Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 392
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Аз не усещам бебето(само как ми бълбука корема) но имам болки в последните дни особено при ставане от леглото или някаво по-рязко движение и като че ли болката отива отстрани към към тазобедрената кост малко над нея

# 571
  • Варна
Аз не усещам бебето(само как ми бълбука корема) но имам болки в последните дни особено при ставане от леглото или някаво по-рязко движение и като че ли болката отива отстрани към към тазобедрената кост малко над нея

Оф и аз съм така..ставам от леглото и 30 мин съм свита не мога да се изправя..ужасно е

# 572
Аз хапвам салати +нещо сладичко заради ниското кръвно (и пия зелен чай за отслабване ,тъй като само той ми помага за изхождане)
Това консултирала ли си го с лекар?
Ядеш сладко за кръвното, но зеленият чай го сваля. Протеини, които са жизнено важни сега от къде си набавят?

# 573
Аз хапвам салати +нещо сладичко заради ниското кръвно (и пия зелен чай за отслабване ,тъй като само той ми помага за изхождане)
Това консултирала ли си го с лекар?
Ядеш сладко за кръвното, но зеленият чай го сваля. Протеини, които са жизнено важни сега от къде си набавят?
.  Да,той каза че може.Позволявам си рядко да хапвам пилешко.Качих килограм и половина в началото и трябва да сваля

# 574
С наднормено тегло ли си?

# 575
168 -51.500 кг за мен това е над нормата

# 576
Moon1, не разбрах, висока си 168 и тежиш 51 кг и това е над нормата?

# 577
За мен това, което правиш е абсолютно нелепо. И наистина не зная кой нормален доктор ще одобри подобен режим на хранене. И аз съм на режим и трябва да сваля или поне да не качвам, но броя калории и се храня така, че на всяко хранене да имам протеин, въглехидрати и мазнини. Това е жизнено важно за развитието на плода. Със салати и захар нищо не му даващ

# 578
Винаги съм била 49-50 кг ,доста ми е депресиращо в момента .Чувствам се ужасно,още повече ,че дори като хапна салата ми се подува корема доста

# 579
  • Пловдив
Moon1 тепърва всички ще качваме, живот и здраве. Стегни се малко и хапвай повече протеини. После ще сваляме 😂 аз съм с близнаци, така че хич не се оплаквайте. Също винаги съм била около 51 кг, но дори нямам търпение да кача малко и да ми се оформя коремчето.

# 580
Винаги съм била 49-50 кг ,доста ми е депресиращо в момента .Чувствам се ужасно,още повече ,че дори като хапна салата ми се подува корема доста
Ама ти нали осъзнаваш, че си бременна ?

# 581
Не се притеснявай за килограмите, Moon. Ще имаме достатъчно време да сваляме. Подуване, газове, запек са част от пейзажа Grinning Както казаха момичетата - балансирано ядене, повече протеини, не избягвай пилешкото, яйцата. 
Но 51 хич не са много за твоите сантиметри, аз съм 50-51 на 159 см. Малко преди да забременея успях да ги кача на 50, иначе преди все съм била 45-6. Ами с 50 ми е доста по-добре.

# 582
Благодаря ви за подкрепата,прекрасни 🌸🙏🏻

# 583
  • София
168 -51.500 кг за мен това е над нормата

Я не се втелясвай.... Аз съм със същия ръст и вече съм 76 кг и се чувствам добре и бебето е добре. Това слабеене при бременност и кето хранене са много вредни

# 584
Благодаря ви за подкрепата,прекрасни 🌸🙏🏻
Не бъди безотговорна сега. Има и книги с "режими" за бремнни,ако това ще успокои психиката ти, действай а тях. Сега е важно да имал пълноценна диета. Със сина ми качих 22 кг, след това свалих и имах по-слабо,силно и оформено тяло,отколкото преди да забрменея - така че ще имаш поле за изява след няколко месеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт