Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 397
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Ух, с храната съм повече от добре. 😁
Гледам да хапвам протеини, понеже и белтъка, и албумина са ми на долна граница, но повече налитам на въглехидратите, особено на хлебните вкусотии. Опитам ли се да ги огранича, започва да ми става лошо.
Относно килограмите - от 42 на 46, не е малко, но имам да наваксвам явно. Така или иначе, не очаквам да кача по-малко от 15кг..
 С водата обаче имам проблем. Не ми се пие и това е. А пък трябва..

# 526
Мами,има ли направена група във facebook за термин декември,че не я намирам,а там ми е по лесно да влизам?

Декемврийски бебета 2024
Тя е скрита. На мен дори с линк не ми я намери.
Как да я намерим тогава като е скрита?
Аз лично не я намирам.

С храната съм зле. Заради прееклампсията съм на диета, на зоната, аз си я харесвам. Вече две седмици съм почти на 100% стриктна, нося по 4 кутии с мен на работа, но единственото, което успях да направя е леко да забавя темпа на качване. Мисля да избутам още две седмици на работа и да си остана вече у дома. И без това имам пре достатъчно неща в къщи да върша, а и малко ма себе си да обърна внимание. Спорт, повече прецизност в храненето и така

VK, аз съм рискова бременност, но ми се счупи пломба и се оказа, че има и малък кариес. Търсих информация, има упоийки за бременни, но на мен ми оправиха кариеса и пломбата без. Боля поносимо. Нищо не ми стана

# 527
Aз съм добре с храната. Вече не ми се гади от нищо, и се храня на 80%отлично. 20% са ми копнежа към тестото и хляба,ама това е. +5 кг съм вече,което ме побърква,но д ес инструктора, с който от 5 години тренирам ми каза "ти ако не спираш да тренираш ще видиш как всичко ще изчезне мниог бързо" и се надъхах. Сила имам,ама си ставам като ,J Lo 😀 здраве да е. П.С аз още даже не мога да осъзная напълно,че очаквам 2 бебе. Гледам бебешките снинки на сина ми и много се умилявам и чак ми е "мале, ама аз наистина ще имам пак пухче в ръцете" 😀. Усещам го от време на време бебока, 17 седмица

# 528
  • Пловдив
Аз с храненето още не се разбирам. Всяка вечер мъжът ми се вижда в чудо какво да ядем. Най вече ми понасят пържоли пилешки и свински с картофки. Ама всеки ден писва. Пица почти всички ми идват мазни и избягвам.
Но и аз със сладоледа проблем нямам 😂 всеки ден си хапвам сладоледче. Всеки ден пия и кисело мляко за пиене. Приятно к разхождащо , а и е течност. Също и плодове всеки ден хапвам различни.
Като килограми, все още съм -1 в 12 седмица. Надявам се скоро да наддам малко и да почне да си личи коремчето.

# 529
Не е скрита, а просто е поверителна.

Това е името : Декемврийски бебета 2024, Мами с термин декември 2024
пак не излиза.Може би някой трябва да ни покани или

# 530
  • Варна
Здравейте,днес гледах разни видеа и четох много за багажа ..които ни трябва за болницата..повечето жени препоръчват куфар..за да не носят 300 сакове и чанти..въпроса ми е кога се започва с приготвянето му(след два дни влизам в 5ти месец) рано ли е да почна да купувам нещатата или е по-добре за да не се налага да бързам..тъй като аз хич не обичам да правя нещата в последния момент а и 100% така се забравя нещо,също помпата за кърма ..има ли значение дали ще е от 50 или от 150 лв..една майка ми предложи помпите от Тему ..и последно какво ви е мнението за този крем Lansinoh,много го хвалят и може ли да се ползва сега ,тъй като много ме сърбят зърната от 3-4 дни

# 531
Не бързай с нищо. Има време за всичко. Помпа и така нататък. Кремът е супер. Помпа може изобщо да не ти трябва.
Аз се надявах да кърмя и дори нямах шишета и стерелизатор. Като стана ясно в болницата,.че няма да мога, мъжът ми отиде и взе стерелизатор за микровълнова и три шишета

