Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 396
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм 15та седмица и преди няколко дни ходих на фетална и попитах лекаря дали е нормално да усещам бебето(понеже си спомням с първото ми детенце много късно го усетих)е той ми каза,че понеже ми е трето дете е напълно нормално да усещам вече.Ама то не спря да се върти,да рита и да прави тумби на видеозона 😃😃😃🥰🥰🥰

# 556
  • Варна
Аз да попитам тези от вас ,които имате вече дете как избрахте шишетата и стерилизатор..освен качеството..кое друго е важно..стъклени или пластмасови..знам ,че е рано ..но искам от сега да си избера и да не ми е трудно когато реша да ги купя ! Hug

# 557
Аз да попитам тези от вас ,които имате вече дете как избрахте шишетата и стерилизатор..освен качеството..кое друго е важно..стъклени или пластмасови..знам ,че е рано ..но искам от сега да си избера и да не ми е трудно когато реша да ги купя ! Hug
Еми аз когато родих дъщеря си бях на 18год.купувах всякакъв вид шишета(нито гледах марка,нито да са удобни) каквото розово това беше🤣🤣..След като се роди и видях,кое е по удобно за бебето и стъклените се изпочупиха много бързо..единственото с което си останахме беше на  (mam и Nuk) хем малки,хем удобни ..и винаги търсех да са с каучуков беберон (много по-мекички са) абее то според мен бебенцето ще си подскаже какво му е най-удобно...вече с трето гледам да е удобно,а не красиво 🤭😄💖

# 558
Аз и с каката и баткото използвах тези сега пак взех такива , взех ги по - рано защото ги видях намалени с 40% .

# 559
Ама тази група е с 604 члена..аз мислех, че има такава само за хората от темата

# 560
Не помня какво се коментираше в първата тема и дали някой е направил група.

# 561
Благодаря ви момичета,прекрасни сте🫶🏻Мен ме притеснява доста да не е синузит,тъй като ми се запушва носа доста тези дни, ,и то точно от тази страна ,където ме боли доста ,а нямам симптоми на настинка.Четох ,че по време на бременност е възможно да се обостри синузита(който имам)

Да минава бързо!
Аз баш от днес съм с болки в синусите...бях с много запушен нос имналата седмица ама сш мислех, че и минало. Сега ме боли и имам чувствителност в зъбите Cry а точно утре пътувам и няма как да ида на лекар. Ако се влоши, ще търся по телефона някой. Те така или иначе само сребърна вода препоръчват.
Плс, Давайте идеи освен инхалация с лайка и сода.Cry Ще налагам и с нещо топло

# 562
Благодаря!Желая Ви бързо възстановяване! Аз четох из нета за капки от лук и преварена вода(равни количества) преди малко капнах ,ще пиша дали има ефект.Четох за масло (краве) което съвсем малко се поставя в ноздрите,та и това мисля да пробвам.Мен от главоболието ме спаси аналгин(но питайте вашият лекар) попринцп моят ми каза ,че може и беналгин

# 563
Моята лшчна назначи коризалия и освен нея Синупрет или Геломиртол. Та последните 2 не е яссно много дали стават при бременност, но моге би ще пробвам вече :/

# 564
Здравейте ,момичета.Някоя от вас имала ли е кетони в урината? Четох,че е възможно при гладуване,а аз съм на диета. Дали е възможно да в от това? Доста се притесних.В момента съм в търсене на лекар и няма към кого да св обърна за съвет

# 565
Можеш да направиш онлайн консултация с лекар чрез Healee.

И аз утре ще си пусна урина, миналата седмица си пуснах стерилна и излезе чиста, както и микробиологията ми е супер.

# 566
Здравейте ,момичета.Някоя от вас имала ли е кетони в урината? Четох,че е възможно при гладуване,а аз съм на диета. Дали е възможно да в от това? Доста се притесних.В момента съм в търсене на лекар и няма към кого да св обърна за съвет
При гладуване може да има кетони, ако си в кетоза, а това означава или много дълъг фастинг, т.е. гладуване без прием на никаква храна над 36 часа или високо мазнино и ниско въглехидратно хранене. Ако не си на нито едно от двете няма как да е от диета.

# 567

Аз имам. Но повръщам много. Докторът ми каза, че в такива случаи е нормално и да приемам повече течности. Каза, че се случва и не е нещо страшно.

# 568
Аз хапвам салати +нещо сладичко заради ниското кръвно (и пия зелен чай за отслабване ,тъй като само той ми помага за изхождане)

# 569
Усещате ли болка понякога, когато бебето се мърда или се намества? Мен от време на време ме боли, когато е в долната част на матката, не знам какво притиска, но имам кратка пулсираща болка. Като си сменя позицията, отминава.

Общи условия

Активация на акаунт