АВГУСТ бебче ще ми донесе и минали тревоги ще отнесе

• 12 331
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • ГОре на черешата...
Честит първи рожден ден, Константин! Бъди много здрав, засмян и игрив!

# 121
констанц, честит ти рожденник!   Gift newsm59 да ти е жив и здрав и само да те радва !  и весело празнуване ura

# 122
Ilyova dobre do6la pri nas i 4estito sa dvoiniq bonus kum va6eto semeistvo.Jelaq ti leka bremennost Heart Eyes

Az bqh minalata sedmica na videozon i se okaza, 4e bebo e s 3 sm po-golqmo ot normalnoto za tazi sedmica i e mnogo palavo.Lekarkata be6e mnogo 6tastliva Grinning, a az oooooo6te pove4e.Sled tova trugnahme da si putyvame za Sandanski malko na po4ivka, i v kolata kato vze da mi se obru6ta korema, re6ih, 4e e kontrakciq, nakarah i miloto da pipne, da ne bi da si vuobrazqvam, a to bilo bebo-sigyrno ne my haresva kolata, i poneje sme po-golemi se okaza, 4e go yse6tam ot po-rano :35:Tova e nai-strahotnoto ne6to koeto mi se e sly4valo do sega.

Съжалявам, че писах на латиница, ама късно се усетих и ме домързя да сменя шрифта.Целувки на всички Heart Eyes

# 123
  baloniЧЕСТИТ РОЖДЕННИК КОНСТАНС, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА ТЕ РАДВА И ДА ПОМАГА ЗА СЕСТРИЧКАТА   baloni 

bdbaloni

# 124
ilyova ,добре дошла при нас! Сигурно е страшно вълнуващо да чакаш близначета  Hug Ти си май единствената мама при нас, която чака 2 бебчета. Желая ти лека бременност и здрави бебчета!

Момичета, аз вчера с емотах по задачки из центъра на Милано и доста похапнах от разни любими неща. Ядох картофки от Макдоналдс, Крипси май бекон пак оттам / въпреки, че тук сме по-големи фенове на Бъргър Кинг, а не на МакДоналдс/, после си купих фокача със сирена и едно сладко. Лелеее, направо съм за убиване. Ама вечерта ядох само таратор и нищо не съм качила  Party  Иначе, аз засега съм + 1 кг все още. Надявам се да не започна рязко качване, че като знам как се слага накрая ....  ooooh!

# 125
Констанс, честит рожденик! Да ти е здрав и да ви носи само поводи за радост!

# 126
  • Ланкър, планините Овнерог
Тино, ЧРД! Пожелавам ти много весели игри, а след август, много лудории с твоята сестричка!

mari_eta, известно време нищо не помагаше. АГ-то ми изписа свещички, които са много подходящи за бременни-"Eva-q". Сега от известно време не ми се налага да ги ползвам. Ям много кивита, пия мляко, ям супи-все неща, по които не си падам, но вършат някаква работа.

# 127
  • ГОре на черешата...
Гита Ог - благодаря за отговора. И аз промених храненето си, също пия мляко, ям пълнозърнест хляб, круши. А болките от това ли са Rolling Eyes? И преминаха ли?

# 128
Гита Ог - благодаря за отговора. И аз промених храненето си, също пия мляко, ям пълнозърнест хляб, круши. А болките от това ли са Rolling Eyes? И преминаха ли?

При мен се оказаха от това. Още на прегледа се видя на ехографа, че дебелото черво ми е пълно и притиска матката. А и болката при прегледа беше още по-ужасна, като ме натисна лекарката. Сега съм по-добре, но пък си имам постоянно леки контракции и вече мога да стана рекламно лице на Нош-па.

# 129
Честити рожденник Констанс!!!! Много щастливо детство, изпълнено с безгрижни игри!!!!   newsm59 newsm38  bigdance2

И аз имам такъв проблем и също се опитвам засега да го решавам само с включване на такива храни в менюто. Миналия път не помогна и си бях на чайове и дуфалак постоянно.

# 130
  • ГОре на черешата...
Ох, в понеделник на прегледа ще я накарам да ми огледа и червата, защото много се притеснявам Confused...обаче тези болки отстрани и мнооого ниско долу, зад срамната кост, с това ги свързвам -  пълните черва и пикочен мехур притискат матката. През нощта и сутрин до обед нищо ми няма и като се наям...не са силни, нищо не пия, но определено е неприятно...отивам да си купя още киви и сушени сливи.

# 131
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ КОНСТАНТИН!  party023
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНННИК, КОНСТАНС!
ДА ТИ Е ЗДРАВ, МНОГО ДА ТЕ РАДВА И ДА БЪДЕ ПОСЛУШНО ДЕТЕ! hbday

Здравейте , отново мамчета!
Прочетох набързо това, което сте успели да изпишете за няколко часа!
Да ви успокоя за момента, до 5 месец килца почти не се качват, но след това Weary, но нали е в името на бебето. Не трябва да се плашим Simple Smile

# 132
Да ви питам, че от два дена го мисля. Трябва да си взема някакви витамини, но не знам какви. Вие пиете ли и какви? Предполагам, че Центрум са най-добрите, но искам нещо по-евтино. Да не са на Хип, защото ми е ужасно това сокче.

Ейййй, inedica, четеш ми мислите. Докато напиша какво искам да питам, и ти се включи.....

С предната бременност пиех Матерна и качих 35кг. И аз бях чула, че от нея се пълнее и досега не пиех нищо, но като гледам, пак си качвам стабилно.

Здрасти Гита Ог,
Аз ти препоръчвам Pre-Natal на фирмата Jamison. Опаковката е от 100 таблетки и струва около 40.00лв. Аз ги пия от 1 месец  и съм доволна. В тях има всичко необходимо за нармалното развитие на бебчо.

Лек ден   bouquet

# 133
efq, какво съкровище си ти! не мога и да си помисля мъжът ми да направи нещо такова за мен. еех какви мъже има в софия... Simple Smile ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!! мъж на място си ти!
du6anka, и аз изпитвам някакво неудобство от корема си. много го исках, напълно си е естествено и въпреки това се смущавам от него. харесвам когато другите се обличат готино дори и като им личи, а аз се чувствам безформена. винаги съм изглеждала мн добре и сега капризнича като не мога да вляза в това и онова.

с първото ми дете почувствах бебчо точно 4 месеца след зачеването, чувството беше като леко бълбукане в корема ми, много нежно пърхане, мммммм!

djeni, аз имах кафяво зацапване първите 3 месеца и контракции през цялото време през първата си бременност. малко инжекции папаверин, малко но-шпа което не пиех мн редовно, полежаване първите 3 месеца и после всичко беше ок. не се притеснявай, ако се налага полежи си малко - сега ти се е паднало. но непременно се консултирай с гинеколог!

# 134

Ако положението е тежко, вземи си от тези свещички. Не са много евтини-10лв за 6бр, но бързо действат.

pivanov ,какво не се качва-я, ела да ме видиш как "не качвам'...
Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт