Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 994
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
При мен тази бременност е по-различна от първата. При първата нямах никакво гадене, умора и т.н. С тази си ги имах всичките на куп до съвсем скоро, както и предпочитанията за храна се различават. Полът е същият като при първата бременност.
И моят корем се стяга от време на време. Оказаха се леки контракции.

# 196
Духче,почивай си максимално ,за да се оправиш бързо.
За пола с първата бременност ми се ядеше само кисело и солено.Колко само кисели краставички и портокали изядох.Ставах през нощта за портокали.И е момче.Тук се потвърди.Но сега пак чакаме момче (излезе ни пренатеста),но ям всичко включително и за сладко си мисля.Аз затова се заблудих ,че може и да е момиче ,ама не е 😄.

# 197
Един бабешки въпрос, към тези, които вече знаят пола на бебето.
Има ли наистина връзка между пола на бебето и вашите вкусови предпочитания, преди да разберете, дали ще е момче или момиче?
Моят мъж много иска момиченце, амааа само солено и кисело и люто ми се яде 🙃.
Бабите казват, момче ще е....

Само кисело, солено и люто ям. Осебено с киселото съм като отвързана. Сладко в седмицата веднъж, ако ям пак е много. Ще имаме момиче. Така, че не мисля, че има връзка. ❤️

# 198
Вашите коремчета мекички ли са или твърди?
Моят корем си е стегнат от известно време, твърд не е точното определение при мен, но е стегнат и вече си проличава, за хората с набито око. От днес съм в 15+1. Какво те притеснява, при теб как е?

Аз съм 11+1 …. Сутрин нямам нищо, вечер се показва
Не виждам нищо притеснително. При мен в 11г.с  и вечер не се показваше и така до 13+6,  в 14гс+2 дни се показа и вече е от сутрин до вечер. Grinning

# 199
При мен тази бременност е по-различна от първата. При първата нямах никакво гадене, умора и т.н. С тази си ги имах всичките на куп до съвсем скоро, както и предпочитанията за храна се различават. Полът е същият като при първата бременност.
Казаха ли нещо по определено за контракциите, имам впредвид лекарства или ти казаха че е нормално. И аз имам от време на време и се притеснявам.

# 200
Има ли наистина връзка между пола на бебето и вашите вкусови предпочитания, преди да разберете, дали ще е момче или момиче?
Бабите са в грешка. Не близвам сладко, а преди бременността му бях голям фен. Подобни вкусове на твоите -> две разноячни близначки.

# 201
Да питам с гърдите как сте? Тези, които имат чувствителност… всеки ден ли са чувствителни или не

# 202

Аз съм с момиченце и честно казано толкова ми ставаше лошо от всичко , че изкарах на кисело мляко главно до преди две седмици😀
Рязко се отвратих от месото , а попринцип обожавам, ако това може да е знак за момиченце

# 203
Казаха ли нещо по определено за контракциите, имам впредвид лекарства или ти казаха че е нормално. И аз имам от време на време и се притеснявам.
Ще пия нош па при необходимост. Може да се наложи и магнезий, но е рано за него сега. И ще следим шийката на матката.

# 204
М даа и аз съм скарана с месото. Въобще не ми се яде в тая жега. Таратор и всякакви врешове и царевичка 😃. Мъжа ми почна да ми се кара, че смята че не се храня достатъчно добре и не съм ядяла протеин 🤪. Значи има все още шанс за момиче 😊

Аз съм с момиченце и честно казано толкова ми ставаше лошо от всичко , че изкарах на кисело мляко главно до преди две седмици😀
Рязко се отвратих от месото , а попринцип обожавам, ако това може да е знак за момиченце

# 205
При мен този път ми се яде и сладко освен тестото и се оказа момиче. С момчето не ми се ядеше въобще.

# 206
  • Варна
Аз умирам от глад ..яде ми се всичко от към сладката страна Joy ,на феталната доктора каза ,че му се вижда момченце,но като излезе пренаталния ще разберем какво е на 100% ,молим се за момиченце това ни е мечтата !!
Някоя от вас правила ли е пренатален на NATIVA ,праща се в Италия ,за първи път чувам за него

# 207
Аз от самото начало залитам само на солено, кисело, а от сладкото дори ми ставаше гадно. И сме с момиче. Така че много не им вярвам на тези връзки с вкусовете.

# 208
Аз умирам от глад ..яде ми се всичко от към сладката страна Joy ,на феталната доктора каза ,че му се вижда момченце,но като излезе пренаталния ще разберем какво е на 100% ,молим се за момиченце това ни е мечтата !!
Някоя от вас правила ли е пренатален на NATIVA ,праща се в Италия ,за първи път чувам за него
Аз правих Nativa, базовия пакет. Резултата излезе за 8 дни.

# 209
  • Хасково

Здравейте излезе ми резултата и от БХСто всшите стойности за Даун как са
При мен казаха че са леко високи,но на ехографа на феталната ми казаха че няма място за притеснение
Бях предупредена за по високи нива на бхсто защото съм на 38 и съм пушач по принцип
Сега дилемата е да правим ли прена тест или да оставим всичко така и да се доверя да ехографското изследване

Общи условия

Активация на акаунт