Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за ниско кръвно налягане по време на бременност?
Какви са препоръките за коремна болка и главоболие по време на бременност?
Какви са препоръките за пътуване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за ниско кръвно налягане по време на бременност?
Ниското кръвно налягане по време на бременност може да причини неприятни симптоми като замаяност, главоболие и умора. Препоръчително е да се консултирате с лекар, който да наблюдава състоянието ви и да предложи подходящи мерки. Важно е да избягвате дълги периоди на стоене или седене, да пиете достатъчно течности, да избягвате горещи вани или душове и внезапни промени в позицията. Също така се препоръчва избягване на продължително излагане на високи температури и носене на подходящи обувки за подпомагане на циркулацията.
-
Какви са препоръките за коремна болка и главоболие по време на бременност?
Коремната болка и главоболието по време на бременност са често срещани симптоми. Важно е да се консултирате с лекар, за да установите причината за болката и да предложите подходящи мерки за облекчаване. Обикновено се препоръчва почивка, избягване на стреса, хидратация, здравословно хранене и избягване на лекарства без консултация с лекар.
-
Какви са препоръките за пътуване по време на бременност?
Пътуването по време на бременност изисква специални предпазни мерки. Важно е да се консултирате с лекар преди пътуването, особено ако става въпрос за дълги разстояния или в чужбина. Обикновено се препоръчва да се избягва пътуването в края на бременността, когато рисковете са по-големи. Важно е да правите чести почивки по време на дълги пътувания, носете предпазни колани и избягвайте излагане на големи температурни разлики.
-
Какви са препоръките за мазане по време на бременност и какви са опитните лосиони за тяло за други бременни жени?
-
Какви са препоръките за усещането на бебето по време на бременност?
.Добре,че не ми се "лепи",че сигурно щях да гоня 60-те кила
.
.Казват,че при втора бременност по-рано ставала тая работа,но аз още не съм го усетила.Дани също късно го усетих.Някъде към 20 седмица май беше
.
. 
Аз по принцип май съм склонна към образуване на стрии защото имам по дупето от пубертета, но сега се наблюдавам и засега нови нямам. Гърдите също не си ги мажа. Гадно ми е от това олио. Може да си взема от крема на Дева.

на малките бебоци в тумбалоци

. Какво ми стана не знам, защо така реагирах, може би щото беше много директен, а и жената като го сряза така и аз
Направо нямам думи да изразя възмущението си - в 21-ви век! Аз повече в тази лаборатория изследвания няма да правя. Даже мисля да повторя стерилната урина, че то човек се зачудва да им има ли доверие на тия от ... е няма такава ера просто.
!
пък на мен вече офталмолог ми е казвал, че задължително трябва да съм секцио и ми е адски нервно сега
. Но все пак мисля да изискам от АГ-то още едно направление за друга лаборатория, защото нещо доверието в тази ми спадна до абсолютния минимум след това професионално представяне на информацията ... Но грешката си е абсолютно моя. Чудя се само дали може да имат нещо общо тези бактерии с гъбичките дето са ме нападнали - кандидозата гадна.