АВГУСТ бебче ще ми донесе и минали тревоги ще отнесе

• 12 331
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • ГОре на черешата...

Ако положението е тежко, вземи си от тези свещички. Не са много евтини-10лв за 6бр, но бързо действат.

Не, засега се справям с този вид хранене. Ето, днес свърших работа в 00  Embarassed и засега нямам никакви болки. Обаче още не съм обядвала...

# 136
tiamia, благодаря ти за хубавите думи. Мисля, че всички "татковци" трябва да са съпричастни към бременноста Laughing все пак тези неща са най-малкото, което може да се направи. Направо си е нищо в сравнение с това което бременната жена изживява. В моите очи вие поемате всички неприятности в иначе най-прекрасното нещо на света.
Иначе по отношение на болките и теченията наистина в повечето случаи явно е нормално. И на нас ни обясни докторката,че било нормално - нарастване на матката и пропускане на секрети. Пък доколкото разбирам на тоя етап не може да се проверява. Нашата докторка каза че можело чак след пети месец да провери на какво се дължи течението и да се третира.

# 137
mimsat искам да те попитам  коя е  лабораторията в която  си правила изследванията и не си доволна, защото мен в една лаборатория ми бяха объркали изследванията за кръвна захар. Та питам да не се окаже пак същата лаборатория. Можеш да пишеш на Л.С, ако не исках да излиза публично достояние.

# 138
  • Ланкър, планините Овнерог
mimsat ..... в една лаборатория ми бяха объркали изследванията за кръвна захар. ....

На мен ми объркаха кръвната захар, докато раждах. На едната ръка ми бяха включили с-ма с глюкоза, а от другата ми взимаха кръв за изследване и после защо ми била висока кръвната захар.

# 139
  • Пазарджик
Констас, да ти е жив и здрав рожденникът. Много радост да ти носи. Най-безгрижното и щастливо детство да има и да бъде голям помощник на мама и тати август със сестричката  Hug

Сладкишче, не е някаква определена лаборатария - тази, която си е в поликлиниката.
... На едната ръка ми бяха включили с-ма с глюкоза, а от другата ми взимаха кръв за изследване и после защо ми била висока кръвната захар.
#Crazy това в рубриката без коментар може да се сложи!

# 140
  • София
Чеситит рожден ден на малкия Тино! Да е жив и здрав, много весел и игрив и да помага на лято за малката сестричка. 
newsm38  bigdance2  ura

# 141
 Скъпи мами!

За днес ви казвам ЧАО, защото заминавам на туристическата борса!
Приятна вечер! Laughing

# 142
Казвам се Елеонора и термина ми е 12 август , това ми е пьрва бременност и се чуствам така все едно сьм открила нова планета - всичко свьрзано с бебето ме изумява и се радвам на всяко едно ново нещо което научавам за него - понякога не мога да повярвам че вьтре в мен има нещо - какво ти нещо - моето дете !
Досега не се осмелявах да пиша в някой форум , но много ми се иска да се запозная сьс бьдещи майки - особенно от Варна , защото аз по принцип сьм родена и израсла в Русе до в момента в който реших да си пробвам кьсмета в чужбина и отидох да работя на кораб - така ми се искаше да видя света ! Беше страхотно , всеки ден виждаш и научаваш нови неща и срещаш толкова нови и различни хора - там срещнах и приятеля си , а той е от Варна и един ден просто решихме че трябва да спрем и да започнем да да градим нашето общо бьдеще тук , в Бьлгария , защото само когато загубиш нещо откриваш колко е хубаво и колко ти липсва !
От две години живеем заедно тук вьв Варна и много бих била щастлива да мога да споделям това което ни се случва - защото само хора който са го преживели или още по хубаво - сега го преживяват осьзнават че няма нещо по велико от това и всяка една частица , всеки един момент, всяко едно дребничко нещо свьрзано сьс това сьздание те кара да изпадаш вьв вьзторг ... и да мечтаеш ..
Последния пьт като бях на преглед си направих клипче  докато ме гледаха на ехографа и си го гледам всеки ден - как мьрда и рита - когато го показах на моя приятел той беше изумен  колко е развито и всьщност колко е малко - един човек но вьтре в теб ...
Незнам , може би защото ми е пьрва бременност и почти не сьм качила килограми - имам малко коремче , но не си личи като сьм с дрехи и идеята за това човече вьтре в мен ме кара да се чуствам най щастливия човек на света - това е чудо !
Нямам тьрпение да отида на 1 март на 4Д и да разбера пола му и да го видя - ще ми направят и диск и ще мога да го покажа на всички мой приятели и познати и да го кача в сайта си - за да разберат всички който ме познават колко сьм щастлива ...
Сега разбирам жените преди които са ми казвали че няма поважно на света от детето ти и че то е смисьльт на живота ти !
Поздрави на всички щастливи жени , който се усмихват сами при мисьлта за детето в тях ...

