Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 403
  • 732
  •   2
Отговори
# 510
  • Варна
Моето бебе когато баща му е вкъщи и си сложи ръката на корема ми не мърда изобщо ,но излезе ли няма и 15-20 мин. и почвам да усещам движенията му и така до вечерта ..и до сега мъжа ми не може да го хване как се движи Joy Joy
Иначе си е избрало дясната страна ..там явно му харесва .. Blush

# 511
Здравейте,прекрасни🌸 Аз имам доста странни пробождания като ставам от леглото например..Относно по-горния коментар ,малкото човече също го опреличихме на баровец😅ще прикача снимка

# 512
Мами,има ли направена група във facebook за термин декември,че не я намирам,а там ми е по лесно да влизам?

# 513
Аз да се върна малко на въпроса с болките - усещате ги по целия корем или конкретно място? Защото аз от 2-3 дни имам болка в лявата страна само (по принцип спя на нея) и не знам дали е нормално, черва ли са, друго ли е...

# 514
При мен са пробождания от време на време в матката, някой път като придърпване, друг път тъпа болка. Ако отминат, когато легна и се свия, е окей.
Аз още от самото начало на бременността, та и сега понякога, имах тъпа болка отдясно. Ходих на прегледи, гледа ме лекарката, не беше нито от матка, нито от яйчници, каза ми, че най-вероятно е от червата. Като съм по-редовна до тоалетна, не ме боли.

# 515
Мами,има ли направена група във facebook за термин декември,че не я намирам,а там ми е по лесно да влизам?

Декемврийски бебета 2024

# 516
  • Варна
Някоя от вас има ли проблеми със зъбите,забелязах че имам кървене от венците и ме болят..четох някъде че не е хубаво бременна да ходи на зъболекар,но ме е страх да не стане нещо с бебето и да го засегне

# 517
Кървенето на венците е нещо съвсем нормално при бременност. Посетете зъболекар, за да ви препоръча как да ги почиствате, за да не ви болят. Най-много да ви изчисти с ултразвук.
Тея бабини старовремски схващания само пречат на хората. Разбира се има интервенции, които не са за бременни жени, но никой зъболекар няма да ви ги направи заради кървящи венци. Междувременно може да действате упорито по почистване с конци, дентален душ. Може да си жабурите и някакви отвари - лайка например Simple Smile

# 518
  • Варна
Кървенето на венците е нещо съвсем нормално при бременност. Посетете зъболекар, за да ви препоръча как да ги почиствате, за да не ви болят. Най-много да ви изчисти с ултразвук.
Тея бабини старовремски схващания само пречат на хората. Разбира се има интервенции, които не са за бременни жени, но никой зъболекар няма да ви ги направи заради кървящи венци. Междувременно може да действате упорито по почистване с конци, дентален душ. Може да си жабурите и някакви отвари - лайка например Simple Smile

Благодаря! Blush
"Тея бабини старовремски схващания само пречат на хората" напълно съм съгласна ! Hands Plus1

# 519
Момичета някоя от вас има ли проблем със стреса и безсънието? Напоследък спя по не повече от два часа....катп тръгна да се унасям и ме хваща страх, без да е породен от нещо. Валидол смуча редовно, но освен че не помага ме и притеснява че не е много редно.

# 520

Декемврийски бебета 2024
Тя е скрита. На мен дори с линк не ми я намери.

# 521

Декемврийски бебета 2024
Тя е скрита. На мен дори с линк не ми я намери.
Как да я намерим тогава като е скрита?

# 522
Не е скрита, а просто е поверителна.

Това е името : Декемврийски бебета 2024, Мами с термин декември 2024

# 523
Как сте с храната?
Аз и преди обичах много месо, ама сега пак - поне веднъж на ден си ям пържоли, кюфтета, всичко. Grinning Ядат ми се и пици и бургери, ама гледам да си ги позволявам веднъж в седмицата, че почна ли много с тестеното, не ходя до тоалетна. Също на ден изяждам един сладолед (клечка или фунийка). Качила съм няма и килограм, седя си на 50-51, но сега се засилих с яденето, апетитът ми се върна преди седмица-две.

# 524
Аз винаги съм хапвала месо, а сега ми мирише ужасно. Евентуално някакъв салам на пица мога да понеса и то ако не е много със силна миризма. Умирам за солено, но само тестени храни ми понасят, а се опитвам и аз да ги избягвам. Обаче сладки с плодов пълнеж и сладолед мога по цял ден да ям… Каквито и различни етапи на хранене да имах до сега само сладоледа още не съм спряла😀
Нямам търпение на започна да се храня нормално…

Общи условия

Активация на акаунт