Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 985
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте ъпдейт от мен вчера бях на преглед 13+4 потвърди се че ще е момиченце вече е 7см. И тежи 70 грама всичко е наред с бебето и вече определено си усещам ритниците вчера споделих и на лекарката и тя ми каза че е нормално за втора бременност особено след като съм усетила и каката доста рано и двата пъти съм с предна плацента. И за цялото тримесечие съм качила само 800гр. За което се радвам😁

# 211

Здравейте излезе ми резултата и от БХСто всшите стойности за Даун как са
При мен казаха че са леко високи,но на ехографа на феталната ми казаха че няма място за притеснение
Бях предупредена за по високи нива на бхсто защото съм на 38 и съм пушач по принцип
Сега дилемата е да правим ли прена тест или да оставим всичко така и да се доверя да ехографското изследване

Не мога да твърдя дали риска е голям или не. Много зависи какво доверие имаш на доктора, извършил феталната. Но все пак и те са хора. Аз лично бих се застраховала с пренатален, ама съм малко паника и не ми пука дали е скъп, ако нещо може да ми подсигури.

# 212
Момичета, тези от вас които имат гъбична инфекция, кога почнахте да поставяте глобули за лечение? Коя седмица? Или ако поставяте прогестерон вагинално чакате да приключите с него първо ли?

# 213
Момичета, тези от вас които имат гъбична инфекция, кога почнахте да поставяте глобули за лечение? Коя седмица? Или ако поставяте прогестерон вагинално чакате да приключите с него първо ли?

След 12-та.

# 214
[quote author=Vesi.K. link=topic=1662449.msg48149613#msg48149613 date=1718090146]
Аз умирам от глад ..яде ми се всичко от към сладката страна Joy ,на феталната доктора каза ,че му се вижда момченце,но като излезе пренаталния ще разберем какво е на 100% ,молим се за момиченце това ни е мечтата !!
Някоя от вас правила ли е пренатален на NATIVA ,праща се в Италия ,за първи път чувам за него
[/quote]

Здравей,
ние правихме Nativa, вторият пакет за 1700лв. Казаха резултати до 10 работни дни, но излезе днес на 7 ден.
Всичко е наред. Ние ще сме с момче/мечта на таткото/😊

# 215

Здравейте! И моята микробиология излезе. Имам някакви бактерии. Започвам да ги лекувам с глобулите от снимката… В 12 седмица съм…

# 216
В 10 ми ги изписаха. Но сега не ги слагам, защото слагам утрогестан

# 217
В 10 ми ги изписаха. Но сега не ги слагам, защото слагам утрогестан

Да, така ми казаха и на мен. Когато спря утрогестена тогаава леченив

# 218
На пълен мехур ли ви правиха феталната морфология? Моята предстои и започват да ми изникват въпроси.

# 219
  • Варна
[quote author=Vesi.K. link=topic=1662449.msg48149613#msg48149613 date=1718090146]
Аз умирам от глад ..яде ми се всичко от към сладката страна Joy ,на феталната доктора каза ,че му се вижда момченце,но като излезе пренаталния ще разберем какво е на 100% ,молим се за момиченце това ни е мечтата !!
Някоя от вас правила ли е пренатален на NATIVA ,праща се в Италия ,за първи път чувам за него

Здравей,
ние правихме Nativa, вторият пакет за 1700лв. Казаха резултати до 10 работни дни, но излезе днес на 7 ден.
Всичко е наред. Ние ще сме с момче/мечта на таткото/😊
[/quote]

Оо прекрасно,честито момченце Hug Hands Pray

На пълен мехур ли ви правиха феталната морфология? Моята предстои и започват да ми изникват въпроси.

Моята си беше на празен

# 220
И моята фетална си беше на празен мехур, нищо че след 1 час преглед вече едва издържах.

# 221
  • Хасково

Момичета вашите резултати как са, на преглед сме чак на 25ти аг каза че са високи резултатите
При вас как бяха

# 222
  • Враца
Колко са нормалните стойности за PAPP?
[/quote]

Ами, това е, което съм чела и знам аз за плазмения маркер.

Духче, не се притеснявай. Аз също около 11 г.с. имах кафеникаво зацапване и се оказа наистина, че е имало отлепване, но е било минимално. Мен докторът на хеталната ме успокои, че във втория триместър матката нараства и ще прилепи плацентата и няма да има никакъв проблем.

Седмица                PAPP-A, MIU / мл
10-11                        0.45 — 3.73
11-12                        0.78 — 4.77
12-13                        1.3-6.2
13-14                        1.47 — 8.55

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 19:46 от Nadya Yotova

# 223
Здравейте, момичета! Приемате ли нови коремчета? Аз съм майка на две момчета, от Бургас, На мен ми е Н-та бременност, трето раждане ще бъде (живот и здраве). Термина ми е 25.12 ❤ С предните две бременности също членувах в групи и беше чудесно за мен. Надявам се да ме приемете 🐷 Поздрави и целувки.

# 224

Здравейте излезе ми резултата и от БХСто всшите стойности за Даун как са
При мен казаха че са леко високи,но на ехографа на феталната ми казаха че няма място за притеснение
Бях предупредена за по високи нива на бхсто защото съм на 38 и съм пушач по принцип
Сега дилемата е да правим ли прена тест или да оставим всичко така и да се доверя да ехографското изследване

Не мога да твърдя дали риска е голям или не. Много зависи какво доверие имаш на доктора, извършил феталната. Но все пак и те са хора. Аз лично бих се застраховала с пренатален, ама съм малко паника и не ми пука дали е скъп, ако нещо може да ми подсигури.
Бих направила тест.

Общи условия

Активация на акаунт