мъже.

Много се радвам, че за сега всичко е спокойно с шийката, Мис, дай боже така да си остане.
Аз мисля в петък да подпитам АГ да ми каже при мен какво е положението също.

Оо, вие сте вече много напред, момичета🥰 на мен изобщо не ми се работи, искам да си ходя на разходки и да си чета книги, но имам още две седмици, първо ще изляза в отпуск, а после мисля да взема 10 дни болничен от АГ, той без това постоянно ме пита дали искам, и то реално ще стане време за излизането в болничен преди термин.
Много е възможно да е тази вена кава, аз сякаш не усещам да ми влияе така, но пък миналия месец ходих малко на козметик, да се почувствам човек и щях да умра от болки в кръста заради лежането по груб на кушетката, а уж беше мекичко и имаше и одеялце, просто бях изцяло в право положение, а всичко вече си натежава на гръбнака, мислех по едно време да и казвам да спира каквото прави и да ме пусне да стана, защото не издържах от дискомфорта вече.

Пазете се, момичета, почивайте си повече иии си правете доста разходки, в последните месеци това е най-важно ❤

# 856
На мен ми взеха по в26 седмица, защото имах съмнение за бактерия(платих си),  но ми казаха, че в 34 пак ще ми вземат вече по ЖК.
ParaSiempre радвам се, че всичко върви както трябва 😊
Моята 3та ФМ също ще бъде в 30г.с. на 11.09. и я чакам с нетърпение да видя моята бебка и да имам още снимчици.
slanchogledka^  Аз също съм  болна от миналата седмица. 🤧 Първо започна с дразнене в гърлото. После започнаха и сополки и лека температура до 37, 8. Много се изплаших, но пих парацетамол и с оцет и вода смъквах температурата. После продължи с кашлица, поради храчки и слава богу сега останаха само храчките. Аз от тях трудно се измъквам, но сега поне съм добре. Ох, дано повече не се разбаляваме! Ще пия и аз бижзин мама, че да изградя имунитет за есента.

# 857
Момичета имали ли сте лека болка като в яйчника нещо на моменти усещам, отдясно то болка силно казано като разпъване, по-скоро. Като пипна не е твърдо или да се втвърдява, просто е само от едната страна не знам дали нещо не притиска бебето и затова. Бях спряла магнерот-а сега си го почнах пак че и крампите се върнаха…

# 858
  • София
И мен напоследък ме приболва долу вдясно като се завъртам през нощта на тази страна, мислех и аз дали бебето не притиска яйчника, те какво ли не почват да притискат де. 😀

# 859
И аз усещам при обръщане, но не ниско долу, а странично някак и си мисля, че мускулите вече са опънати, органи се притискат .. нормално ми се струва
И мен напоследък ме приболва долу вдясно като се завъртам през нощта на тази страна, мислех и аз дали бебето не притиска яйчника, те какво ли не почват да притискат де. 😀

# 860
Момичета, а как усещате бебетата.
В 29+2 съм, предишната седмица имах чувството, че ще ме избуши, буквално. Сега от няколко дни пак я усещам, но много по-леко. Понякога даже побутвам, за да усетя нещо и гледам да не се филмирам....ама...
Възможно е да се е въртяла и намествала преди, спомням си с баткото също имах такова притеснения след 7-ми месец, даже два пъти съм ходила извънредно на преглед.

# 861
Аз си държа в хладилника по една бутилка студена вода, като искам бебето да се размърда си пия от нея по малко и винаги работи този трик, беше ми казан от моя роднина - акушерка Grinning

# 862
  • София
Добро утро, някой беше писал, че е време да пишем хубави новини, хареса ми. Вчера бях на преглед, вече не финала на 6-и месец, и вече е 1.042 кг. И засега всичко е наред с двамата.
Мия, радвам се че при теб положението е по-оптимистично.
Съжалявам за болните, то лошото е че при болест основно се страда и чака да мине, не може да се пие почти нищо. Аз съм на Биознин мама от началото на юни.
Относно движенията, моят много рита, особено като лежа по гръб. Вчера и по време на ехографа като мръднеше лекарката виждах как ми мърда корема.

Аз си държа в хладилника по една бутилка студена вода, като искам бебето да се размърда си пия от нея по малко и винаги работи този трик, беше ми казан от моя роднина - акушерка Grinning
При мен работи така климатика Laughing, явно го мрази повече и от мен

# 863
И при мен нещо вчера по-малко риташе през деня, но пък нощес ми разказва играта, при тях нали е обърнат режима, надявам се като се роди само да не е така😂 аз пак не усещам чак толкова силно ритниците, нали съм с предна плацента, но въпреки това си се усещат все по-осезаемо. Забелязах, че и при мен като легна по гръб повече се раздвижва, определено ще пробвам трика със студената вода, въпреки че не обичам да пия такава, но ми стана интересно.

Сякаш от време на време ме наболява и мен отдясно, но по-скоро, ако нещо легна неудобно. Два пъти ми се случи досега.

Venuan, благодаря ти, надявам се наистина всичко да върви спокойно и при мен и при всички ви. Само да сме добре с бебоците.

Между другото ние сме готови с бебешките неща и стаята, стана ми едно такова уютно и мило, започнах да си гнездя, сега ми остава да накупя разни органайзери и да изпера, изгладя комплектчетата, които купих, не са много, но ми бяха харесали няколко. Иии вече като наближи раждането трябва да и навзема дрехи за новородено😅

# 864
При мен ден с ден не си прилича. Някой път е много активна, друг път въобще. Особено докато работя хич я няма. Като не я усещам дълго време вкъщи, викам таткото, е усеща си го това дете и се почва едно мятане.😀 Това ми е проверката на мен. 😂

Иначе вчера бях аз на ЖК, госпожицата е вече кило и половина, все така седалищно разположена. Дупето ѝ е в таза ми, краката са напречно разположени, и главата е под ребрата. Чудна поза просто.

# 865
  • София
По повод гнезденето да ви разсмея. Мен хич ме няма в домакинските неща, и като цяло съм разхвърляна. Та една вечер разправям на мъжа ми как бременните накрая на бременността почват да гнездят, да чистят, подреждат. И той само ме изгледа и каза "И да го видя, няма да повярвам".
Макар че вече имам доста прижелно подредени бебешки неща, повечето от сестра ми и малко, които съм купила.

# 866
Привет, в Лидъл има от днес бебешки панталонки и някои други неща- ходих да ги видя, харесаха ми и като качество и като цветове. Взех си и клин за бременни, не е кой знае колко фантастичен, но ще свърши работа поне за редовните разходки и упражнениея Simple Smile

# 867
  • София
И аз взех 4 от бебешките панталонки 😀 Много са симпатични, но уви, клиновете в 11:00 вече бяха мираж 😀

Също, от графата “суета”, днес инкасирах първата си стрия 🥲 На лявата гърда е, аз бях и позанемарила мазането в тея жеги де, но сега се връщам с пълна сила. Не че има голямо значение май, стриите са генетични, майка ми е нацепена жестоко по корема, та каквото стане. 😀

# 868
Здравейте,
Чудя се след като се изперат новите дрешки (пък и след това всички бебешки дрешки) с бебешки/чист прах сушилнята дали заменя гладенето като температура. Все пак тези дрехи се гладят, за да се убият летливи и какви ли не нещо, не за да няма гънки. Защото да си призная отдавна съм загубила навика да гладя дрехи, освен нещо наистина намачкани след сушилнята или специално.

# 869
Ами то в сушилнята не е ли достатъчна температурата?

Общи условия

Активация на акаунт