Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 381
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте ,момичета🌸🤗15+ 1 съм .някоя от вас да има главоболие? Как се справяте?аз днес съм с ужасно главоболие и нищо не помага (боли ме в слепоочията) попронцип имам звъб ,който ме боли от едната страна ,но ме боли и от другата…

# 541
Знам, че по принцип позволяват да се пие парацетамол, но не съм взимала.
И аз имам от няколко дни, гледам да пия повече вода и да съм в хладно помещение. С ниско кръвно съм, то също допринася за главоболието. Преди няколко дни ме беше заболяла много главата, измерих 100/60. Полезно, не полезно, изпих една чаша кока кола, за да се вдигна.

# 542
Много благодаря,аз попринцип съм с кръвно 115/80 ,а сега по времен на бременността ми около 100/60.И мен ме боли от няколко дни,но днес е ужасно и малко се филмирам

# 543
Много благодаря,аз попринцип съм с кръвно 115/80 ,а сега по времен на бременността ми около 100/60.И мен ме боли от няколко дни,но днес е ужасно и малко се филмирам
Студен компрес на главата и китайско чудо мехлем (или ментово масло) на слепоочията и м/у веждите, както и вода, кафе. На мен парацетамолът не ми помага.

# 544
  • Пловдив
Аз през седмицата бях с 87/48 кръвно. Наливах се с вода и лежах. Иначе пих 1-2 пъти парацетамол тъй като имам мигрена понякога, но напоследък по-рядко се проявява, може би защото почивам и не гледам и в компютър.

# 545
И аз съм с ниско кръвно, от 90/70 до 85/67 долу горе. Има дни съм с адско главоболие. Пия солен айран, кока кола, студени компреси… не минава. Наспивам се и на другия ден съм добре в повечето случаи. Но все още работя и съм на лаптоп и телефон минимум от 8ч до 18ч. Мисля до края на месеца да изкарам и да почна с болничните, че и нервните ситуации много не ми се нравят вече.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 21:33 от Mery RG

# 546
Здравейте ,момичета🌸🤗15+ 1 съм .някоя от вас да има главоболие? Как се справяте?аз днес съм с ужасно главоболие и нищо не помага (боли ме в слепоочията) попронцип имам звъб ,който ме боли от едната страна ,но ме боли и от другата…

Аз съм 15+5 и също през два дни страдам от главоболие. Пия само Парацетамол и мажа с масла На дотера. Понякога помага, но понякога трябва просто тъмно и прохладно място. Високо кръвно нямам…

# 547
Dom.anais, и аз съм 15+5, движим се заедно Simple Smile

# 548
Благодаря ви момичета,прекрасни сте🫶🏻Мен ме притеснява доста да не е синузит,тъй като ми се запушва носа доста тези дни, ,и то точно от тази страна ,където ме боли доста ,а нямам симптоми на настинка.Четох ,че по време на бременност е възможно да се обостри синузита(който имам)

# 549
  • Варна
Здравейте, някоя от вас дали усеща бебето вече? От един два дни имам чувството, че усещам нещо, но не съм сигурна.. чувствам нещо между натиск, тежест, нещо наистина като движение на червата. Днес мъжа ми пипаше корема ми и каза, че е усетил бебето как се дръпва. Било е по-твърдо и изведнъж е омекнало мястото.

Аз го усещам още от 15-16 седмица..нещо като пукане на пуканки ,все едно се опитва да се бутне в ръката ми..не бях сигурна (и аз мислех черва,газове) но с мъжа ми го следяхме 2 седмици и той е категоричен че е бебо Hug

Аз да питам само на ляво ли спите и по гръб,защото почнах да се схващам  и искам да се обърна на дясно ..но четох ,че притока на кръв е по-бавен към бебето и не смея

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 10:12 от VK.

# 550
Здравейте, някоя от вас дали усеща бебето вече? От един два дни имам чувството, че усещам нещо, но не съм сигурна.. чувствам нещо между натиск, тежест, нещо наистина като движение на червата. Днес мъжа ми пипаше корема ми и каза, че е усетил бебето как се дръпва. Било е по-твърдо и изведнъж е омекнало мястото.

Аз го усещам още от 15-16 седмица..нещо като пукане на пуканки ,все едно се опитва да се бутне в ръката ми..не бях сигурна (и аз мислех черва,газове) но с мъжа ми го следяхме 2 седмици и той е категоричен че е бебо Hug

Аз да питам само на ляво ли спите и по гръб,защото почнах да се схващам  и искам да се обърна на дясно ..но четох ,че притока на кръв е по-бавен към бебето и не смея

Аз сменяма, ляво, дясно, гръб Simple Smile

# 551
  • Пловдив
Момичета, аз съм в 13, още нямам корем и всяка сутрин се будя по корем. Опасно ли е, че се въртя така?

# 552
Здравейте!
Не успявам да намеря групите във фейсбук ... в търсачката пиша двете цитирани заглавия, обаче не излизат ... някой да даде съвет?

# 553
Здравейте!
Не успявам да намеря групите във фейсбук ... в търсачката пиша двете цитирани заглавия, обаче не излизат ... някой да даде съвет?

https://www.facebook.com/groups/1006771130965441

Така като линк отваря ли ти се?

# 554

https://www.facebook.com/groups/1006771130965441

Така като линк отваря ли ти се?
[/quote]

Да! Simple Smile Не знам защо с търсене не става ...
Много благодаря! Heart

Общи условия

Активация на акаунт