Термин Ноември 2024 - 2 тема

• 39 362
  • 871
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Аз за скъпите ванички мисля,че може да се търси и стойка втора употреба, в ОЛХ сигурно има.

Момичета вана на shnuggle дали е съвместима с някоя по-бюджетна стойка? Техните са по-скъпи и от самата вана.

# 841
Ние взехме tutis uno 5+ от Айко на промоция. Много сме доволни, лесно се сгъва, и двата коша са много широки, което ни наклони към нея. И двата коша се въртят както към нас, така и напред.

# 842
Аз искам да ви попитам за нещо друго - някой да е попадал на тази кошара?

https://www.ozone.bg/product/kikkaboo-koshara-nanna-mint-wood-2020/

На нас ни я подариха едни приятели същата цвят мента. Супер е за първите месеци, отделно си купихме голяма кошара за детската стая от айко.
А за ваничка взехме ето тази със стойка от галикс, аз държах да има отичане, повечето в айко нямаха такова https://baby.galix.bg/tega-baby-anatomichna-vana-tg-011-8758
Имаме и ергономична подложка пак подарък и аз поръчах и една мека такава от тему. https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&pic_h=375&pic_w=375&ref … UKDC2JRCN2BJCX56Y

# 843
Здравейте,
в момента съм в дългия процес на мислене над количка. Иксма да попитам някой поръчвал ли си е от Babymatters?
Знам че се намира в Румъния, но на сайта няма много информация за доставка - колко дни, сума и тн. Като цяло количката, която съм харесала я има и тук, но е с 300лв по-скъпа и затова много се чудя как да постъпя.
Благодаря.

Да не е Anex?

Аз се колебая между две - Nuna и Anex. И двете са с 300лв по-евтини там...

# 844
Здравейте,
в момента съм в дългия процес на мислене над количка. Иксма да попитам някой поръчвал ли си е от Babymatters?
Знам че се намира в Румъния, но на сайта няма много информация за доставка - колко дни, сума и тн. Като цяло количката, която съм харесала я има и тук, но е с 300лв по-скъпа и затова много се чудя как да постъпя.
Благодаря.

Да не е Anex?

Здравейте! И аз съм в същото положение, харесала съм количка Анекс от там и се чудя дали да я поръчам. Моля ако разберете нещо за сайта да споделите.

# 845
Здравейте! Изследваха ли ви вече влагалищен секрет?

# 846
  • София
На мен в началото към 9-та седмица ми взеха и сега на следващия преглед ще ми вземат пак. (32-ра седмица)

Днес минах и последната фетална, момичета. Всичко е супер с бебока и мен, беше много хубав преглед, макар и лицето му да бе завряно в плацентата и с това да угасна и последния ни шанс за хубава 4Д снимка, но нищо, другото е по-важно 😀

Хайде, чакам ви и вас с хубави, последни фетални идните седмици 🥰

Утре съм 30+0, направо ми е нереално колко малко остава още…

# 847
На мен ми взеха като се записах за ЖК в 12-13 седмица май бях тогава. Сега в третия триместър ще взимат пак, но може би след 30 седмица, в четвъртък ще влизам с 27ма(времето лети)

Parasiempre, много се радвам, че всичко е наред с вас двамата! Още малко остава ❤

Аз в петък съм на преглед, АГ, при което ходя обича да прави снимки на бебоците и се надявам да си ми направи една хубава фотосесия пак. Другия месец си чакам и аз с нетърпение феталната 🥰

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 05:39 от miaa7

# 848
Момичета, аз от петък съм болна. Гърло (вече поотмина) и хрема. ММ е паникьосан, притеснен, по 1000 пъти на ден ме пита как съм и се суети около мен. Пия чай, смуча Стрепсилс, и пръскам капки с морска сол на домашен режим. Нямам други оплаквания и след консултация с АГ и личен лекар, това минимално лечение ми е разрешено за момента и гд ме оправя. НО днес се събудих от сухо гърло и ми се кашля, от гърлото, не от бронхите. Тъпа работа, тъкмо влезнах в 28ма гс и си казах "Ето, всичко е наред, почти не остана"....

# 849
Слънчогледка, не се притеснявай, ще мине и това, важното е да няма висока температура, на мен за гърлото и кашлицата много ми помага мед със сода, можеш да пробваш, пиеш ли и биозин мама?
Отделно и лимон изстискан с мед също добре ми се отразява.
Аз за сега държа фронта с настинките, от другия месец ще огранича още повече ходенето в офиса и виждането с много хора, че си идват вирусните месеци 😅 но пък бях болна седмицата след като разбрахме, че съм бременна, щях да полудея от притеснение да не стане нещо, та ви разбирам много добре…

# 850
Момичета, радвам се, че всичко върви добре при вас.

Слънчогледка, не се притеснявай, ще мине Hug

Аз също да дам отчет от последните дни. На предпоследната ЖК юли месец ми взимаха секрет, миналия вторник пак ми взеха, за да видим дали всичко е наред преди слагане на песара. Вчера бях с нагласа да се слага, но първо ми измери шийката и за щастие на всички се оказа, че малко се е увеличила и за сега няма да го слагаме. Да, все още е по-къса отколкото трябва, но е важно, че не се е скъсила и терапията си върши работата. На редовна ЖК съм на 16-ти. Blush Общо взето ще следим положението, но силно ми препоръча да си взема колан за бременни, тъй като поседя ли малко на крак и започват доста гадни болки в кръста и ниско долу. Обясни ми го, защото съм слаба и заради това усещането е толкова усилено. Някой да използва колан и да има препоръки от кой е доволна. Тя единствено ми каза да не налитам на някой супер скъп.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 08:59 от _Miss_

# 851
Не пия биозин мама, сега го почнах.
Мис, за колана знам, че много помага, на една приятелка в 8ми месец и ставае много тежко от корема и почваше да и се вие свят, колана много и помогна. Нейния даже май беше от амазон някакъв ще я питам и ще едитна за препоръка.

# 852
  • София
_Miss_, страхотни новини за шийката! 🍀

slanchogledka^, снощи и аз щях да ти пиша за Биозин, на последния преглед ЖК следящата ми каза да го почвам профилактично до раждане, защото имало вече много вируси и т.н. Иначе аз бях болна 5 дни след трансфера ми (ние сме инвитво), със зверска кашлица, бях сигурна, че ще изкашлям ембриона 😀 После се разболях в 20-та седмица и то в чужбина, така че те разбирам, но не се притеснявайте с ММ, държеливи са мъниците много🙂❤

# 853
И аз се разболях малко след като разбрах, че съм бременна, явно при всички ни е било така. Ама то март-април, цяло чудо е да не се разболее човек. Тогава се оправих и аз с биозин мама, физиологичен разтвор и много сън. Всичко ще е наред с бебчо, Слънчогледка, бързо да минава! 🤗
На мен тази седмица ми е последна на работа, не че правя нещо съществено 😀 колегите ме отменят тотално, но почва да си ми тежи, не мога да прекарвам много време седнала, че ми прилошава чак. Явно нещо се притиска и някой път е ад. Иначе в понеделник съм на последната ФМ, надявам се и аз на хубава снимка, че предния път бебата беше с краката и ръцете пред лицето. Нищо не видяхме почти, само нослето. 😀

Хайде, дано да пълним темата само с хубави новини до края! 🤗

# 854
  • София
Onirique, сигурно вена кава притискаш, аз вчера на ФМ пак започнах да забелвам очите по едно време заради нея 😀 Та ми носеха и слагаха възглавници зад гърба и прегледът приключи в почти седнало положение…

Общи условия

Активация на акаунт