www.myspace.com/norka_sun

# 143
  • София
Здравейте.
Констанс,да ти е жив и здрав рожденника bdbaloni.
Фолиевата к-на,мисля да я пия до края на февруари,а после да наблягам на плодовете.Витамини няма да пия Stop.
Калкулатора,ми показа,че бебето ще го усетя чак на 13.03 hahaha.Много далече ми се вижда.Иначе термина правилно ми го изчисли.
Да ви успокоя за момента, до 5 месец килца почти не се качват, но след това Weary, но нали е в името на бебето. Не трябва да се плашим Simple Smile

Е,аз не съм от тези дето не качват.Килата са ми малко,ама си ги имам вече Joy.
Добре дошли на новите мамчета Hug.
Норка,и аз копнея по-бързо да се завърна в Родината,защото много ми лисва.

# 144
Върнах се гинеколожката и за кафявото зацапване ми изписа Утрогестан,защото плацентата ми била рехава.Иначе видяхме бебето всичко е нормално с него ,порастнало е и не спираше да шава.Сега вече съм спокойна и радостна.Благодаря на момичетата ,които писаха ,че са имали и те такъв проблем.   Hug

# 145
толкова мами пишат как са видели бебето си на ефографа, снимали са го или пък са им дали снимка. само в бургас ли не го правят?! аз съм с втора бременност и досега никой не си е направил труда да ми го покаже или снима, а ако поискам - ми ето това му е главата, това е еди-какво си. добре е не се притеснявай. хайде готово.

някой знае ли нещо за д-р томова от софия? прави пренатална диагностика. записах си час за преглед след 1 месец. доста е скъп но ми се иска да ме прегледа някой професионалист. аз съм почти на 34 и така за всеки случай.. чух и за д-р мазнейкова че била добра.

# 146
  • Ланкър, планините Овнерог
tiamia, и аз имам час при Томова за 12.03, когато ще съм към 20г.с.. За нея съм чувала само добри отзиви, докато за Мазнейкова лошите преобладават.

# 147
tiamia , в св софия ти дават снимка. но , както вече май писах - абсолютно нищичко не различавам нито на снимката, нито на самия ехограф докато ме гледаха. докато на частният прием всичко си се вижда много ясно

# 148
здравейте, мили августинки!  Hug

Констанс, честит ти рожденик! да ти е жив и здрав и много да те слушка, особено покрай появата на сестричката  Grinning

честито на онези, които вече знаят пола  на бебето! аз следващата седмица съм на ФМ при Томова и много се надявам да се покаже какво е човечето, което от около седмица вече ритка!!!!  Grinning Laughing Grinning бях забравила какво неописуемо чувство на радост ме обхаща, когато усетя живота в себе си! приказно е и вече всеки ден си го усещам и винаги се усмихвам, дори несъзнателно.

иначе, малко се позагубих, но все бях заета около дребния и любимия + ниско кръвно и ужасно главоболие (а на бременния ми мозък му трябваха няколко дена, за да включи, че за ниско кръвно става дума  ooooh!). Освен това се сдобих с омразните гъбки и сега се лекувам. Вчера ходих да дам кръв за БХС и следващата седмица очаквам резултатите. Бебче е добре, мърдолка си, расте си, както и аз  Embarassed Вече съм +2 кг, с тенденция към +3, но се опитвам да се озаптя!!! мажа се веднъж дневно с кремче против стрии по корема (досега на Мустела, но свършва и следващият е на Галеник) и на хълбоците, а бедрата - само с лосион за тяло, за овлажняване. май това са новините при мен.

добре дошли на новите ни мами!!!  Hug дано ви е приятно в нашата бъбрива компания!
бъдете здрави и само хубави новини да носите!!!  Grinning

# 149
Привет и от мен  bouquet
Честит Рожден ден на Константин! Нека има безгрижно детство и да бъде най-добрия батко  bouquet

Привет на новите мами!
толкова мами пишат как са видели бебето си на ефографа, снимали са го или пък са им дали снимка. само в бургас ли не го правят?!

Е, как бе мила, дават почти навсякъде. Аз имам снимки от всички прегледи досега(от различни лекари), ще стигнат за албум.Но Херелина е права, че снимките от ЖК не струват, на частно даже чакат да се усмихне, за да го щракнат Mr. Green

В понеделник ще давам кръв за общ белтък. Доки не ми хареса опалесценцията.

Общи условия

Активация на акаунт