Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 294
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Аз от 13+1 си смятам, че съм в 4ти месец Sweat Smile така и не ги научих тея месеци. Важното е че започваме да избутваме най-тежкия период Blush
За пазаруването - много ясно, толкова е приятно да си разглеждаш и купуваш неща за бебенцето, да се подготвяш постепенно и като наистина дойдат последните седмици да си спокоен, че си си подготвен Hug

Ох и аз не знам като ме питат кой месец съм, какво да казвам Sweat Smile знам си ги по седмици
То не, че е толкова важно, но 13+0 е първият ден на 14та и е първи ден на 4ти месец.
Първите 2 месеца от тримесечието са с 4 седмици, а последният е с 5.

А спите ли добре да еи питам в тези седмици 13-14-15?

Аз съм 13г.с, през живота си не съм имала такова безсъние 🙅‍♀️
Много гледах колички, но така и не се спрях на марка, ако някой има опит може ли да сподели

# 61
Аз съм си харесала количка cybex balios s lux. Моя приятелка има такава и много ми хареса - лесно се сгъва, лека е, компактна Simple Smile

# 62
Ние сме харесали тази количка: https://9plus.bg/item/Stokke-Xplory-X-Signature-plus-kosh-za-novorodeno/15/11193

Намерихме я в един немски сайт с много голяма отстъпка и се чудим дали сега да я поръчаме за да се възползваме от намалението.

# 63
Ние сме харесали тази количка: https://9plus.bg/item/Stokke-Xplory-X-Signature-plus-kosh-za-novorodeno/15/11193

Намерихме я в един немски сайт с много голяма отстъпка и се чудим дали сега да я поръчаме за да се възползваме от намалението.

Пробвай я първо в магазин. Аз не ги харесвам тези колички, защото са много тромави за дупките по пътя и тротоара…

# 64

Пробвай я първо в магазин. Аз не ги харесвам тези колички, защото са много тромави за дупките по пътя и тротоара…

А как се разбира коя количка не е тромава и вози добре по неравности, тъй като и в магазина няма как да я пробваш на такъв терен, от гумите ли зависи,амортисьори ли, нямам си ни най-малка представа Rolling Eyes ?

# 65
Момичета, какви са тези цени, какви са тези колички за 2000-3000лв. Flushed Flushed Flushed Лудост е за мен!

Аз от 13+1 си смятам, че съм в 4ти месец Sweat Smile така и не ги научих тея месеци. Важното е че започваме да избутваме най-тежкия период Blush
За пазаруването - много ясно, толкова е приятно да си разглеждаш и купуваш неща за бебенцето, да се подготвяш постепенно и като наистина дойдат последните седмици да си спокоен, че си си подготвен Hug

Ох и аз не знам като ме питат кой месец съм, какво да казвам Sweat Smile знам си ги по седмици
То не, че е толкова важно, но 13+0 е първият ден на 14та и е първи ден на 4ти месец.
Първите 2 месеца от тримесечието са с 4 седмици, а последният е с 5.

А спите ли добре да еи питам в тези седмици 13-14-15?
Заспивам лесно, но се будя супер рано 5-6-7ч. нещо омразно за мен. (Заради пълен мехур, което също, никога не ме е будило.)

# 66
Не спя много добре, по-скоро спя добре, но ако се събудя няма заспиване...
Колички преди много гледах аз, бях си харесала Easywalker, но пък близки ми подариха и спестих тази "инвестиция". Мима е, не я харесвам изобщо на външен вид, но пък се движеше добре и толкова много не съм я ползвала, защото до 6тия месец разходките бяха трудни. Сега мисля пак с нея и след няколко месеца пак ще взема Ergobaby metro - с предното бебе много си я обичах и много дълги и приятни разходки е изкарала, мисля пак да заложа на нея. Но не става съвсем за новородено.
Дрешки пак мисля да заложа на гащеризончета с цяло краченце и цип. За сега това съм мислила.
Повече го мисля за повивалник, кошара, какви, къде да ги слагаме, но още ще го помисля Grinning

# 67
  • Варна
Това са нещата ,които съм харесала
Количката е CHIPOLINO Комбинирана АУРА МАКАДАМИЯ,столчето е от същата серия
Леглото е трансформиращо ,става след това за по-голямо дете

# 68
Хехе 2000-3000 е за едно дяти, а за две…🫣🤦🏻♂
Потресаващи са цените, но само се надявам поне да стоят в количка. 😂

За спането: успокоих се. Вече си мислих, че се побърквам. Бяха ми казали, че само първите 12 седмици е тва неспане… 🫣

# 69
  • Хасково
Здравейте феталната мина всичко е наред каза доктора,предполага че ще имаме момиче
Пуснах кръв и урина и бхс. Чакаме резултати вече

# 70
И аз съм се спряла на cybex Simple Smile но мисля като вляза в 7-ми месец тогава да поръчвам количка.
Може би ще почна с по-дребни неща…. Най-много да взема кошчето за колата да не ми се струпват наведнъж. Още не съм сигурна

# 71

Благодаря за съвета! Ще го направя.

За мамчето избрало Чиполино- с първото дете преди 15 години бях с комбинирана на Чиполино и бях много доволна. После взехме лятна отново тяхна.
Относно цените- има колички за 500 и за 5000лв.  и всеки решава какъв избор да направи.
Честито на миналите феталната. 😊

# 72
За тези, които са минали ФМ в Марковс - взимат ли кръв за БХС?

# 73
Ох така е вълнуващо пазаруването.
Аз още на някой не съм казала, та пазара е много напред във времето.
Първият път така бързах всичко да накупя, че накрая последните 45 дни умрях от скука, но за щастие родих на термина си и имах време. И като си помисля какво гледане и т.н. за количка, а първите месеци така отлетяха, че почти нямаше значение.

Само имам много важна препоръка за дрехи и тя е да взимате неща, които се разкопчават опред или имат ципове. Най-голямата ми грешка бяха бодита, които се обличат отгоре. 😁 Може да е имало чевръсти мами, ама аз се измъчих по нощите с това ревящо бебе.

# 74
Ами аз с Благо пазарувах в 9ти месец и беше доста хаос с Емили нямах много , много неща за пазар , на първите шишенца ги взех в 5месец ,а сега взехме количка преди месец просто беше много на оферта .

Общи условия

Активация на акаунт