# 532
Багажът по-скоро на влизането в 9я месец се стяга.
Разбирам ентусиазма, ама наистина има бая време и ще го прескачаш тоя куфар из вкъщи. Нещата за чантата може да набавиш за 1 час, ако живееш в жрад с аптека. А и има сто списъка из нета и няма шанс да забравиш нещо, ако го стегнеш по списъка Simple Smile Предимството на куфара е да не вдигаш сака, но мен като ме приемаха ми го отнесоха и никога не ми е трябвало да го вдигам. Реално е все тая.
Кремът на Лансинох си е супер. Мисля, че е за разранявания и не знам за сърбеж дали ще помогне. Може да пробваш масла за мазане някакви. Има специални мазила за гърди за бременни.
Пампо воже и да не ти потрябва, но може да заложиш на второ ръка на някоя утвърдена марка. На неща от Тему не бих си доверили гърдите 🤣

# 533
  • Варна
Багажът по-скоро на влизането в 9я месец се стяга.
Разбирам ентусиазма, ама наистина има бая време и ще го прескачаш тоя куфар из вкъщи. Нещата за чантата може да набавиш за 1 час, ако живееш в жрад с аптека. А и има сто списъка из нета и няма шанс да забравиш нещо, ако го стегнеш по списъка Simple Smile Предимството на куфара е да не вдигаш сака, но мен като ме приемаха ми го отнесоха и никога не ми е трябвало да го вдигам. Реално е все тая.
Кремът на Лансинох си е супер. Мисля, че е за разранявания и не знам за сърбеж дали ще помогне. Може да пробваш масла за мазане някакви. Има специални мазила за гърди за бременни.
Пампо воже и да не ти потрябва, но може да заложиш на второ ръка на някоя утвърдена марка. На неща от Тему не бих си доверили гърдите 🤣

Да да ..за последното и аз съм на същото мнение..благодаря Hug

# 534
Здравейте момичета. Малко съм ви изпуснала, но ремонтираме и главата ми е гръмнала. Надявам се да се нанесем в новото жилище август ☺ Корем имам от рано, а сега съм в 15+3 и хората ме гледат странно 😁😁 За усещането на бебето-абе къркори нещо от време на време ама пусто черва ли са, то ли е …. Не знам 😀 Качила съм 2 кг за сега и съм доволна, че гледам да се пазя. Имате ли вече секреция от гърдите? 🤨

# 535
  • Варна
Здравейте момичета. Малко съм ви изпуснала, но ремонтираме и главата ми е гръмнала. Надявам се да се нанесем в новото жилище август ☺ Корем имам от рано, а сега съм в 15+3 и хората ме гледат странно 😁😁 За усещането на бебето-абе къркори нещо от време на време ама пусто черва ли са, то ли е …. Не знам 😀 Качила съм 2 кг за сега и съм доволна, че гледам да се пазя. Имате ли вече секреция от гърдите? 🤨

Изобщо не ти завиждам за ремонта,ние пък сме в продажба на имота ни и е още по-зле Hug

# 536
Здравейте, някоя от вас дали усеща бебето вече? От един два дни имам чувството, че усещам нещо, но не съм сигурна.. чувствам нещо между натиск, тежест, нещо наистина като движение на червата. Днес мъжа ми пипаше корема ми и каза, че е усетил бебето как се дръпва. Било е по-твърдо и изведнъж е омекнало мястото.

# 537
Мери, и аз си мисля, че усещам нещо, не знам дали не си въобразявям. И при мен от време на време на корема се оформя нещо като топчица, по-твърдо. Със задна плацента съм.

# 538
Като съм легнала я усещам. Но не винаги.  На моменти все едно имам балончета. Имам чувството, че се обръща, защото и корема ми се повдига за секунди. Но е доста рядко.

# 539
Аз също го усещам, съвсем ясни побутвания са си. Особено като легна или започна да ям. През деня, ако съм в движение не се усеща или е по-рядко. В 18+2 съм.

Общи условия

Активация на акаунт